• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her sabah günaydın mesajı atan piyano hocası

bir gün ağlarken gördü. erkek arkadaş mevzusu falan mı dedi? yok dedim erkek ark.ım yok.
eski konulara ben de bakıyorum da... evet talipler çıkmış baya bi ama hiçbiri istediğim kadar temiz değil. biri ısrarla evine çağırır, biri nişanlısını terkeder, biri benle yaşıt çıkar.
babama söz verdim, evlenmeyi düşünmediğim hiçbir adamla flört etmeyeceğim.

allah kolaylık versin canım...ama şu yaş farkı diye bahsettiğin olayda pek yaşıtmışsınız gibi gelmedi bana ama neyse.senin bileceğin iş tabii.ama gerçekten doğru kararlar almalısın.mesela o adamın sana mesaj atmamasını bana mesaj atmayın hoşlanmıyorum diyerek kestirip atmalısın.çünkü gerçekten evliyken hem de öğrencisine yazılan bir adam böyle sözler duymayı hakediyordur.

zaten şu devirde pek doğru düzgün adam yok bence,sen bulana kadar bekle,ama mavi boncuklar da cebinde kalsın dağıtma "doğru kişi"yle tanışana kadar,güzin abla tavsiyesi:9:
babanla sözleşmeniz çok güzel,çok hoş buldum ben.

Cnm ya piyano hocani degistir yada piyanoyu birak...

Bu normal bir durum degil adam mesaj atmayi biraksa baska turlu sarkintilik edecek senin kökten bir cozum bulman sart...

Bence hic kibarca filan soylemeyi deneme acik acik soyle yuzune!!!

40 yas sendromuna mi girdi ne???

demin arkadaşımla konuştum, haa ahmet hoca (ahmet diyelim) bana atıyor bide merveye burcuya ve sudeyede atıyor dedi. o sevdiği öğrencilerine atar filan.

hocam ince düşünceniz için çok teşekkür ederim ama eşinizin mesajları okuyup yanlış anlama ihtimali beni çok endişelendiriyor diye mesaj attım.
sakın öyle bi endişen olmasın ebru(ebru diyelim) öğrencilerimle olan diyalogların hepsini biliyor, hatta seni onla tanıştıracağım yeter ki endişen olmasın filan dedi.
baktım faceye kızlar "canım hocam bitanecik hocam kalp işaretleri" falan döktürmüşler, karısı da bunları teker teker beğenmiş. (karısının face bilgilerinde yozgatlı olduğu yazıyor ve kendisi kapalı) bişey anlamadım ama rahatladım en azından. ay farkında olmadan yanlış bişey mi yaptım sinyal mi verdim diye kendimden bile şüphelenmiştim. benimle iligli değilmiş olay.

allah kolaylık versin canım...ama şu yaş farkı diye bahsettiğin olayda pek yaşıtmışsınız gibi gelmedi bana ama neyse.senin bileceğin iş tabii.ama gerçekten doğru kararlar almalısın.mesela o adamın sana mesaj atmamasını bana mesaj atmayın hoşlanmıyorum diyerek kestirip atmalısın.çünkü gerçekten evliyken hem de öğrencisine yazılan bir adam böyle sözler duymayı hakediyordur.

zaten şu devirde pek doğru düzgün adam yok bence,sen bulana kadar bekle,ama mavi boncuklar da cebinde kalsın dağıtma "doğru kişi"yle tanışana kadar,güzin abla tavsiyesi:9:
babanla sözleşmeniz çok güzel,çok hoş buldum ben.

cnm yaşıtmışsınız gibi gelmedi demişsin ama şüpheni söylememişsin :)
2 yaş büyük. kadınla erkek arasındaki 2 yaş fark olmasını yetersiz buluyorum.
ileride evlilikte sorun çıkar diye düşünüyorum. evlenmek istemiyorum 2 yaş büyük biriyle. evlenmeyeceğim kişiyle de flört etmek anlamsız geliyor.

Anlaşılan benim fikrm işe yaramış :)
Blöf de yapıyor olabilir . Hiç bir kadın kocasının genç kızlarla konuşmasını istemez bence

cnm belkı sana ozel degıldır bu mesaj atma huyu .belkı dıger ogrencılerede atıyordur .bır de ozel hoca ıse bunlar cok kıbar entel dantel oluyorlar ,hanı ozel fılan paralı ya ınce davranırlar :1: yanı demek ıstedıgım belkı senın anladıgın gıbı bır durum yoktur ortada .o yuzden ortada bırsey yokken dırek uyarma durumunda sız yanlıs anlasılabılırsınız .gereksız yere hocanla aran kotu olmasın .bence bıraz bekle .mesajları sadece gunaydın mesajıyla sınırlıyısa tabı .o mesaj attıgında hıc ılgılenmeyın cvp vermeyın .derste de sadece dersle ılgılenın sankı hıc mesajdan haberınız yokmus gıbı rahat olun .adamın zıhnıyetınde bırsey yoksa zaten ,sız mesajlara cvp vermedıgınızde o da atmayı bırakacaktır .ama adamın zıhnıyetı farklı ıse ,mesajlara hıc tepkı vermedıgınız durum da o dırek kafasındakı dusuncelerı yansıtıcaktır .o zaman uyarı da bulunmanız daha dogru olur dıye dusunuyorum .

Yapısı öyle olabilir sıcak kanlıdır. Şahsen konservatuarda hiç bir hocam bana mesaj atmadı -.-
Ama özel öğretmen o aranızda pek bir resmiyet olmaması doğal bırak atsın karısı varsa onun bileceği iş hiç karışma. Cevap verme istersen.

onun attığı bir mesaja kızıp onunla derslerimi kesmiştim, sonra ısrarlı özürleri sebebiyle barışmıştım. ancak halen ondan ders almıyorum başka hocayla çalışıyorum.
son durum şu sürekli arayıp benimle görüşmek istediğini, "eğer onun dostuysam kendimi ona göstermemi yoksa çok ayıp edeceğimi, kırılacağını üzüleceğini"söylüyor.
bir şey uyduruyorum, olsun arabayla ben gelirim oraya diyor.
ebru ablanın haberi olmadan kesinlikle görüşmem dedim, tamam ebruyu da senayı da(kızı) senle tanıştırıcam dedi.
inanıyım mı inanmıyım mı bilemedim. ona abi diye hitap ediyorum, insan olarak ve dost olarak değer veriyorum ama kalkıp da gizli saklı yasak sevgili yaftası yemek istemiyorum. aynen böyle mi öylesem, başka bişey mi uydursam, ertelesem mi bilmiyorum.

onun attığı bir mesaja kızıp onunla derslerimi kesmiştim, sonra ısrarlı özürleri sebebiyle barışmıştım. ancak halen ondan ders almıyorum başka hocayla çalışıyorum.
son durum şu sürekli arayıp benimle görüşmek istediğini, "eğer onun dostuysam kendimi ona göstermemi yoksa çok ayıp edeceğimi, kırılacağını üzüleceğini"söylüyor.
ebru ablanın haberi olmadan kesinlikle görüşmem dedim, tamam ebruyu da senayı da(kızı) senle tanıştırıcam dedi.
inanıyım mı inanmıyım mı bilemedim. ona abi diye hitap ediyorum, insan olarak ve dost olarak değer veriyorum ama kalkıp da gizli saklı yasak sevgili yaftası yemek istemiyorum. aynen böyle mi öylesem, başka bişey mi uydursam, ertelesem mi bilmiyorum.[/QUOTE
canım yazdıklarından anladığım kadarıyla böyle entel dantel takılan bir tip,çok var bunlardan önce msj atarlar nabız ölçerler sonra sen dersin hoop ne oluyor bu seferde sen beni yanlış anladın benim tarzım bu falan demeye başlarlar ki bu daha sinir bozucu kendi kendine gelin güvey oluyorsun hissine kapılırsın aslında herşey ortada duruken kendini suçlarsın falan acaba adama ayıp mı ettim ne var canım görüşmek ister arada dosthane ne olcak ki dersin ne geri kafalıyım dersin hatta ama bunların hepsi hikaye benimd ebaşıma geldği için söylüyorum ,
senin konuna gelince bu adam çok belli çapkınlık peşinde seni korkutmamak içinde yok kızımı tanıştırırım karımı bilmem ne o karısı sana diğer kızlara attığı msjları biliyor mu acaba ?hiç bir kadın kocasının iş dışında başka kızlarla görüşmesini konuşmasını istemez bu çok saçma adamın yaptıkları bariz sana asılıyor iyi niyetli olma sakın bende oldum ondan sana söylüyorum adamın telefonlarını açma msjlarına cevao verme .diyoğağa girme kes ilşkini neden ayıp oluyormuş anlamadım görüşmek istemiyorsun işte adama bak ya çok akıllı sanıyorlar bunlar kendilerini deli ediyorlar beni uyanık ol canım evli adamla işin olmasın seni elde ettği anda senden soğur döner ailesinin yanına sende kalırsın tek başına ne yaptım ben diye üzülürsün tek suçlu sen olursun adam biliyordun sen evli olduğumu senden hoşlandım ama geçti der çıkar işin içinden o yüzden sakın ama sakın cevap verme msjlarına bir süre sonra sıkılcak bırakacaktır zaten yazık ya bu adamlara insanların boş yere canını sıkıyorlar işte

inanıyım mı inanmıyım mı bilemedim. ona abi diye hitap ediyorum, insan olarak ve dost olarak değer veriyorum ama kalkıp da gizli saklı yasak sevgili yaftası yemek istemiyorum. aynen böyle mi öylesem, başka bişey mi uydursam, ertelesem mi bilmiyorum.[/QUOTE
canım yazdıklarından anladığım kadarıyla böyle entel dantel takılan bir tip,çok var bunlardan önce msj atarlar nabız ölçerler sonra sen dersin hoop ne oluyor bu seferde sen beni yanlış anladın benim tarzım bu falan demeye başlarlar ki bu daha sinir bozucu kendi kendine gelin güvey oluyorsun hissine kapılırsın aslında herşey ortada duruken kendini suçlarsın falan acaba adama ayıp mı ettim ne var canım görüşmek ister arada dosthane ne olcak ki dersin ne geri kafalıyım dersin hatta ama bunların hepsi hikaye benimd ebaşıma geldği için söylüyorum ,
senin konuna gelince bu adam çok belli çapkınlık peşinde seni korkutmamak içinde yok kızımı tanıştırırım karımı bilmem ne o karısı sana diğer kızlara attığı msjları biliyor mu acaba ?hiç bir kadın kocasının iş dışında başka kızlarla görüşmesini konuşmasını istemez bu çok saçma adamın yaptıkları bariz sana asılıyor iyi niyetli olma sakın bende oldum ondan sana söylüyorum adamın telefonlarını açma msjlarına cevao verme .diyoğağa girme kes ilşkini neden ayıp oluyormuş anlamadım görüşmek istemiyorsun işte adama bak ya çok akıllı sanıyorlar bunlar kendilerini deli ediyorlar beni uyanık ol canım evli adamla işin olmasın seni elde ettği anda senden soğur döner ailesinin yanına sende kalırsın tek başına ne yaptım ben diye üzülürsün tek suçlu sen olursun adam biliyordun sen evli olduğumu senden hoşlandım ama geçti der çıkar işin içinden o yüzden sakın ama sakın cevap verme msjlarına bir süre sonra sıkılcak bırakacaktır zaten yazık ya bu adamlara insanların boş yere canını sıkıyorlar işte

sağol cnm beni anladığın için. benim o konuda iradem çok kuvvetlidir zaten. asla kimseyle yalan yanlış ilişkiler yaşamam yapımda yok. ama işte bir insanla hukukun olunca, ki bu dostluk boyutundaysa (sınavım kötü geçtiğinde, arkadaşımla kavga ettiğimde, hasta olduğumda hep destek olmuşsa kolay kolay şüphelenemiyorsun sürekli kendini "yoksa ben mi yanlış anladım" diye suçluyorsun. halimi hatrımı sorduğunda can arkadaşım dediğim birine cevap vermemek vicdanımı rahatsız ediyor (şimdi yine mesaj geldi "yaşam boyu dağ gibi arkandayım. ailemdensin" yazmış. yine benim gibi çok sevdiği bi kız öğrenciyi de facede karısı ve çocuğuyla birlikte poz vermişler.

işte "ailemdensin canımsın" filan dediği zaman iyi niyetli diyorum.
"akşamları mesaj atmadığında canımı acıtıyorsun" diyor, şüpheleniyorum.

"ömür boyu iki elim kanda olsa ihtiyaç duyduğun an yanında olucam" diyor iyi niyetli diyorum
"topuklularla çok çekici olursun" diyor şüpheleniyorum.

"sena'yı hayatta herşeyden çok seviyorum" diyor, iyi niyetli diyorum.
ebru dostluklarıma karışamaz diyor şüpheleniyorum.

arada kaldım yani.

Son düzenleme:
sağol cnm beni anladığın için. benim o konuda iradem çok kuvvetlidir zaten. asla kimseyle yalan yanlış ilişkiler yaşamam yapımda yok. ama işte bir insanla hukukun olunca, ki bu dostluk boyutundaysa (sınavım kötü geçtiğinde, arkadaşımla kavga ettiğimde, hasta olduğumda hep destek olmuşsa kolay kolay şüphelenemiyorsun sürekli kendini "yoksa ben mi yanlış anladım" diye suçluyorsun. halimi hatrımı sorduğunda can arkadaşım dediğim birine cevap vermemek vicdanımı rahatsız ediyor (şimdi yine mesaj geldi "yaşam boyu dağ gibi arkandayım. ailemdensin" yazmış. yine benim gibi çok sevdiği bi kız öğrenciyi de facede karısı ve çocuğuyla birlikte poz vermişler.

işte "ailemdensin canımsın" filan dediği zaman iyi niyetli diyorum.
"akşamları mesaj atmadığında canımı acıtıyorsun" diyor, şüpheleniyorum.

"ömür boyu iki elim kanda olsa ihtiyaç duyduğun an yanında olucam" diyor iyi niyetli diyorum
"topuklularla çok çekici olursun" diyor şüpheleniyorum.

"sena'yı hayatta herşeyden çok seviyorum" diyor, iyi niyetli diyorum.
ebru dostluklarıma karışamaz diyor şüpheleniyorum.

arada kaldım yani.

canım kimseyi yargılamak istemem, sana aşık olmuş da olabilir sadece çapkınlık peşindede olabilir ama senden hoşlandığı çok belli ama yaşça büyük adamlar her ne kadar biz olgun adamlar daha iyi anlayışlı olur desek de deneyimleri ve yaşanmışlıkları fazla olduğu için kolayca genç kızları kandırabiliyor ,senin gençliğinden güzelliğinden mutlaka etkileniyordur burası gerçek canlılığından enerjinden etkilenir ama sana dostça abice davranıp kendine aşık etmek istiyor gibi geliyor bana kendine bağlamaya çalşıyor bence seni ürkütmek istemez tabi direk duygularını açsa kendini riske atmak istemez çünkü sen o zaman diyeceksin ki işte aa ama hocam siz evlisiniz ayrıca sizden hoşlanmıyorum yani reddedilcek bu korku var adamda bu yüzdende dürüst davranmıyor aslına bakarsan çoğu erkek öyle aslına bakarsan ben hocaların böyle öğrencilerle içli dışlı olmasına karşıyım sonuçta sadece öğretmenin sen oraya birşeyler öğrenmek için gidiyorsun o senin kafanı karıştırıyor inan bana seni çok iyi anlıyorum ama bu adamlara çok kızıyorum insanların duygularıyla oynamaya çalşıyolar kendi istekleri için neden sana sürekli msj atsın ki düşün yani canını acıtıyormuş adamın senin soğuk davranman işe bak yani ne alaka bence derhal bu adamdan uzaklaş açma telini gerçi yinede arar takar bu seferde yani sabırlı ol açma cevap verme canı acısın madem sana yazık değil mi senin kafanı karıştırmış ,canını sıkmış seninde ailen var sana değer veren insanlar bunu düşün seni nasıl birşeyin içine çekmeye çalşıyor şu genç yaşında sakın sakın bu oyunlara gelme tatlım başka arkadaşlarına atsın msj resimler çektirsin boşver seni ilgilendirmesin kendince birşeyler yapıyor işte
sen yoluna bak banada dadanmıştı biri evli sonunda savcılığa vericem dedim herife kesti aramayı ne istediğini bilmeyen problemli orata yaşlı tipler bunlar bakıyorlar genç toy kız aa hadi bana tav olur düşüncesi ayrıca erkek arkadaşım var demenede gerek yok ki desende birişe yaramaz sallama gitsin senin arkandaymış tabi sana allah korusun birşey yapsa umrunda bile olmazsın canım sana söyleyeyim arkadaşımın başına geldi yani bu konuda deneymli olduğum için ilgimi çekti zaten sana ikilem yaşatmasın çok basit şeyler bunlar inan bana .

sana mesaj attıgı zaman cevap atma aradıgı zaman acma senı onlıne bulamasın ...
ayrıca cevap vermedıgın zaman yanlıs anlar dıye uzulup cevap atmaya kalkma ne halı varsa gorsun oyle oyle sogur senden
benımde basıma boyle bısey geldı abı dedıgım evlı cocugu olan ınsan askıntılık yaptı utanmadan bde msj atmaya fılan basladı hıc cvp vermedım arayıncada acmadım umudu kestı rahatsız etmıyor artık...

bencede uzak durun.
nediye öğrencisine evli bi adam msj atıp dururku özel bi gün olmadıgı sürece.
saçma.
bence rahatsız oldgunuzu msjla atın isterse kırılsın .
sizin hayatınız bu.

Kısaca yapacağın tek birşey var ''Beni rahatsız etme '' deyip kesip atmak ne diye bu kadar ince düşünüyorsun anlamış değilim ? koyver gitsin.

bence hiç kırılır üzülür diye düşünme eger sana kötü bir amaçla atıyorsa karısı umrunda değil belli ki bence direk '' Bana mesaj atmayın lütfen rahatsız oluyorum bu durumdan'' diyip çekilin yanı bukdr basit.aman üzülür kırılır diye düşünmeyin çünkü onların pek umrunda deildir.derslerinizde de mesafeyi koruyun

şimdi de mesaj yazmış "DUYGUSUZ BENCİL BİR PİSLİKSİN BENİ HİÇMİ ÖNEMSEMEDİN" diye cevap falan vermedim aylardır sinir sinir mesajlar attığı yetti artık. günaydına cevap vermedim diye hakaret eder, kilo versen iyi olur der ben küsünce nasıl küsersin diye öfkeli mesajlar atar.

beni uyuz eden şey ben en yakın arkadaşımı bile bu mesajları gösterdim öyle inandı. o derece kibar nazik bi görüntü çiziyo yani yüzlerce öğreciye. bunu kime söylesem inanmayacak elimde telefon inandırmak için herkesi mesaj gösterecek halim de yok. cevaplamayarak geçiştiriyorum siniri geçince unutur gider heralde. gece 12de akşam 8de, sabah uyanır uyanmaz arıyor çaldırıyor karısıda bunları nasıl görmüo anlamış değilim.

Son düzenleme:
şimdi de mesaj yazmış "DUYGUSUZ BENCİL BİR PİSLİKSİN BENİ HİÇMİ ÖNEMSEMEDİN" diye cevap falan vermedim aylardır sinir sinir mesajlar attığı yetti artık. günaydına cevap vermedim diye hakaret eder, kilo versen iyi olur der ben küsünce nasıl küsersin diye öfkeli mesajlar atar.

beni uyuz eden şey ben en yakın arkadaşımı bile bu mesajları gösterdim öyle inandı. o derece kibar nazik bi görüntü çiziyo yani yüzlerce öğreciye. bunu kime söylesem inanmayacak elimde telefon inandırmak için herkesi mesaj gösterecek halim de yok. cevaplamayarak geçiştiriyorum siniri geçince unutur gider heralde. gece 12de akşam 8de, sabah uyanır uyanmaz arıyor çaldırıyor karısıda bunları nasıl görmüo anlamış değilim.

sok oldum gercekten onu onemsemenı ısteıyormus bde pıslık sensın deseydın :50:
ALLAH boylelerınden korusun hepımızı...
sen ne dedın de celallendı bu hayvan ?????

Back
X