• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HER SABAH GÜNE MUHALEFET OLMAK İÇİN BAŞLAYAN SEVGİLİ

Böyle devam ederse bir süre sonra soğursunuz, aşkınız azalır ve onu itici bulmaya başlarsınız.
O yüzden söz, nişan gibi işleri erteleyin olabildiğince. Kurtarmaya çabalamayın, akışına bırakın, inceldiği yerden kopsun.
İlişki değil sidik yarışına çevirmiş adam durumu. Böyle didişen 2 kardeş olur ya, o hale gelmişsiniz.
E insan böyle bi ilişkide aradaki cinsel çekimi yitirir.

"Bu konuda sana katılmıyorum anlaşamayacağız" deyip kısa kesmek yerine kendi fikrinin doğru olduğuna ikna etmeye çalışıyorsa değişmez. Sen de bir yerden sonra onun gibi uzun uzun kendini açıklamayı bırakıp bıktığın için He deyip geçmeye başlarsın ama böyle yaparsan da çok tükenirsin. En iyisi ayrılman

Balık.. yükselen başak, venüs kova.
Benim güneş akrep yükselen balık venüs başak. Aslında çok da kötü olmamalıydı ama işte..
Şaşırdım, haritasında farklı yerlerde bu etkiler vardır diye düşünmüştüm.
Çok itici geliyor bana böyle kuru muhalefet insanlar. İnsanın bi şey anlatma, paylaşma hevesi kalmaz.

Böyle devam ederse bir süre sonra soğursunuz, aşkınız azalır ve onu itici bulmaya başlarsınız.
O yüzden söz, nişan gibi işleri erteleyin olabildiğince. Kurtarmaya çabalamayın, akışına bırakın, inceldiği yerden kopsun.
İlişki değil sidik yarışına çevirmiş adam durumu. Böyle didişen 2 kardeş olur ya, o hale gelmişsiniz.
E insan böyle bi ilişkide aradaki cinsel çekimi yitirir.
Yitirdim zaten. Ben ona daha önce de söyledim. Bu ilişki biterse senin şu huyundan bitecek. Soğuyacağım uzaklaşacağım haberin olsun dedim. Yakında sessizleşip uzaklaşacağım maalesef. Bakalım ne zaman

Şaşırdım, haritasında farklı yerlerde bu etkiler vardır diye düşünmüştüm.
Çok itici geliyor bana böyle kuru muhalefet insanlar. İnsanın bi şey anlatma, paylaşma hevesi kalmaz.
Güneş ve asc başaklarda bunu görüyorum.. kendi fikrini karşısındakini yorana kadar savunan bir arkadaşım vardı, kızla 1 saat sohbet edemezdik illa ki muhalefet yapacak bir şey bulurdu.. bi salsalar iki makara edelim sanki tartışma programı sunuyoruz. Deli oluyorum

Güneş ve asc başaklarda bunu görüyorum.. kendi fikrini karşısındakini yorana kadar savunan bir arkadaşım vardı, kızla 1 saat sohbet edemezdik illa ki muhalefet yapacak bir şey bulurdu.. bi salsalar iki makara edelim sanki tartışma programı sunuyoruz. Deli oluyorum
Nefret edilesi bir durum gerçekten, ayrıca çok hadsiz ve saygısızca.
Bir de kibir de barındırıyor; en doğrusunu, en iyisini ben bilirim, benim dediğim doğru kafası.

bu ezik oglu ezik adamla ugrasacak mısın gercekten? ömür törpüsü evlendin hadi kendi basini yaktin ailene de, cevrene de böyle davranıp seni rezil ederse nolucak? insan icine cıkmaya yüz birakmaz böyle tipler maalesef. ne misafirlik ne hos sohbet imkansızdır kimse de istemez çevresinde böylesini. gec olmadan ayrıl kurtul ciddiyim.
cocugun olsa senin zıttına zıttına gitse hayırına evet, evetine hayır dese cocuga kafayı yedirtse ne olacak? cevremde böyle biri var gercekten aileye de yük, coluk cocuga da yük her seye zulüm gini bi adam. ilerisi parlak degil bu ezikligin ben sana diyeyim
Canımı en çok yakan şey bunları bana ve babasına yapıyor olması:) oturup bi sofrada sohbet etseniz şu anlattıklarıma inanmazsınız. Sen 2x2 5 desen tabii zorlarsan 5 bulursun olabilir der. Annesi de oğlunun huyunu bildiği için he he diyo, baba biraz daha benim gibi sen öyle düşün ben böyle düşünüyorum tarzında biri o yüzden anlaşamıyorlar pek. Yani hayatındaki geçici insanlara karşı çok anlayışlı biri. Bunu söylediğimde de onların ne düşündüğü umrumda değil o yüzden öyle söylüyorum diyor. Beni umursadığı için onunla aynı fikirde olmadığımda alerjisi tutuyor hayrettt edersin

Merhaba, bir sıkıntım var iç dökmek ve ayrıca belki bir çıkar yol bulurum diye buraya geldim. Elimden geldiğince özet geçmeye çalışacağım.
Ben 26 erkek arkadaşım 27 yaşında. 1 senedir beraberiz ciddi bir ilişkimiz var. Ailesiyle tanıştım. İkimiz de bir uçuş okulunda öğrenci pilotuz.1 sene sonra mezun olacağız planda da mezun olduğumuz gibi isteme söz vs var.. şimdi şöyle ki biz okulda tanıştık, anlaştık. Dışarıdan çok mülayim, sessiz sakin çalışkan biri. O giderdi ders çalışır gelir bana anlatırdı falan zatem böyle yakınlaştık. İlk başlarda her şey çok iyiydi. Biraz farklılıklarımız vardı tabii ama bunu gayet normal karşılardı, tartışmazdık. Sadece bana karşı değil, başkasıyla da aynı fikirde olmasa gayet sağlıklı yaklaşırdı bu duruma AMA..

İlişkinin 3. Ayından itibaren ufak ufak muhalefete başladı. sıkıntı şu ki HER ŞEYE olmaya başladı. Günlük herhangi bir şeyden sohbet muhabbet ederken bir anda ufak bir konuda fikir ayrılığı ve sonu tartışma. Bu bir objenin renginin mavi mi açık mavi mi olması kadar saçma konular (evet yaşandı). Benim sinirlendiğim nokta karşımdakinin her konuda kendini haklı görmesi. İki kere iki dörttürü bile size eğer isterse sabaha kadar savunur çünkü olay iki kere ikinin dört olması değil, haksız duruma düşerse bir taraflarının eksileceği düşüncesi (bence böyle düşünüyor).
Bu konuyu onunla defalarca konuştum. Random bir sohbette keyifli keyfili konuşurken bile bir şekilde bana ters düşüp benimle kavga ediyorsun dedim. Bir gün açık açık “herkese buketle kafalarımız çok uyuyo” tarzında şeyler söylüyorsun ama biz seninle çok zıtlaşıyoruz ve sen senin fikrinden aksi düşündüğüm hiçbir şeye(neredeyse her şey) tahammül edemeyip, bir kez olsun sana göre öyledir tabii ben böyle düşünmüyorum” diyemiyorsun dedim. Mutsuz musun bi şekilde orta yolu buluyoruz ama dedi. Orta yolu buluyoruz dediği kavga edip sonra bi jestle barışmak, olayı çözmek değil.

Toksik de bir ilişkimiz yok şu konu dışında bir problemimiz yok. Aldatmaz, başka kızlarla işi olmaz, instagramında 15 kişiyi takip eder telefon tablet şifresi yoktur, arkadaşları çağırır ortamfa bir kız bile varsa ben gitmiyorsam asla gitmez vs.

Peki bugün ne yaşandı onu anlatayım.
uzanıyorduk bi şeylere bakıyorduk karşıma bir video çıktı. Japonyada bir oyun salonu bir hizmet(!) sağlıyor o hizmet de kız kiralamak. Yani iki erkek gidiyor katalogdan kız seçiyor kız da gelip bunlarla bilardo oynuyor. Ben de bunu görünce sevgilime gösterip “ay şuna bak yok bi de kılıf bulmuşlar bilardo oynuyoruz diye” gibi bir cümle söyleyerek güldüm bu da heerrrr zamanki gibi “yaşasın yine muhalefet olabileceğim bir konu” diyerek elini sıvazladı ve biz başladık tartışmaya. Neymiş adamlar belki 3. Bulamamışlar belki arkadaşları yokmuş. Yahu amaç o olsa sadece kız mı olur diyorum kadınların vücudunu kullanıyorlar diyorum bana diyor ki ne yani sen de pilot olucan o zaman senin de bedenin üzerinden para kazanacaklar dedi?!?!? Yani ben okumuş etmiş pilot olmuş bir adamın kadın bedeni üzerinden para kazanmanın ne demek olduğunu bildiğini düşünüyorum. Olay tamamen haksız gözükmemek için çırpınmak. Neyse ben yine sanki bilmiyormuş gibi insan gücüyle kadın vücudu sergilemenin farklı şeyler olduğunu belirttim. Sonra bana atlet bir sporcu da sana göre bedeni üzerinden para kazanıyor, onlar da orasını burasını açıyor öyle diyelim o zaman dedi. Yani oturup açıklama yapamazsınız enerjiniz yetmez. Sonra ben bi şey diyecekken tamam biz en iyisi konuşmayalım dedi çekti içeri gitti.

onunla aynı fikirde olmadığımı dile getirdiğim noktalarda beni agresif bir şekilde tartışmaya sürüklüyor “ben böyle düşünüyorum bence doğru değil” dediğimde de sanki onu anlamamışım gibi bana bilale anlatır gibi karşısında 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi heceleye heceleye anlatmaya başlıyor. Aslında sadece onunla aynı fikirde değilim ama o onun tezlerini anlamadığımı düşünüp daha da hırçınlaşıyor (tabii ki farkında değil). Sence öyle olabilir de ben öyle düşünmüyoruma cevap “iki kere iki beşi savunacaksın yani” oluyor. Olay gülelim diye izlettiğim bir videodan buralara geliyor.

İşin kötü tarafı onunla sırf bu sebepten hiç “biz” gibi hissetmiyorum. Sanki hep benim karşımda gibi. Şöyle “biz”olarak aynı anda nefret kusamadık, “biz” olarak gördüğümüz bir şeyi aynı tarafta yorumlayamadık. (bir iki konu hariç) sanki evde hep bir müzakere havası.

Neyse yani üzülüyorum gerçekten. Bizim düşman değil sevgili olduğumuzu, aynı fikirde olmasak bile aynı tarafta olmamız gerektiğini nasıl aşılayabilirim? Bir şey söyleyince de onu suçluyormuşsunuz tribine giriyor hemen savunmaya geçiyor. Böyle giderse uzaklaşıp soğuyacağım ama öyle olsun istemiyorum. Ne yapabilirim?
Beni bile darladı. Ömür geçmez bırakın sonsuza kadar konuşsun

ne yani sen de pilot olucan o zaman senin de bedenin üzerinden para kazanacaklar dedi?!?!?
Bir pilot kardeşi olarak sana tek tavsiyem bu adamdan uzak durman olur. Az çok sektörü tanıyorum. Bu kafadaki tipler zaten iyi şirketlere giremiyor, girse de mimleniyor hem kaptanlar arasında hem de kabin tarafından (herhangi bir sivil havayolunda uçacağını varsayıyorum). Zaten hepi topu 1 seneye mezun olursun, güzel bir şirkete girer önüne bakarsın. Bir de bu başak burcu galiba, başak burcu egosu var diye yorumladım. Mühendis kökenli mi?

Bu cümleyi kuran bir herif kabindeki kızlara kim bilir ne gözle bakar. İçimden şerefsiz demek geldi.

Amacı eskortu savunmak değil ki bana karşı tez savunmak. Ben eskortu savunsam o savunmaz diğer tarafa ge

ilk başlarda hiç böyle olmadığı için içten içe acaba bir aydınlanma yaşar da eskisi gibi olur mu diye düşünüyorum..
Adamın içine antik yunan filozofu mu kaçmış, mecbur musun bu adama?

Bir pilot kardeşi olarak sana tek tavsiyem bu adamdan uzak durman olur. Az çok sektörü tanıyorum. Bu kafadaki tipler zaten iyi şirketlere giremiyor, girse de mimleniyor hem kaptanlar arasında hem de kabin tarafından (herhangi bir sivil havayolunda uçacağını varsayıyorum). Zaten hepi topu 1 seneye mezun olursun, güzel bir şirkete girer önüne bakarsın. Bir de bu başak burcu galiba, başak burcu egosu var diye yorumladım. Mühendis kökenli mi?
Yükselen başak, mühendis kökenli

Kesin yükseleni alçalanı bişeyi başak evet 😑

Sektörde farklı şirketlerde uçan kadın ve erkek çok fazla pilot tanıyorum haliyle, ablamın bütün çevresi havacı olduğu için. Dönen dedikoduları falan biliyorum az çok. Senin sevgilin de tam bu kazana düşecek bir tip. Biraz zor mutlu olur sektörde. Böyle her şeye bir kulp bulmaya devam ederse bir yerde zor barınır zaten. Bütün bu anlattıklarının üstüne bir de mesleki ego eklenecek. Hele bir eğitim uçuşları tamamlansın, normal uçmaya başlasın sen o zaman gör. Evlerden ırak.

Erkeklerin bir kızla 30 dakika oyun oynayabilmek için yüzlerce dolar dökmesine güldüm
Anlatım şeklinizden sadece oyun oynandığını düşünmediğiniz anlaşılıyor açıkçası. Bu durumda bu videonun gülünecek bir yanı da bulunmuyor.

Erkek arkadaşınızla devam etme nedeniniz nedir ?

Sektörde farklı şirketlerde uçan kadın ve erkek çok fazla pilot tanıyorum haliyle, ablamın bütün çevresi havacı olduğu için. Dönen dedikoduları falan biliyorum az çok. Senin sevgilin de tam bu kazana düşecek bir tip. Biraz zor mutlu olur sektörde. Böyle her şeye bir kulp bulmaya devam ederse bir yerde zor barınır zaten. Bütün bu anlattıklarının üstüne bir de mesleki ego eklenecek. Hele bir eğitim uçuşları tamamlansın, normal uçmaya başlasın sen o zaman gör. Evlerden ırak.
Arkadaşlarım bana inanmıyorlar bı kadar mülayim sessiz sakin bir çocuk allah allah falan diyorlar. Dışarıya karşı tamamen farklı. Bi arkadaşımın kocası benimki için hayatımda hiç bu kadar düzgün efendi biri görmedim yanında küfür edemezsin uyanırsın demiş arkadaşıma. Garezi 2-3 kişiye

Arkadaşlarım bana inanmıyorlar bı kadar mülayim sessiz sakin bir çocuk allah allah falan diyorlar. Dışarıya karşı tamamen farklı. Bi arkadaşımın kocası benimki için hayatımda hiç bu kadar düzgün efendi biri görmedim yanında küfür edemezsin uyanırsın demiş arkadaşıma. Garezi 2-3 kişiye
Çok tanıdık gerçekten 😂😂 bu hikayenin devamı yukarda yazdığım gibi oluyor genelde 🫠

Nedense ben farklı düşündüm siz birbirinize ayna olmuşsunuz. Sizde bir o kadar diretiyorsunuz.

Adamın ikna yeteneği yok o yüzden bastırmaya çalışıyor. Siz de tam tersi ikna olamazsınız çünkü sizde inatçısınız..

Sonuç olarak; Birbirinize uygun karakterler değilsiniz. İki baskın karakterlersiniz birbirinizi çok zorlar üzersiniz.

Çok tanıdık gerçekten 😂😂 bu hikayenin devamı yukarda yazdığım gibi oluyor genelde 🫠
Ayrıca egosu var zaten, bunu da savunur (şaşırdık mı assslaa) babası da kaptan pilot, adam eski f16 savaş pilotu bir yandan hocalık da yapıyor, boğaziçi mezunu yurtdışında yüksek yapmış bi abimiz ama sıfır ego. Kime çekti hiç bilmiyorum

Back
X