HER SABAH GÜNE MUHALEFET OLMAK İÇİN BAŞLAYAN SEVGİLİ

Böyle devam ederse bir süre sonra soğursunuz, aşkınız azalır ve onu itici bulmaya başlarsınız.
O yüzden söz, nişan gibi işleri erteleyin olabildiğince. Kurtarmaya çabalamayın, akışına bırakın, inceldiği yerden kopsun.
İlişki değil sidik yarışına çevirmiş adam durumu. Böyle didişen 2 kardeş olur ya, o hale gelmişsiniz.
E insan böyle bi ilişkide aradaki cinsel çekimi yitirir.

"Bu konuda sana katılmıyorum anlaşamayacağız" deyip kısa kesmek yerine kendi fikrinin doğru olduğuna ikna etmeye çalışıyorsa değişmez. Sen de bir yerden sonra onun gibi uzun uzun kendini açıklamayı bırakıp bıktığın için He deyip geçmeye başlarsın ama böyle yaparsan da çok tükenirsin. En iyisi ayrılman

Balık.. yükselen başak, venüs kova.
Benim güneş akrep yükselen balık venüs başak. Aslında çok da kötü olmamalıydı ama işte..
Şaşırdım, haritasında farklı yerlerde bu etkiler vardır diye düşünmüştüm.
Çok itici geliyor bana böyle kuru muhalefet insanlar. İnsanın bi şey anlatma, paylaşma hevesi kalmaz.

Yitirdim zaten. Ben ona daha önce de söyledim. Bu ilişki biterse senin şu huyundan bitecek. Soğuyacağım uzaklaşacağım haberin olsun dedim. Yakında sessizleşip uzaklaşacağım maalesef. Bakalım ne zaman

Şaşırdım, haritasında farklı yerlerde bu etkiler vardır diye düşünmüştüm.
Çok itici geliyor bana böyle kuru muhalefet insanlar. İnsanın bi şey anlatma, paylaşma hevesi kalmaz.
Güneş ve asc başaklarda bunu görüyorum.. kendi fikrini karşısındakini yorana kadar savunan bir arkadaşım vardı, kızla 1 saat sohbet edemezdik illa ki muhalefet yapacak bir şey bulurdu.. bi salsalar iki makara edelim sanki tartışma programı sunuyoruz. Deli oluyorum

Nefret edilesi bir durum gerçekten, ayrıca çok hadsiz ve saygısızca.
Bir de kibir de barındırıyor; en doğrusunu, en iyisini ben bilirim, benim dediğim doğru kafası.

Canımı en çok yakan şey bunları bana ve babasına yapıyor olması:) oturup bi sofrada sohbet etseniz şu anlattıklarıma inanmazsınız. Sen 2x2 5 desen tabii zorlarsan 5 bulursun olabilir der. Annesi de oğlunun huyunu bildiği için he he diyo, baba biraz daha benim gibi sen öyle düşün ben böyle düşünüyorum tarzında biri o yüzden anlaşamıyorlar pek. Yani hayatındaki geçici insanlara karşı çok anlayışlı biri. Bunu söylediğimde de onların ne düşündüğü umrumda değil o yüzden öyle söylüyorum diyor. Beni umursadığı için onunla aynı fikirde olmadığımda alerjisi tutuyor hayrettt edersin

Beni bile darladı. Ömür geçmez bırakın sonsuza kadar konuşsun

ne yani sen de pilot olucan o zaman senin de bedenin üzerinden para kazanacaklar dedi?!?!?
Bir pilot kardeşi olarak sana tek tavsiyem bu adamdan uzak durman olur. Az çok sektörü tanıyorum. Bu kafadaki tipler zaten iyi şirketlere giremiyor, girse de mimleniyor hem kaptanlar arasında hem de kabin tarafından (herhangi bir sivil havayolunda uçacağını varsayıyorum). Zaten hepi topu 1 seneye mezun olursun, güzel bir şirkete girer önüne bakarsın. Bir de bu başak burcu galiba, başak burcu egosu var diye yorumladım. Mühendis kökenli mi?

Bu cümleyi kuran bir herif kabindeki kızlara kim bilir ne gözle bakar. İçimden şerefsiz demek geldi.

Adamın içine antik yunan filozofu mu kaçmış, mecbur musun bu adama?

Yükselen başak, mühendis kökenli

Kesin yükseleni alçalanı bişeyi başak evet

Sektörde farklı şirketlerde uçan kadın ve erkek çok fazla pilot tanıyorum haliyle, ablamın bütün çevresi havacı olduğu için. Dönen dedikoduları falan biliyorum az çok. Senin sevgilin de tam bu kazana düşecek bir tip. Biraz zor mutlu olur sektörde. Böyle her şeye bir kulp bulmaya devam ederse bir yerde zor barınır zaten. Bütün bu anlattıklarının üstüne bir de mesleki ego eklenecek. Hele bir eğitim uçuşları tamamlansın, normal uçmaya başlasın sen o zaman gör. Evlerden ırak.

Erkeklerin bir kızla 30 dakika oyun oynayabilmek için yüzlerce dolar dökmesine güldüm
Anlatım şeklinizden sadece oyun oynandığını düşünmediğiniz anlaşılıyor açıkçası. Bu durumda bu videonun gülünecek bir yanı da bulunmuyor.

Erkek arkadaşınızla devam etme nedeniniz nedir ?

Arkadaşlarım bana inanmıyorlar bı kadar mülayim sessiz sakin bir çocuk allah allah falan diyorlar. Dışarıya karşı tamamen farklı. Bi arkadaşımın kocası benimki için hayatımda hiç bu kadar düzgün efendi biri görmedim yanında küfür edemezsin uyanırsın demiş arkadaşıma. Garezi 2-3 kişiye

Çok tanıdık gerçekten bu hikayenin devamı yukarda yazdığım gibi oluyor genelde

Nedense ben farklı düşündüm siz birbirinize ayna olmuşsunuz. Sizde bir o kadar diretiyorsunuz.

Adamın ikna yeteneği yok o yüzden bastırmaya çalışıyor. Siz de tam tersi ikna olamazsınız çünkü sizde inatçısınız..

Sonuç olarak; Birbirinize uygun karakterler değilsiniz. İki baskın karakterlersiniz birbirinizi çok zorlar üzersiniz.

Çok tanıdık gerçekten bu hikayenin devamı yukarda yazdığım gibi oluyor genelde
Ayrıca egosu var zaten, bunu da savunur (şaşırdık mı assslaa) babası da kaptan pilot, adam eski f16 savaş pilotu bir yandan hocalık da yapıyor, boğaziçi mezunu yurtdışında yüksek yapmış bi abimiz ama sıfır ego. Kime çekti hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…