- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi elmadilimi
-
ikisinin en az paketlerinden alayım denemek için sızdırmaz olanı alırım bakalım2 kişi huggies, 1 kişi de bimin bezini tavsiye etmiş. Huggies bi denemeyi düşünüyorum ben. Günlerdir kalorifer peteklerinin üstü kıyafet dolu, çarşaf, yorgan, alez, battaniye, herşey çiş oldu. Kurumuyor da bu havada, bezdim artık.
Normalde de vardı sızdırma sorunu ama son birkaç gündür arttı ve evet dediğiniz gibi bezi bıraksak mı diye de sorduk, bir kere külot denettik ne tepki verecek diye... sızdırma olayı yüzünden yazı beklemesem mi diyorum çünkü...
Ama aynı süreçte yeni paket bez açtık, ben onunla alakalı iyice arttığını düşünmüştüm. Dediğiniz gibi olabilir mi ki? Ama sonuçta içtiği su miktarı belli, çişi 1 seferde de yapsa 10 seferde de yapsa toplam çiş aynı.
Bir de bezi dolu olmuyor, taşma değil sızdırma var yani.
Benim kızım da klozete sonradan alıştı. Benim kızimda boyle yabancı olduğu şey e oturmaktan çok korkan biridir. Parkta asla salincaga binmez mesela. Ilk lazimlik aldığım da 1 hafta 10 gün oyuncaklarının yanında durdu kıyafetleriyle oturdu hep onunla oynadı iyice alıştı. Sonra pantolonsuz oturma yi denettim yine urktu ama ona sarılarak anlattım hep o zaman 24 aylıkti. Bu şekilde alistirddim ben kesinlikle etkili bi yöntemdi. Hele ki benim kızın alistiysa her çocuk alışır.Tanıyamadım maalesef... Başka beze geçmeye de biraz temkinliyim aslında, alerjisi var, pişik ya da egzama yapar diye korkuyorum ama önce huggies sonra molfix bi deneyeceğim sanırım.
Tuvalette gördü beni, otururken konuşuyorum şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye. Suyun sesi olduğunu anlatıyorum. Kalkacağım zaman kapıyı itiyorum sadece. Sonra sifona basmayı falan seviyor. Ama oturma konusunda korkuyor. Lazımlığa oturmuyor, O da zaten kabızlıkla alakalı. Klozete oturmaktan da korkan çocuk çok varmış, düşmekten korktuğu için.
İşte o inadı nasıl çözeceğim bilmiyorum. Hiç oturmadı daha klozete, adaptör de var oysa...
Aslında bez ıslak durduğu için külot daha iyi bana göre
Yani çiş yapar yapmaz almıyoruz sonuçta illaki bekliyor
Evden bı hafta çıkmayacaksanız deneyin ilk iki gün zor olur sonra alışır
Ve ben ısrarla bimin bezini tavsiye ediyorum:)
Ben de şu an mevsim itibariyle uygun değil mi acaba diye düşünyorum. Bezi çıkarınca ev sıcak olsa bile üşütür diyorlar, külot bezin sıcaklığını vermeyeceği için.
Evet internette binlerce şikayet var yeni seri sızdırıyor diye. Benimki de Mayıs'ta 3 olacak. Ama mümkünse kreşte başlatmayın bence. Psikolog, annenin vermesi lazım bu eğitimi demişti, bizimki bi ara yarım gün gitti, yarım günse bezini de değiştirmesinler demişti. Mahremiyet eğitimi falan da var malum.
Hani haftasonu evde ilk adımı siz atarsanız onlar da haftaiçi gündüz sık sık tuvalete götürürler.
Bezle ilgili çok şikayet var, internette okudum. Sadece gece değil, gündüz de sızdırıyor. Ve bez boş oluyor çoğu zaman.
Oğlum 13 kilo aslında, bezin küçük geldiğini sanmıyorum. Bir de yukarıda dediğim gibi yeni seri ile ilgili çok şikayet var aynı şekilde...
Huggiese iki tavsiye geldiğime göre bi deneyelim. Yakındaki marketlerde satılmıyor ama artık Migros'tan falan eve sipariş ederim.
Oğlum 13 kilo, ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Internette çok fazla şikayet var primadan, herkes sızdırıyor yazmış.
Bizimkinin tuvalet tutması çiş değil kakayla iligili. 10 günde bir yapıyor kakasını.
dah cok yediği ve içtiği için cıkan cis miktarı fazladırSelam hanımlar,
Sorunum bebek bezi! Oğlum 2,5 yaşında ve çok kötü bir kabızlık/tuvalet tutma sorunu olduğu için geçtiğimiz yaz tuvalet eğitimine kalkışamadık. Dolayısıyla hala bezleniyor.
Doğduğundan beri de prima kullanıyoruz. Bazen premium care, bazen normal yeşil paket...
Fakat son zamanlarda her ikisi de felaket sızdırma yapıyor. Daha önce oğlum çok az çiş yaptığı için bezini akşam yatarken ve sabah kalkınca değiştirirdim. Yani günde 2 bez kullanıyordu ve o zaman böyle bir sorun yoktu.
Şu an 3 saatte bir değiştiriyorum, gece bile defalarca kalkıyorum ıslak kalıp üşümesin diye, her seferinde ıslak kalkıyor. Uykusu da çok bölünüyor, zor uyuyor geriye...
Toplu aldığımız için de elimizde epey bez var ama yine de başka beze geçeceğim. Komili biraz denedik memnun kalmadık, o da duruyor kenarda. Huggies, molfix, canbebe, sleepy falan kullanan var mı? Sızdırma durumu nasıl?
Bir de oğlum lazımlığa/klozete çok tepkili. Nasıl alıştırbilirim yavaş yavaş? Çocuk psikoloğuna gitmiştik ama bu konuda bi tavsiyesi olmadı. Alışır bi şekilde dedi, çok aydınlatıcı şekilde
Huggies oğlum için ve kızım için kullanıyorum beli tam kavrıyor sizdirmiyor bende prima kullanıyordum ama sizdirinca kızımda deneyim dedim memnun kaldım ogluma da aldım kakasida beline çıkardı cıvık huggiesde bu sorunu yaşamadım kızım oğlumuza yaşıt oğlumda 7 aylıkSelam hanımlar,
Sorunum bebek bezi! Oğlum 2,5 yaşında ve çok kötü bir kabızlık/tuvalet tutma sorunu olduğu için geçtiğimiz yaz tuvalet eğitimine kalkışamadık. Dolayısıyla hala bezleniyor.
Doğduğundan beri de prima kullanıyoruz. Bazen premium care, bazen normal yeşil paket...
Fakat son zamanlarda her ikisi de felaket sızdırma yapıyor. Daha önce oğlum çok az çiş yaptığı için bezini akşam yatarken ve sabah kalkınca değiştirirdim. Yani günde 2 bez kullanıyordu ve o zaman böyle bir sorun yoktu.
Şu an 3 saatte bir değiştiriyorum, gece bile defalarca kalkıyorum ıslak kalıp üşümesin diye, her seferinde ıslak kalkıyor. Uykusu da çok bölünüyor, zor uyuyor geriye...
Toplu aldığımız için de elimizde epey bez var ama yine de başka beze geçeceğim. Komili biraz denedik memnun kalmadık, o da duruyor kenarda. Huggies, molfix, canbebe, sleepy falan kullanan var mı? Sızdırma durumu nasıl?
Bir de oğlum lazımlığa/klozete çok tepkili. Nasıl alıştırbilirim yavaş yavaş? Çocuk psikoloğuna gitmiştik ama bu konuda bi tavsiyesi olmadı. Alışır bi şekilde dedi, çok aydınlatıcı şekilde
Şekerim kalsın yaza ne olacak, bezi değiştir şimdilik, bu arada mesela klozete oturduğunda seni izlemesine izin ver, benimki damlar yanıma hemen, bende anlatırım oturuyoruz çişi yapıyoruz vs diye, bakıyo inceliyo elleri yıka diyo bana, ince ince işliyorum
Aslında bez ıslak durduğu için külot daha iyi bana göre
Yani çiş yapar yapmaz almıyoruz sonuçta illaki bekliyor
Evden bı hafta çıkmayacaksanız deneyin ilk iki gün zor olur sonra alışır
Ve ben ısrarla bimin bezini tavsiye ediyorum:)
Kesinlikle huggies i dene,ne kadar çişle dolarsa dolsun asla sızdırma yapmıyor,diğer bezlere göre kenarları daha iyi ve büyük
Primayı bende neredeyse 1 yasında bıraktım sızdırma konusunda ondan sıkayet etmeyen yok çevremde
13 kilo ve 5 numara bez. Küçük değil.Prima iyidir aslında. Numarasını büyütün.
Ödüllendirerek alistirabilirsiniz
Ben söyle yapmıştım; bebeğin sevdiği resimleri onunla birlikte kesip beraber tuvalete yapistirmistim tuvalet duvarlarına. Şarkı söyleyerek tuvalette başında bekliyordum, yaparsa alkisliyordum. Klozete bir aparat aldım seveceği tarzda. Böylece tuvalete gitmeyi sevdi, çünkü korkabilirler, eğlenceli hale getirmek lazım. En önemlisi de eğitim başladıysa artık hiç bezlenmemeli (dışarı bile gidilse) yoksa geri dönüş olabiliyor.
Kullandigin bez kucuk geliyor degistir istersen,bim bezi kullan derim bende cok denedim sonuda bim bezinde kaldim.
Yeni paketler mi sızdırıyor acaba.
Premium'u 4e geçince almadık bir daha.
Aktif bebek günde en az 1 kez sızdırdı, ama eski paket kullandığımda sızdırma olmadı.
Molfix'te çok fena çiş kokusu alıyorum.
Komilinin içi parça parça oluyor.
Sleepy'yi sevdim ben ama henüz kakalı beze denk gelmedim.
Onda da sorun yoksa sleepy ile devam edeceğim.
dah cok yediği ve içtiği için cıkan cis miktarı fazladır
Benimde 1.5 yaşında oglum bende bu yaz baslayacam islaklik için sonunda+ olan bezleri kullan bizimde ıslak uyaniyordu taki + işaretin emiciligi artırdığını öğrenene kadar 5 ise 5+ dene
Prima kullandim hep ve son donemlerinde cok sizdiriyordu her gun islak kalkiyordu cocuk. Ben de tuvalet egitimine basladim 2 yaşında ogrendi. Arkadaslarim hugiesden çok memnunlardi ben denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?