Her sabah sırılsıklam!

Aynen bende ik
ikisinin en az paketlerinden alayım denemek için sızdırmaz olanı alırım bakalım

Benim kızım da klozete sonradan alıştı. Benim kızimda boyle yabancı olduğu şey e oturmaktan çok korkan biridir. Parkta asla salincaga binmez mesela. Ilk lazimlik aldığım da 1 hafta 10 gün oyuncaklarının yanında durdu kıyafetleriyle oturdu hep onunla oynadı iyice alıştı. Sonra pantolonsuz oturma yi denettim yine urktu ama ona sarılarak anlattım hep o zaman 24 aylıkti. Bu şekilde alistirddim ben kesinlikle etkili bi yöntemdi. Hele ki benim kızın alistiysa her çocuk alışır.

Şekerim kalsın yaza ne olacak, bezi değiştir şimdilik, bu arada mesela klozete oturduğunda seni izlemesine izin ver, benimki damlar yanıma hemen, bende anlatırım oturuyoruz çişi yapıyoruz vs diye, bakıyo inceliyo elleri yıka diyo bana, ince ince işliyorum

Aslında bez ıslak durduğu için külot daha iyi bana göre
Yani çiş yapar yapmaz almıyoruz sonuçta illaki bekliyor
Evden bı hafta çıkmayacaksanız deneyin ilk iki gün zor olur sonra alışır
Ve ben ısrarla bimin bezini tavsiye ediyorum:)

Kesinlikle huggies i dene,ne kadar çişle dolarsa dolsun asla sızdırma yapmıyor,diğer bezlere göre kenarları daha iyi ve büyük
Primayı bende neredeyse 1 yasında bıraktım sızdırma konusunda ondan sıkayet etmeyen yok çevremde

Bimden alın. kızım 28 aylık bir yaşından beri kullanıyorum.. Kesinlikle sızdırmıyor.

Prima iyidir aslında. Numarasını büyütün.

Ben söyle yapmıştım; bebeğin sevdiği resimleri onunla birlikte kesip beraber tuvalete yapistirmistim tuvalet duvarlarına. Şarkı söyleyerek tuvalette başında bekliyordum, yaparsa alkisliyordum. Klozete bir aparat aldım seveceği tarzda. Böylece tuvalete gitmeyi sevdi, çünkü korkabilirler, eğlenceli hale getirmek lazım. En önemlisi de eğitim başladıysa artık hiç bezlenmemeli (dışarı bile gidilse) yoksa geri dönüş olabiliyor.

Bende molfıx ve huggıes sen çok memnunum. Prıma yok begenmıyorum sızdırmasa da jel jel oluyor poposu.

Kullandigin bez kucuk geliyor degistir istersen,bim bezi kullan derim bende cok denedim sonuda bim bezinde kaldim.

Yeni paketler mi sızdırıyor acaba.
Premium'u 4e geçince almadık bir daha.
Aktif bebek günde en az 1 kez sızdırdı, ama eski paket kullandığımda sızdırma olmadı.
Molfix'te çok fena çiş kokusu alıyorum.
Komilinin içi parça parça oluyor.
Sleepy'yi sevdim ben ama henüz kakalı beze denk gelmedim.
Onda da sorun yoksa sleepy ile devam edeceğim.

Son düzenleme:
dah cok yediği ve içtiği için cıkan cis miktarı fazladır

Benimde 1.5 yaşında oglum bende bu yaz baslayacam islaklik için sonunda+ olan bezleri kullan bizimde ıslak uyaniyordu taki + işaretin emiciligi artırdığını öğrenene kadar 5 ise 5+ dene

Prima kullandim hep ve son donemlerinde cok sizdiriyordu her gun islak kalkiyordu cocuk. Ben de tuvalet egitimine basladim 2 yaşında ogrendi. Arkadaslarim hugiesden çok memnunlardi ben denemedim.

Huggies oğlum için ve kızım için kullanıyorum beli tam kavrıyor sizdirmiyor bende prima kullanıyordum ama sizdirinca kızımda deneyim dedim memnun kaldım ogluma da aldım kakasida beline çıkardı cıvık huggiesde bu sorunu yaşamadım kızım oğlumuza yaşıt oğlumda 7 aylık

Islaklik cocugu da rahatsiz ediyorsa tuvalet egitimini kolaylastirabilir. Cok tepki gosteriyorsa 1 hafta ara ver. Sonra tekrar dene. Cocugun huyuna gorede degisir alistirma yontemi. kimi guzel guzel anlatir. Artik buyudun buyukler beze degil tuvalete yapar diye. Kiminde odul ise yarar kiminde kutlama. Kiminde caktirmadan goturursun elinde oyuncak ya da kitapla oynarken oturtursun. Benim oglumda gaza getirme ise yaramisti birazda muzurluk. Iki yas inat donemi oldugu icin sakayla gulerek hayir sen bu tuvalete yapamazsin olmaz diyordum. Kendisi hayir yapcam diyordu. Bir de sanki birlikte bir yaramazlik yapacakmisiz gibi hadi babanin tuvaletine cis yapalim diye goturuyordum. Aksam esime anlatinca o da şakadan kizar gibi yapip onu kovaliyor gidikliyordu. Bezi biraktigin gun bir daha gunduz takmadim bir gece sonrasinda da gecede hic takmadim. 1 hafta zaman ayirdim egitim icin ama o kadar bile surmedi alismasi. Cis var mi diye sormuyordum. Birsey yiyip ictikten yaklaşık 20 dk sonra elinden tutup tuvalete goturuyordum. Tek bir yontem yok maalesef deneyip bulmak gerek. Insallah bir an once cozersiniz.

Gece o kadar çiş yapması ilginç esasen

Oğlum 22 aylık tuvalet eğitimi aldı ve hiç gece tuvalete kaldırmadım hiç yapmadı da altına

Su da içer bolca

Hatta gece kalkar meme emerdi ama çiş yapmazdı

Bezi değiştirin kısa vadeli çözüm olarak

Bir de tuvalete altını açıp alıştırın önce sağa sola yapsın ama siz götürüp hadi yap diye başında beklemeyin

O çişi ne zaman geldiğini hissedip söylesin

Kabızlığı çözün öncelikle gerekirse her gün yağ içirin şurup gibi

Benimki de öyle. Tuvaletteyken kapıyı açık bırakıyorum, çiş sesi, su sesi,popomu yıkıyorum diye anlatıyorum. Sifona bastırıyorum, suyun gidişini gösteriyorum... Ama korkuyor işte tuvaletler ilgili şeylerden, 10 gün kaka yapmıyor bu yüzden.

Kaka tutma problemi var, o yüzden çekiyorum biraz. Daha çok korkar, daha da kötü olursa diye. Bi de üşütür belki diye.

Huggies aklıma yattı, deneyeceğim. Teşekkürler.

Prima iyidir aslında. Numarasını büyütün.
13 kilo ve 5 numara bez. Küçük değil.

Ödüllendirerek alistirabilirsiniz

Sticker vereceğim diyorum ama işe yaramıyor. Klozete asla oturmuyor, lazımlığa da giyinik oturuyor. O da 30 sn-1 dk.

Ben de sevdiği şeyler olduğu için sticker, kitap ve video denedim ama işe yaramadı.

Kullandigin bez kucuk geliyor degistir istersen,bim bezi kullan derim bende cok denedim sonuda bim bezinde kaldim.

Bim ve huggies tavsiye edildi hep. Deneyeceğim hemen.

Evet yeni paketlerde öyleymiş, hep şikayet var internette. Bizim için kaka önemli değil, 10 günde bir yapıyor zaten ve hemen değiştiriyoruz.

dah cok yediği ve içtiği için cıkan cis miktarı fazladır

Bezlerde sorun varmış, herkes şikayetçi.

Benimde 1.5 yaşında oglum bende bu yaz baslayacam islaklik için sonunda+ olan bezleri kullan bizimde ıslak uyaniyordu taki + işaretin emiciligi artırdığını öğrenene kadar 5 ise 5+ dene

Bezdolup da taşmıyor zaten, sızdırıyor çiş çok az da olsa...

Prima kullandim hep ve son donemlerinde cok sizdiriyordu her gun islak kalkiyordu cocuk. Ben de tuvalet egitimine basladim 2 yaşında ogrendi. Arkadaslarim hugiesden çok memnunlardi ben denemedim.

Ben tereddütlüyüm tuvalet eğitimi konusunda. Gözüm korkuyor kötü etkilenecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…