Her sabah yaşadığım hafıza kaybı...

haklısınız, sanırım biraz fazla rahat davrandım önemsemedim. İşimi çoook ama çok seviyorum öyle zorlandığım felan da yok rahatım ama sonuçta çalışmamış gibi de olunmuyor, yorgun olunuyor haliyle. Bir de sınıfı yönetmek, birçok şeyi aynı anda yapmak vs yoruyor insanı. O dersler de evde hazırlanıcak, yazılılar kontrol edilecek vs...eve iş getirmem işin gıcık tarafı :) Bir de aklıma ne geldi. Bir yandan bunlarla uğraşırkene bir arkadaşın sınavı var onu sözlü sınava çalıştırıyorum Almancam iyi olduğu için. Kıramadım. Akşam onu dinliyorum o yoruyor...
İşinizi severek yapıyor olmanız güzel. 🤗
Ben de işimi severek yapıyorum eve iş getiriyorum zaman zaman.
Benim işim belki biraz daha çetrefilli kafam birseye takılmışsa bilinç altıma işler, rüyalarıma kadar girer.
Hatta bazen uyandığımda rüya olduğunu anlamam bir kaç saniye zaman alıyor.
Yalnızca sabahları oluyor değil mi?

Aşırı derecede yorgun, uykusuz ve streste olduğum dönemlerde, zaman zaman benimde böyle yaşadığım şeyler oldu.Hatta, koma tarzı hiç uyanmadan 20 saat uyuduğum ve uyanınca nerede olduğumu, zamanın sabaha karşı mı, yoksa akşamüstü mü olduğunu algılayamadığım,daha beter durumlar yaşamışlığım vardır. Ama, hergün oluyorsa bir doktora görünmelisiniz.

Bencede dr gitmelisin
Ben gündüz kizimla uyuyakaldigimda uyandigimda sabahmi oldu yoksa gündüz uykusumu diye düşünüyorum sadece
Seninki cok farkli
Bu bana da oluyor bazen, hatta eşimi göremeyince aa bize seslenmeden ise gitmiş diyorum 😁
Derken ayiliyorum ama 10 sn en fazla, o da her uyku da degil..

Aklıma ilk 50 öpücük filmi geldi :)
Çok derin uyuyorsunuzdur.
Uyanınca beyin uyandığını geç algılıyordur.
Bişey yok ama yinede tedbir amaçlı doktora görünün

Benim annem de öğretmen ve aynı şeyi yaşıyor çok yoğun olduğu dönemlerde. Beni tanımadığı falan oluyor burası neresi diyor ama en en fazla 1 dakika içinde geçiyor. Bende de tam uykuya daldığım anda uyanınca oluyor nadiren. Bence yorgunluktan ama yine de ihmal etmeyin

Bu belki normal bir mekanizma mı acaba diye düşündüm önceleri. Sabah uyandığımda kimim, neredeyim ben diyorum. Burası neresi? Bu oda nere gibisinden şeyler. 5dk daha yatınca kendime geliyorum...bunu yaşayan var mı? bir yanda aslında pek önemsemiyorum öte yandan da merak ediyorum neden olduğunu...
Doktorunuza başvurunuz geçmiş olsun

Bu belki normal bir mekanizma mı acaba diye düşündüm önceleri. Sabah uyandığımda kimim, neredeyim ben diyorum. Burası neresi? Bu oda nere gibisinden şeyler. 5dk daha yatınca kendime geliyorum...bunu yaşayan var mı? bir yanda aslında pek önemsemiyorum öte yandan da merak ediyorum neden olduğunu...
Cok gecmis olsun.. mutlaka bir psikoloğa da görünün.. birikmisliklere karşı vücudun şalteri atıyor bazen, bu sekilde kendini korumaya alıyor olabilir.. Insallah en kisa zamanda gecer bu sıkıntınız

İşinizi severek yapıyor olmanız güzel. 🤗
Ben de işimi severek yapıyorum eve iş getiriyorum zaman zaman.
Benim işim belki biraz daha çetrefilli kafam birseye takılmışsa bilinç altıma işler, rüyalarıma kadar girer.
Hatta bazen uyandığımda rüya olduğunu anlamam bir kaç saniye zaman alıyor.
Yalnızca sabahları oluyor değil mi?
Ne güzel insanin isini severek yapmasi. Evet sadece sabahlari oluyor. Bugün olmadi. Aksam çizim yapip instagramda paylastim. Bu beni acaip desarj ediyor. Sanirim stresten.

Bedenen uyanıyor zihnen rem de kalıyor olabilirsiniz. Bence nörolog a gitmelisiniz hemen.

Sürmenaj diye bir hastalik var, sanki ona benziyor. Dr.a gorunmenizde fayda var, gecmis olsun...
bu hastaligi duydum fakat tam olarak ne olduguni bilmiyordum. Yazdiginizi okuduktan sonra arastirdim: Meger en çok ögretmenlerde, ögrencilerde ve muhasebecilerde olurmus. Ben lise ögretmeniyim. Sanirim ders programim çok yogun. Sabahlari o bahsettigim durum sözkonusu fakat bazen de günün diger saatlerinde ani bir unutkanlik geliyor. Bu unutkanlik ama farkli, sabahki durumdaki gibi hafiza kaybi seklinda degil.Misal konusurken cümlenin geriye kalan kismini pat diye unutuyorum. Sanki beyin salterini indiriyor ve diyecegim sey aklimdan uçuyor..az bir bekleyince tekrar kendine geliyor. Bu ara eve çok is getirdim. En iyisi daha az çalisip bir doktora görünmek.

30 küsür yaşındayım başıma 2 kez geldi, acayip korkunç bir şey. Birden sanki beynimdeki şartel indirildi herşey karanlık oldu ve saniyesinde aydınlandı ama o aydınlıkta benim taşları yerine oturtmam zaman aldı. Siz bunu her sabah yaşıyormuşsunuz, kesinlike iyi bir nöroloğa gidin. Normal değil yaşanan.

Uyuyunca geçiyor yazmışsınız. Sabah hiçbirsey hatırlamasam biraz daha uyuyayım demezdim herhalde.

Back
X