- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
burcunuz ikizler mi?
ben de hiç kin tutamam canım, balık hafızalıyım, şimdi bu hoşlanmadığın insan sana ne yaptı diye sorsan cvp veremem ama, o hissiyat baki kalıyo işte. içimden gelmiyo gülmek. ben çok şahiy oluyorum, mesela birinin yüzüne gülüp canım cicim haha hihi yapıp kişi gider gitmez arkasından laf söyleyenleri. ben kendim utanıyorum o zaman. hayatta yapamam.
ben mutsuzken yada bı seye sınırlendıysem eger bunu yansıtmamaya calısırım yanı ben mutsuzsam etrafada bunu yansıtıp onlarında mutsuz olmasını bekleyemem ama eger bı konuda bırıne darılmıssam yada yaptıgı hareket soyledıgı soz her neyse bunu mutlaka soylerım karsımdakı kısıye senın bu hareketıne yada bu sozune ben sınır oluyorum benı kırdı fılan dıye uyarırım eger hala aynı davranısları yapıyorsa uzak dururum
İkiyüzlülükten hiç hoşlanmam.Samimiyetsizlik ve yalakalık yapmaktan da.Ama zamanla insan duygularını gizlemeyi,kontrol etmeyi öğreniyor.Ben de içinde ne varsa dışına yansıtanlardan,kartları hep açık oynayanlardandım ama yok artık.Bu devirde bu resmen kendini ateşe atmak bence.Yine dürüstüm ama hakedene.
Ayrıca insanları çok ciddiye almazsan bu durumları yaşamıyorsun genelde.Ben insanlara kızıp surat asmıyorum artık.Niye?İnsanları ciddiye almıyorum,bir.Onların bir çok şeyi bir nedeni olmadan,öylesine yaptıklarını düşünüyorum,iki.Biz de gün içinde neyi bilinçli yapıyoruz ki?Kaç davranış sayabiliriz böyle olan?O an ne düşünüyorsak ona göre davranıyoruz.Dolayısıyla ben de insanlar gülünce gülüyorum,susunca susuyorum.Bir kaç değerli insan var yanında kendim olduğum.Ötesi boş.
bilmiyorum ya anlamsız hareketlerden bahsetmiyorum da mesela işte ben kayınvalidemlere kırıldım eşim de onlara benim kırıldığımı falan söylemiş. onlarda kırgınlıklar nasılsa geçer, bizim işimize bakmamız lazım şimdi tarzında bi kaşılık vermişler. benim kırılmam önemli değilmiş yani nasılsa geçermiş. iyicene uyuz oldum. ben de geçmiş gibi davranmak istemiyorum. hatta tam tersine kolay kolay geçmeyeceğini iyice gözlerine sokmaya çalışıyorum. çünkü içimden başka türlüsü gelmiyo.
Ben içi dışı bir bi insanım. mesela mutsuzsam asla mutluymuşum gibi davranamıyorum. sinirim, üzüntüm, nefretim, mutluluğum yüzümden okunur. birisine bozulduysam hayatta bişey yokmuş gibi davranamam. sevmediğim bi insanın yüzüne seviyomuş gibi davranamam. yüzüne gülemem. siz bunları yapabiliyor musunuz? yapılmalı mı?
bunu neden dert edindiğimi de anlatayım. son zamanlarda kayınvalidem konusunda yaşadığım bazı rahatsızlıklar vardı ve ben şiddetli bi şekilde soğudum kendisinden. şimdi hiç sıcak davranamıyorum. ona karşı yüzüm hep düşük. hiç konuşasım gülesim yok. bu yüzden de sürekli annemden papara yiyorum. kayınvalidene iyi davran, güler yüz göster diyip duruyo. yapamıyorum, içimden gelmiyo diyorum anlamıyor. bu muhabbetlerden de çok sıkıldım. yapamıyorum işte. siz yapabiliyo musunuz?
kişi halden anlayan biriyse duygularımı açarım, o sahteyse ben daha güzel oynarım hayatımda bi değeri yoksa gözyaşlarımı öfkemi göstermem asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?