Her sene aynı yatılı misafir kavgası

Yaprak3434

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
87
109
8
42
Günaydın hanimlar, bazı konularimdan bilen biliyor sorunlu bir evliligim var. Şartlarım düzelince ayrılacağım..Asıl konu ise her yaz mevsimide eş kişinin kuzeni ailece bulunduğumuz sehire gelir 3 4 gün kalırlar..Yıllardır bu böyledir..Bazi seneler istemiyorum derim 2 çocuğum var onlarında öyle yetişemiyorum ve cok yoruluyorum..Ayrica söyle bir durumda var kuzenin eşi ile hic bir yakınlığım yok. Kadin gelir kalır elimdem geldigince hoş tutarim, evine döner ve bir daha ki sezona kadar ne arayip nede sorar..Esim esini cok seviyor iyide anlaşıyorlar. Arada arayip sorarlar birbirini ama bizim böyle bir iliskimiz olmadi eşiyle..mesela kac senelik evliyiz bir defa da bizi davet ermedi..Kadinin yemeginin tadini bilmiyorum 14 senede belki 8.9 kere agirlamisim. Bunlari olduğu gibi söylediğimde beni misafir istememkle suçluyor..Her sene bu kavga her kurban bayramında buyuzden olay çıkıyor..Ya diyorum bir defada onlar bizi çağırsın..onlarin durumu yok (evleri arabaları var) gce gece yine bir kaos sizce haksizmiyim

Yatılı misafir sevmem de eşi ile neden yakınlık aradığınızı anlamadım

Kuzen olan eşler, kuzenimin eşi ile eşim neden iyi anlaşmalı ki

Eşimle giderim kalırım ama bize buyurun demem lakin ikinci kez de gitmem

Eşiniz ille gelin diye ısrar mı ediyor siz yazlık Deniz olan vs bir yerde misiniz

esınız bellıkı onlara cok ısrar edıyor gelın kalın dıye
ne degısık ınsanlar ya
8-9 kez her sene gelıyorlarmıs bı kere de sız gelın hep bız gelıyoruz demedıler mı hıc
esınız ısrarla gorusmeye yatılı durumların olması konusunda ısrarcı olacak bellıkı
bu sefer geldıklerınde sofrada mesela
bız de gelelım bır gun sıze dıyoruz sızın oraları da goruruz bızım ıcınde degısıklık olur deyın madem
esınız de karsı tarafda yuzune fener tutulmus tavsan gıbı kalsınlar oyle

Bunlari olduğu gibi söylediğimde beni misafir istememkle suçluyor
Bu suçlanacak bir şey mi? İstemeyebilirsiniz gayet olağan bir durum benim için. Geldiklerinde yemeklerinden yataklarına herşeyle eşiniz ilgilensin. Onlar gittikten sonra tuvalete kadar bütün evi eşiniz temizlesin. Sonra konuşsun. Bu erkeklerin elini hiçbir işe sürmeyip misafir severim demeleride beni benden alıyor.

belki kadında gelmek istemiyor onlarda öyle kavga ediyor. ben kimsenin evine gididp yatılı kalmam şahsen

Hizmetlerini yapmayıp, off ben de iki çocukla çok yoruluyorum diyip sadece çocuklarla ilgilenecek dolaylı olarak istemediğini misafire belli edebilirsin. Laf arasında biz de size gelelim de. Hatta bunu ısrarla söyle. Madem eşin vazgeçmiyor misafiri vazgeçirmekten başka çaren yok.

sanırım yazlık bir memlekette yaşıyorsunuz gelenlerde otel masrafından kurtulmak için sizi seçiyor...yerinizde olsam eğer yapabiliyorsanız eşinizle siz kaçın bir yerlere..

Esinize misafir sevmiyorum eger yatılı geleceklerse yemek servisi ev temizliği ve çocukların bakımı sende ben de oturup keyfini cikaracagim ha yok ben yapacaksam bu isleri o zaman misafir istemiyorum diyeceksiniz. Ya da cocuklari esinize birakip bu kurbanda onlar gelsin ben de annemlere /arkadaslarima gezmeye gideyim sen de misafirini guzelce agirlayip.cocuklarla ilgilen diyin!
Ay sinir oldum bu erkeklerin de misafir ayagina tum sülaleyi eve toplama hastalığı bana sinir bozucu geliyor. Erkekler iç ice iliskileri seviyor sahsen ben sevmem mesela kardesim de esi de cok sever. Hic tarzim değil valla :)

Söyle ilave yapayım. Eşim zaten hiç bir konuda anlayışlı değildir. Kendi keyfini düşünerek davet ediyor..Gece yarılarına kadar çilingir sofrası kurulup kuzeniyle 2.3 kadar içer sohbet eder bende garson gibi meze hazirlama derdine düşerim. Sonuçta insanlar gelmiş eş kisinin dengesizliği yani..Hani diger konuda kuzenin hanimiyla hic yakinlik kuramıyoruz. Ne bileyim onesnada biraz sohbet bir kahve vs..Banada iyi gelebilir, işkence modundan çıkmiyor misafir olayi...Sonra giderler kuzenin eşi hic arayip sormaz..Ben olsam gidip kalsam o kadar hizmet emek vermiş bir kadinla 6 ayda bir de olsa bir nasılsın mesajı cekerim yani..Evet yazlik yer de evimiz..Bir defa kadin arayipta davet etmedi birakin yatili kalmayı (okadar osehire gideriz ailem orada yaşıyor bilir gidip geldiğimizi duyar yani)bir akşam yemegine devet etmez..Bende harcadığım emeğe üzülüyorum enayi gibi hissettiriyorlar insani...Misafir gelebilir kalabilir karsilikta olmali bence bu karsidaki insana saygi degilmidir..Yani en azindsn biz böyle yetiştik..Belki haklısınız kadinda gelmek istemiyordur..ama kadını da tanırım cimri ve isten güçten kaçan bir kadın...Bazi olaylara verdigi tepkilerden duymuştum kendinden öyle bir sonuca vardim..Gecen sene bu yuzden çığlık çığlığa kavga ettik..İstemiyorum ya dedim..Ben gidiyorum o zamn sen agirla diyip gittim ailemin yanina aylarca surat asti..eziyet etti bana..simdi yine ayni konu

Esinizden bi cacik olmaz kusura bakmayin.

Ben misafir severim, yatili da severim. Ama ailece oturulur kalkilir, ailece agirlanir misafir.
Adam keyif derdinde, kadin komi gibi, ne kadar ayip.

Bence çok uzun sğrmüyorsa yani maks 3 günse eşiniz için kabul edebilirsiniz çünkü o çok iyi anlaşıyor eğleniyor demişsiniz onun için bi etkinlik gibi düşünülebilir ama o kadar zahmete girmeyin özel bi muamele yapmamaya çalışın bide gün sayısını sınırlandırın.

Bu evlılıgın sonu yok bence ama
Ya bu diyardan gideceksiniz ya da bu deveyi güdeceksiniz baska secenek yok

Ben misafir agirlarken eşimede iş yaptırıyorum yok öyle bedavaya ..siz herşeyi yaparsanız tabikide eşin. Çağırır evi leş gibi yapın hadi birlikte temizleyelim ayağına pencereden çok koltuk vs giristir send el sırada yavaş yavaş kurabiyeni hazırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…