- 8 Şubat 2021
- 87
- 109
- 8
- 42
- Konu Sahibi Yaprak3434
-
Bu suçlanacak bir şey mi? İstemeyebilirsiniz gayet olağan bir durum benim için. Geldiklerinde yemeklerinden yataklarına herşeyle eşiniz ilgilensin. Onlar gittikten sonra tuvalete kadar bütün evi eşiniz temizlesin. Sonra konuşsun. Bu erkeklerin elini hiçbir işe sürmeyip misafir severim demeleride beni benden alıyor.Bunlari olduğu gibi söylediğimde beni misafir istememkle suçluyor
belki kadında gelmek istemiyor onlarda öyle kavga ediyor. ben kimsenin evine gididp yatılı kalmam şahsenGünaydın hanimlar, bazı konularimdan bilen biliyor sorunlu bir evliligim var. Şartlarım düzelince ayrılacağım..Asıl konu ise her yaz mevsimide eş kişinin kuzeni ailece bulunduğumuz sehire gelir 3 4 gün kalırlar..Yıllardır bu böyledir..Bazi seneler istemiyorum derim 2 çocuğum var onlarında öyle yetişemiyorum ve cok yoruluyorum..Ayrica söyle bir durumda var kuzenin eşi ile hic bir yakınlığım yok. Kadin gelir kalır elimdem geldigince hoş tutarim, evine döner ve bir daha ki sezona kadar ne arayip nede sorar..Esim esini cok seviyor iyide anlaşıyorlar. Arada arayip sorarlar birbirini ama bizim böyle bir iliskimiz olmadi eşiyle..mesela kac senelik evliyiz bir defa da bizi davet ermedi..Kadinin yemeginin tadini bilmiyorum 14 senede belki 8.9 kere agirlamisim. Bunlari olduğu gibi söylediğimde beni misafir istememkle suçluyor..Her sene bu kavga her kurban bayramında buyuzden olay çıkıyor..Ya diyorum bir defada onlar bizi çağırsın..onlarin durumu yok (evleri arabaları var) gce gece yine bir kaos sizce haksizmiyim
sanırım yazlık bir memlekette yaşıyorsunuz gelenlerde otel masrafından kurtulmak için sizi seçiyor...yerinizde olsam eğer yapabiliyorsanız eşinizle siz kaçın bir yerlere..Günaydın hanimlar, bazı konularimdan bilen biliyor sorunlu bir evliligim var. Şartlarım düzelince ayrılacağım..Asıl konu ise her yaz mevsimide eş kişinin kuzeni ailece bulunduğumuz sehire gelir 3 4 gün kalırlar..Yıllardır bu böyledir..Bazi seneler istemiyorum derim 2 çocuğum var onlarında öyle yetişemiyorum ve cok yoruluyorum..Ayrica söyle bir durumda var kuzenin eşi ile hic bir yakınlığım yok. Kadin gelir kalır elimdem geldigince hoş tutarim, evine döner ve bir daha ki sezona kadar ne arayip nede sorar..Esim esini cok seviyor iyide anlaşıyorlar. Arada arayip sorarlar birbirini ama bizim böyle bir iliskimiz olmadi eşiyle..mesela kac senelik evliyiz bir defa da bizi davet ermedi..Kadinin yemeginin tadini bilmiyorum 14 senede belki 8.9 kere agirlamisim. Bunlari olduğu gibi söylediğimde beni misafir istememkle suçluyor..Her sene bu kavga her kurban bayramında buyuzden olay çıkıyor..Ya diyorum bir defada onlar bizi çağırsın..onlarin durumu yok (evleri arabaları var) gce gece yine bir kaos sizce haksizmiyim
Bu suçlanacak bir şey mi? İstemeyebilirsiniz gayet olağan bir durum benim için. Geldiklerinde yemeklerinden yataklarına herşeyle eşiniz ilgilensin. Onlar gittikten sonra tuvalete kadar bütün evi eşiniz temizlesin. Sonra konuşsun. Bu erkeklerin elini hiçbir işe sürmeyip misafir severim demeleride beni benden
Söyle ilave yapayım. Eşim zaten hiç bir konuda anlayışlı değildir. Kendi keyfini düşünerek davet ediyor..Gece yarılarına kadar çilingir sofrası kurulup kuzeniyle 2.3 kadar içer sohbet eder bende garson gibi meze hazirlama derdine düşerim. Sonuçta insanlar gelmiş eş kisinin dengesizliği yani..Hani diger konuda kuzenin hanimiyla hic yakinlik kuramıyoruz. Ne bileyim onesnada biraz sohbet bir kahve vs..Banada iyi gelebilir, işkence modundan çıkmiyor misafir olayi...Sonra giderler kuzenin eşi hic arayip sormaz..Ben olsam gidip kalsam o kadar hizmet emek vermiş bir kadinla 6 ayda bir de olsa bir nasılsın mesajı cekerim yani..Evet yazlik yer de evimiz..Bir defa kadin arayipta davet etmedi birakin yatili kalmayı (okadar osehire gideriz ailem orada yaşıyor bilir gidip geldiğimizi duyar yani)bir akşam yemegine devet etmez..Bende harcadığım emeğe üzülüyorum enayi gibi hissettiriyorlar insani...Misafir gelebilir kalabilir karsilikta olmali bence bu karsidaki insana saygi degilmidir..Yani en azindsn biz böyle yetiştik..Belki haklısınız kadinda gelmek istemiyordur..ama kadını da tanırım cimri ve isten güçten kaçan bir kadın...Bazi olaylara verdigi tepkilerden duymuştum kendinden öyle bir sonuca vardim..Gecen sene bu yuzden çığlık çığlığa kavga ettik..İstemiyorum ya dedim..Ben gidiyorum o zamn sen agirla diyip gittim ailemin yanina aylarca surat asti..eziyet etti bana..simdi yine ayni konuGünaydın hanimlar, bazı konularimdan bilen biliyor sorunlu bir evliligim var. Şartlarım düzelince ayrılacağım..Asıl konu ise her yaz mevsimide eş kişinin kuzeni ailece bulunduğumuz sehire gelir 3 4 gün kalırlar..Yıllardır bu böyledir..Bazi seneler istemiyorum derim 2 çocuğum var onlarında öyle yetişemiyorum ve cok yoruluyorum..Ayrica söyle bir durumda var kuzenin eşi ile hic bir yakınlığım yok. Kadin gelir kalır elimdem geldigince hoş tutarim, evine döner ve bir daha ki sezona kadar ne arayip nede sorar..Esim esini cok seviyor iyide anlaşıyorlar. Arada arayip sorarlar birbirini ama bizim böyle bir iliskimiz olmadi eşiyle..mesela kac senelik evliyiz bir defa da bizi davet ermedi..Kadinin yemeginin tadini bilmiyorum 14 senede belki 8.9 kere agirlamisim. Bunlari olduğu gibi söylediğimde beni misafir istememkle suçluyor..Her sene bu kavga her kurban bayramında buyuzden olay çıkıyor..Ya diyorum bir defada onlar bizi çağırsın..onlarin durumu yok (evleri arabaları var) gce gece yine bir kaos sizce haksizmiyim
Söyle ilave yapayım. Eşim zaten hiç bir konuda anlayışlı değildir. Kendi keyfini düşünerek davet ediyor..Gece yarılarına kadar çilingir sofrası kurulup kuzeniyle 2.3 kadar içer sohbet eder bende garson gibi meze hazirlama derdine düşerim.
Bu evlılıgın sonu yok bence amaSöyle ilave yapayım. Eşim zaten hiç bir konuda anlayışlı değildir. Kendi keyfini düşünerek davet ediyor..Gece yarılarına kadar çilingir sofrası kurulup kuzeniyle 2.3 kadar içer sohbet eder bende garson gibi meze hazirlama derdine düşerim. Sonuçta insanlar gelmiş eş kisinin dengesizliği yani..Hani diger konuda kuzenin hanimiyla hic yakinlik kuramıyoruz. Ne bileyim onesnada biraz sohbet bir kahve vs..Banada iyi gelebilir, işkence modundan çıkmiyor misafir olayi...Sonra giderler kuzenin eşi hic arayip sormaz..Ben olsam gidip kalsam o kadar hizmet emek vermiş bir kadinla 6 ayda bir de olsa bir nasılsın mesajı cekerim yani..Evet yazlik yer de evimiz..Bir defa kadin arayipta davet etmedi birakin yatili kalmayı (okadar osehire gideriz ailem orada yaşıyor bilir gidip geldiğimizi duyar yani)bir akşam yemegine devet etmez..Bende harcadığım emeğe üzülüyorum enayi gibi hissettiriyorlar insani...Misafir gelebilir kalabilir karsilikta olmali bence bu karsidaki insana saygi degilmidir..Yani en azindsn biz böyle yetiştik..Belki haklısınız kadinda gelmek istemiyordur..ama kadını da tanırım cimri ve isten güçten kaçan bir kadın...Bazi olaylara verdigi tepkilerden duymuştum kendinden öyle bir sonuca vardim..Gecen sene bu yuzden çığlık çığlığa kavga ettik..İstemiyorum ya dedim..Ben gidiyorum o zamn sen agirla diyip gittim ailemin yanina aylarca surat asti..eziyet etti bana..simdi yine ayni konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?