- 8 Şubat 2021
- 87
- 109
- 8
- 42
- Konu Sahibi Yaprak3434
Günaydın hanimlar, bazı konularimdan bilen biliyor sorunlu bir evliligim var. Şartlarım düzelince ayrılacağım..Asıl konu ise her yaz mevsimide eş kişinin kuzeni ailece bulunduğumuz sehire gelir 3 4 gün kalırlar..Yıllardır bu böyledir..Bazi seneler istemiyorum derim 2 çocuğum var onlarında öyle yetişemiyorum ve cok yoruluyorum..Ayrica söyle bir durumda var kuzenin eşi ile hic bir yakınlığım yok. Kadin gelir kalır elimdem geldigince hoş tutarim, evine döner ve bir daha ki sezona kadar ne arayip nede sorar..Esim esini cok seviyor iyide anlaşıyorlar. Arada arayip sorarlar birbirini ama bizim böyle bir iliskimiz olmadi eşiyle..mesela kac senelik evliyiz bir defa da bizi davet ermedi..Kadinin yemeginin tadini bilmiyorum 14 senede belki 8.9 kere agirlamisim. Bunlari olduğu gibi söylediğimde beni misafir istememkle suçluyor..Her sene bu kavga her kurban bayramında buyuzden olay çıkıyor..Ya diyorum bir defada onlar bizi çağırsın..onlarin durumu yok (evleri arabaları var) gce gece yine bir kaos sizce haksizmiyim