- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
Yok hayır uydurma diye bir durum yok. Kendim şahit oldum. Sgk vs hiç bir şey yok.Nasil sgk yok gss diye bir sey var gelir testine girer pekala da tedavisini sgk karsilar uydurmuslar sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır uydurma diye bir durum yok. Kendim şahit oldum. Sgk vs hiç bir şey yok.Nasil sgk yok gss diye bir sey var gelir testine girer pekala da tedavisini sgk karsilar uydurmuslar sana
Her ailede böyle bir kişi olur mutlaka ailenin bütün yükünü kahrını çeken. Nişanlınız da kendi ailesi için bu görevi üstlenmiş aile de onu bildiklerinden sırtına binmişler. Aileye görümceye de asla hak vermiyorum sizin kızdığınız kırıldığınız noktalarda da haklısınız görüşmelerinize de karışmasınlar bir zahmet ama sadece evliliğin ertelenmesi ya da hastalıkta maddi manevi destek olunması konusunda nişanlınıza hak verdim. Böyle zamanda insanın kardeşi de destek olmayacaksa kim destek olsun. Baksana kadının eşinin bile umrunda değilmişAsla ve asla düğün konusunda tek kelime etmedim. Kendisi de biliyor bu durumu. Ben dedim hatta ertelememiz doğru olanı diye. Şu an için tarih bile konuşmayalım dedim. Ama bu kadar düşünceli bir adama sürekli yüklenmek nedir ? Siz olsanız gider misiniz bir daha ?
bunlar bildigin nisanlini kullaniyor kuzu..haklisin bencede..İşte sorun da o asla gık demiyor.
Bak kardeşi mama ile besleniyor şu an ve kendisi mama bile almıyor.
Nişanlımı arıyor mama bitmiş diyor. Nasıl alırız falan diye de yol yapıyor. Ben şimdi delirmeyeyim de kim delirsin ?
Sitede sizin yorumlarınıza fazlasıyla denk geliyorum ve hep de beğeniyorum ancak bu konuda bence aşırı tepki vermişsiniz .Nişanlımızın aile ilişkileime size anlattığı kafa hakimsiniz ,gerisini bilemezsiniz ve her ne olursa olsun onun kardeşi söz konusu .kocasının evi vs asla kardeşin gözüne de aklına da gelmez.bana kalırsa bu ev ve para mevzusunu siz açmayın ve hazır nişanlınız sizi mutlu etmeye çalışıyorken bir de siz üzmeyin .hastalık üzüntüsü ,kardeş acısı çok başkadır canımYok neden kusura bakayım ki ? Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Sadece ben onun kadar dirayetli duramadım...
Evet hala beni düşünüyor. Hala benim moralimi yapmaya çabalıyor...
Onu sevdiren sebepler bunlar evet ama ben bu kadar fazlasını hak etmeyene yapılmasına kızıyorum.Siz haklisiniz. Ama adama bu kadar yüklenmeyin.
Eş denilen kişi 2 evden birini neden hala satmamis anlamadim. Kardeş o kadar yardım ediyor abla neden böyle hayatına çomak sokuyor onu da anlamadim. Bunlarda adamin saf ve yardimsever olduğunu cozmusler ordan yürüyorlar. Aslında siz daha çok hayalinize ve kötü tecrübe yaşama korkusuna yenik düşmüş gibisiniz ama nisanlinizin en sevdiginiz huyları bunlar. Bazen güzel huylar zor zamanlar yaşatabiliyor. Nisanlinizin üstüne daha çok gitmeyin bence.
İşte sorun da o asla gık demiyor.
Bak kardeşi mama ile besleniyor şu an ve kendisi mama bile almıyor.
Nişanlımı arıyor mama bitmiş diyor. Nasıl alırız falan diye de yol yapıyor. Ben şimdi delirmeyeyim de kim delirsin ?
muhtac olsa ok, ama degiller. verdigimiz sadakanin nereye gittiginden sorumluyuz biliyor musun? o kadar ince birsey buZaten ne geldiyse başımıza iyimserliğinden geldi. Ben Allaha inancı tam olan bir insanım. Şimdi o 100 verdi 1000 olarak dönecek o ona. Ama yine de insana dokunuyor.
enişte cok merhametli,bu konu da cok ustune gitme inan o senin bu davranislarinla daha cok kahroluyordur. ama haksiz da bulmuyorum seniİnan ben böyle ağlayınca o da ağlar gibi oldu. Offffff başımıza bela oldular . Söylemek istemiyorum ama parası var diye her şeyi ondan bekler oldular. Ben cidden bir cinnet geçirdim o an. Hele OTUR diye bir bağırdım herkes duydu.
Çok teşekkür ederim. Güzel baka güzel görür.Sitede sizin yorumlarınıza fazlasıyla denk geliyorum ve hep de beğeniyorum ancak bu konuda bence aşırı tepki vermişsiniz .Nişanlımızın aile ilişkileime size anlattığı kafa hakimsiniz ,gerisini bilemezsiniz ve her ne olursa olsun onun kardeşi söz konusu .kocasının evi vs asla kardeşin gözüne de aklına da gelmez.bana kalırsa bu ev ve para mevzusunu siz açmayın ve hazır nişanlınız sizi mutlu etmeye çalışıyorken bir de siz üzmeyin .hastalık üzüntüsü ,kardeş acısı çok başkadır canım
İyileşse de nişanlıma sen ne yaptın ki ? Diyecekler. O gün ben yollamadım adamı diye arayıp sen zaten benim için ne yaptın ki ? Dedi.Demekki nişanlınızın maddi durumunu çok çok iyi görüyorlar ki bu kadar fütursuzca elleri ceplerine gitmeden masrafları size yıkıyorlar.O halde nişanlınızın da düğün için birikimini harcadığını vs şeklinde durumunu izah etsin.Ayrıca anladığım kadarıyla hasta olan kişinin hastalığı son evrede mamayla beslendiğine göre.Şimdi yardımı vs çekse ve kardeşi vefat etse adamı suçlarlar gibime geliyor nişanlınızın ailesinde öyle bir potansiyel gördüm.
Demek istediğim siz karakter olarak daha diksiniz ama o daha yumuşak olaylara tam olarak sizin acinizdan bakamaz. Birde abla olunca hepten yumuşamış adam. Bence de susmalisiniz yoksa nisanliniz alttan almayi birakabilir. Ama nisanlin yokken ve eş siritiyorken okkali bir laf gommesi olabilirOnu sevdiren sebepler bunlar evet ama ben bu kadar fazlasını hak etmeyene yapılmasına kızıyorum.
Ben kimsenin enayisi değilim. Çok zor şartlarda af edersiniz eşek gibi çalışarak para kazanıyor.
Ve o eş olacak kişi de hala karşımızda gülüyor. Suratına bir ton laf etmek istiyorum ama nişalım üzülür diye susuyorum.
Bugün bir şey almak istedi bana. Ben istemedim. Neden istemiyorsun dedi . Bende e şu an zor durumdasın , gerek yok dedim.enişte cok merhametli,bu konu da cok ustune gitme inan o senin bu davranislarinla daha cok kahroluyordur. ama haksiz da bulmuyorum seni
Canımlı , balımlı konuşursan tam olacak dermişim hdhdhdYorum yap bana demişsin ama konu maddiyat olunca çok yorum yapasım gelmiyor. Verilen para olsun gitsin. Bu durumda neden kardeşinin eşi para vermiyor ilgilenmiyor inatlaşması yapılacak gibi de değil.
Bu adamın büyük ölçüde merhametinden etkilendiysen onu bir bütün olarak kabul etmelisin. Babanın baskısından dolayı ister istemez evliliği biraz acele ettiriyorsun ve o da bu anlayışsız hallerine sebep oluyor gibi geldi bana.
Sizi bizi kaldırdım yardırdım nasıl? :)
Arkadaşın demek istediği şu, SGK güvencesi olmayanlara gelir testi yapılır ve tedavileri devlet tarafından karşılanır. Fakat o bahsettiğiniz evler kendi üzerlerinde ise düşük gelirli sayılmayabilirler o kısmı bilen arkadaşlar vardır muhakkak. Bu zamanda insanın iki tane evi olup da nasıl sigortasız olur onu da anlayamadım, çalışmayan bir sürü insan hiç birşey yapmasa bi yerlerde sigortalı görünüp prim yatırıyor.Yok hayır uydurma diye bir durum yok. Kendim şahit oldum. Sgk vs hiç bir şey yok.