Her şey bir hatadan ibaret. (Biraz uzun ama okursanız sevinirim)

Cat_Women

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
20
0
0
İstanbul
-
Ben bizim sınıfta bi çocuktan hoşlanıyordum. Daha onu ilk gördüğümde donup kalmıştım. Çok hoşlanmıştım ondan. İlk başlarda adını konduramamıştım. Meğerse Aşkmış bu. Sonra yıllar geçti... tam 5 yıl oldu. Benim hislerim iyice artmıştı. Onu öylesine safça seviyordumki :'( İlk başlarda o kadar çok etkilenmesemde sonradan çok fena Eros'un oku kalbimi deldi geçti. Eskiden gördüğümde gayet normal davranır iken son zamanlarda yani 5 yılın sonunda artık elim ayağım titriyor, onu her gördüğümde kalbim pıt pıt atıyor, cümleleri birbirine karıştırıyordum. Tam 5 sene aynı sınıfta onunla aynı atmosferi soludum. Hergün göz göze geldik. Yıllarca ona plotonik aşık kaldım. Bu benim için çok acı vericiydi. Nerdeyse beraber büyümüştük artık. Her gece rüyalarıma giriyordu bi zamanlar. Sonunda dayanamadım ve bi gün onu sevdiğimi Msn'de bi zaman konuşurken söğledim. Yani yazdım. Ona karşı yıllarca beslediğim duyguları anlatırken heyecandan başım dönmüştü bayılacak gibi olmuştum. Ne kadar aşık olduğumu siz anlayın artık ablalarım. Öğle çok yakışıklı filanda değil. Orta ama ben zaten onun dışına vurulmamıştım. Neyse Onu sevdiğimi yazdım. Baya yarım saat bi saat cevap yazmadı. Sonra birden bire tersledi çok kalbimi kırdı. Kaba cevaplar verdi. Okuldada benimle hiç konuşmadı. Hep kaçtı. İnternettede selamlarıma bile selam vermedi. Sonra bir kaç kez daha konuştuk. Ama benden bir sırrımı öğrendi ve hep manyakça davrandı. Ve bende bunun gerçek yüzünü öğrendim meğer pisliğin önde gideniymiş. Bunu beni istemediği için söğlemiyorum. Eğer dürütsçe konuşup,istemediğini belirtip duygularıma saygı duysaydı bende ona saygı duyardım. Hiçte melek gibi bir şey değilmiş aksine şeytanın önde gideniymiş. Daha sonra bir gün Avm'de tesadüfen karşılaşmıştık. Ve sinemaya girmiştik. Çıkıştada sebepsiz yere kavga etmişti benimle ve beni hırpalamış burnumu kanatmıştı. Artık biz ailem ile başka bir şehire taşındık ve yollarımız ayrıldı. Yüzünü bile görmüyorum. Zaten pisliğin tekiydi. Ondan son zamanlarda onu ne kadar çok severken çok nefret etmiştim. bana kötü davranıyordu. Hiç sevgili olmadık. Hatta dostluğumuzda bitti. Ben onu çoook seviyordum. Sadece bir kez dudağına öpücük kondurmayı hayel etmiştim. Onuda çok gördü bu dünya. Sadece bir kez elini tutmak istemiştim bir kez. Doğru sevgi bendeydi başkasında değil. Elimi gelip tutsaydı her şey çok güzel olucaktı. Ben artık onu sevmiyorum ama bunu gönlüme geçiremiyorum. Ben istemesemde gönlüm hala adını anıyor. Aklımdan çıkmıyor bir türlü. Çocukluk aşkı demiştim unuturum nasılsa demiştim öğle kolay değilmiş. Aramızda artık kilometrelerde olsa hala kalbimde. Eros'un oku yanlış kalbe girdi. Çıkışıda büyük iz bıraktı. Ama bu olaydan sadece şunu öğrendim:Ne olursa olsun erkeklere güvenmiceksin'ini bana iyice öğretti. Ona çok alışmıştım ama herşey hataydı! Okuduğunuz için saolun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back