Her şey bitmedi bitemez

Ben sizi tanımam etmem keza adamı da tanımam. Sadece böyle her şeyi ayağına bekleyen insanları görünce sinir oluyorum. Sevgilisiniz siz, yani karşılıklı bir şey var aranızda. Tek taraflı bir fedakarlık bekliyorsunuz ve bunu normal kabul ediyorsunuz. Adamı da sevdiğiniz falan yok. Sınavı kazanınca yanına falan da gitmeyecektiniz sadece onu oyalamak için yalan söylediniz. Size tahammül etsin, her istediğinizi yapsın, sürekli beklenti içinde olsun diye. Adamı elinizde tutmaya çalıştınız, adam da anladı bunu kaçıp kurtardı kendini.
Evet tanımadığınız etmediğiniz halde bu şekilde yorum yapma hakkı buluyorsunuz. Yani ben bir kere gittim, sınavdan sonra da gidecektim zaten sadece bir süre o gidip geldi. Neyse rica ederim içinizdeki bu kötülüğü başka bir yerde kusun da insanların içindeki sevgiler hakkında böyle ucuz yorumlar yazmayın.

Evet tanımadığınız etmediğiniz halde bu şekilde yorum yapma hakkı buluyorsunuz. Yani ben bir kere gittim, sınavdan sonra da gidecektim zaten sadece bir süre o gidip geldi. Neyse rica ederim içinizdeki bu kötülüğü başka bir yerde kusun da insanların içindeki sevgiler hakkında böyle ucuz yorumlar yazmayın.
Adam kurtulmuş. Siz de ağlayın bir köşede. Sınavda başarılar :KK47:

ilk başlarda gelmen için o kadar baskı yapan adam ayrılmayı böyle çabuk kabullendiyse onu oyalayan başka birileri vardır %100

Back
X