Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
öncelikle biraz ilişkimizden bahsedeyim geldiğimiz nokta açısından
tarafsızca yazıcam
aynı iş yerinde çalışıyoruz, şuan nişanlıyız
ilk başta onu sevmiyordum ama çok mücadele etti ben onu ittim istemedim geceler boyu ağladı vazgeçmedi en sonunda beni kendine aşık etti hem de aptal aşıklar gibi
her şeyden fedakarlık etti çoğu şeyden benim için vazgeçti hatta her şeyden
ilk başlarda ona çabuk sinirlenen ve aşık olunca aşırı kıskanç birisi olduğumu anlattım tek tek bütün kötü yönlerimi
her şeye tamam dedi benim için sorun değil sen yeter ki yanımda ol dedi
biliyorum bu bir rahatsızlık ama sebebi belki ilk başlarda sevgilisi varken onu tanımam ya da daha önceki nişanlım yüzünden insanlara olan güvensizliğim bilemiyorum
karşıdan gelen kızdan, kuzenime, kardeşime varana kadar herkesten kıskandım
bu zamana kadar hep sakince yaklaştı, kızmadı,tek tek açıklama yaptı
ve ben en ufak tartışmada bitti dedim,yüzük çıkardım
şu ayrılık lafını aklından çıkar dedi kaybetme korkum olduğunu anlamasın istedim
ve son zamanlarda sinirlenince bağırmalar beni umursamamalar başladı
dışarı çıkınca beni eve bırakmak istemeyen zorla geç kalıyorum diye bırakan insan,dün vaktimiz olduğu halde bana sormadan beni eve bıraktı
ve ben ilk defa çok kötü oldum ağladım umursamadı, aradı 9 kere eve de gelmiş ama sonuçta aradan kaç saat geçtikten sonra geldi ya başıma bir şey gelmiş olsaydı evde de tektim
1 seneyi geçti ve dün ilk defa beni aramadan uyudu, gece ben aradım konuşmadı doğru düzgün
evet benim hatalarım var ama dün ben hastayken beni umursamaması çok zoruma gitti çünkü evlenince de sinirli olunca bakmayabilir bana endişem bu
bir de zoruma giden başta her şeyi kabul etmişti sana sonsuza kadar açıklama yaparım kıskan diyordu bunu söylüyorum yapamıyorum artık yoruldum diyor daha 1 seneyi yeni geçti hemen pes mi etti
fotoğraflarımızı kaldırmadı ben kaldırdım yüzüğü de çıkarmamış sabah gördüm
ama şuan konuşmuyoruz
ne yapmalıyım sizce aileme söyleyip bitirmeli miyim?
daha 2 gün önce ailecek düğün mekanı bakmaya gitmiştik.
bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz mı?

sizin sabrı zorlayan şımarık hallerinizden yorulmuş olmasına
kuzenden başlayıp saydıgınız insanlardan kıskanma hakkınıza
kapınıza bilmem kaç kere gelip ama saat geçmiş ne önemi var düşüncenize karşılık yüzük her olayda parmakdan çıkarsa her olayın çözümü ayrılalıma varırsa
siz evlendikten sonra bana bakmaz diye düşünmeyin.
siz evlendiginizde olgun hareket edip karşınızdaki insanın da duygularına saygı duyacakmısınız onu düşünün?
şımarıklık güzeldir ama dozunda

Kurtarın bu çocuğu kendinizden..
Merak edip gelsin diye telefona cevap vermemek ne demek?
"Ama hastaydım, ama evde tektim" diye saçma bahaneler ardına sığınmak çok çocukça..

Biraz olgunlaşmayı deneyip sonra evlilik düşünün. Bu halinizle evlilik gerçekten iki tarafa da eziyet olur. Ki nişanlınızı hala suçlu çıkarmak için evlenince de böyle kötü davranır diyorsunuz..

Siz sürekli çocuk gibi pışpışlanmak derdindesiniz. Kardeşinizden bile kıskanmışsınız. Yok artık!

karşıdan gelen kızdan, kuzenime, kardeşime varana kadar herkesten kıskandım
Evet , bu bir hastalık ve tedavisi var .ya davranışlarına dikkat edersin yada ömür boyu nisan atarsın .sonu evlilik olmaz .
bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz mı?
Asla olmaz !
İşin içine intikam da girer .evlenince daha büyük sıkıntılar yaşarsınız .

Bazen bir davranışı sergilerken kendimizi karşımızdakinin yerine koymamız gerekiyor bence! Yani sen nişanlının yerinde olsaydın; senin gibi sinirli, sürekli kapris yapan, herkesden kıskanan birisi ile birlikte olmak istermiydin???
ama başta her şeye tamam dedi şimdi niye değişiyor

Demekki bu raddeye kadar dayanmis adam.Mukavele mi imzaladiniz prensesin her turlu manyakliga varan kiskancligina katlanacagima namusum ve serefim uzerine yemin eder imzami atarim mi diyecekti ?
yok hayır ama ben onun bunlara katlanabileceğine güvenerek başladım

Başta kabul etti şimdi niye değişti ben söyleyeyim sizden bunalmıştır. Kim ister ki hep alttan almayı? Adamın canına tak demeye başlamış. Gerçekten seviyorsan sen alttan alcan artık. Yoksa sürekli seni alttan alacak bir insan olmaz hiçbir evlilikte. Bunları düşün. Iki tarafta çaba olmazsa evlensen de sonu boşanmaya gider. Ona göre yolunu çiz.

1 yıl tahammül mü etti? Maşallahı varmış, umarım kurtulur bu cendereden, sen de neler yaptığını iyice düşünürsün yardım mı alırsın naparsın yeni yollar ararsın kendine.
zaten şimdi konuşmuyor geçen ayrılıyorum dediğimde de 2 gün pek pas vermedi anlaman için yaptım dedi

Başta kabul etti şimdi niye değişti ben söyleyeyim sizden bunalmıştır. Kim ister ki hep alttan almayı? Adamın canına tak demeye başlamış. Gerçekten seviyorsan sen alttan alcan artık. Yoksa sürekli seni alttan alacak bir insan olmaz hiçbir evlilikte. Bunları düşün. Iki tarafta çaba olmazsa evlensen de sonu boşanmaya gider. Ona göre yolunu çiz.
evet hep alttan almaktan yoruldum diyor şimdi ben alttan alırım ama hastayken sadece iyi misin dedi o kadar neymiş sinirliymiş bunu bile bile alttan alsam gurursuz olmaz mıyım

Hatalısınız. Başta anlattım kabul etti diyorsunuz olabilir kabul etti diye bu kadar bunaltılmaz ki. Normal kıskançlık sanmıştır nerden bilsin böyle çocukça davranacağınızı. Ayrıca fikri değişmiş de olabilir yaşadıkça gördükçe. Başta kabul etti diye kendinizi vazgeçilmez sanmayın yoksa çook üzülürsünüz.
Gün içinde zaten görüşmüşsünüz gece seni aramadan uyudu diye nişan mı bozulur? Kusura bakmayın ama bunca zaman iyi bile sabretmiş kendinize çeki düzen vermezseniz ayrılık kapıda.

ama doğru.
evlilik sevgililik gibi değil.
çocuk bir süre sonra ee sıktın ama artık diyecek..
aldatır mı bilemem ama seni sevmekten vazgeçecek.

bak eski konuna yaptığım yorum.
kendi kuyunu kazdın.
birde hala anlattım ama ben diyorsun.
şımarık çocuklar gibi bana katlansın istiyorsun ama şımarık çocuklara sadece anne babaları katlanır.
neden bunca zaman destek almadın?
kendini geliştirmek için çaba sarf etmedin?
nasıl olsa bana katlanıyor diye değil mi?
değişmediğin sürece anca bu kadar katlanılıyor demek ki.

Back
X