Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

Hastaydin da neyin vardi prenses ?Yatalak miydin ? Umursayip napacakti ?Pışpışlasın mi istiyorsun?
Evde yalnizdin da noldu ? Zombiler mi basti kapini? Hudut mu beklesin kapinda ? Napsin bu adam?
Diyorsun ya evlenince de boyle mi yapar.Cocukcagiz da diyordur evlenince de bu boyle mi yapacak diye.Belki artik aydinlanma yasiyordur ilerisi icin.Ama dogru ya prensese soz vermisti katlanicam diye.
Sen evliligi ne saniyorsun allahaskina? Flortun ilk zamanlari mi? Bir de nisanlanmissin.Kimse sana katlanamaz boyle devam ettikce.Bunu aklina da yaz.Evlensen bile maksimun evliliginin surecegi zaman 2 yildir.Bunu da bir uyari kabul edersen artik.

zaten şimdi konuşmuyor geçen ayrılıyorum dediğimde de 2 gün pek pas vermedi anlaman için yaptım dedi
İstersen bir süre arama, bi gidişata bakın. Gerçekten kuzum öyke baştan dedim kabul ettiyle olmaz, azıcı çabalarsın diye düşünmüştür ama sen de de bunu görememiştir. Üzgünüm ama Zor gibi göründü bu iş bana. Vazgeçmiş gibi duruyor.

Hatalısınız. Başta anlattım kabul etti diyorsunuz olabilir kabul etti diye bu kadar bunaltılmaz ki. Normal kıskançlık sanmıştır nerden bilsin böyle çocukça davranacağınızı. Ayrıca fikri değişmiş de olabilir yaşadıkça gördükçe. Başta kabul etti diye kendinizi vazgeçilmez sanmayın yoksa çook üzülürsünüz.
Gün içinde zaten görüşmüşsünüz gece seni aramadan uyudu diye nişan mı bozulur? Kusura bakmayın ama bunca zaman iyi bile sabretmiş kendinize çeki düzen vermezseniz ayrılık kapıda.
yok ondan bozmadım hastaydım yüzüme doğru düzgün bakmadı diye bir de artık kıskançlığımı törpüledim o kadar kıskanmıyorum

ama başta her şeye tamam dedi şimdi niye değişiyor

:olamaz:
Ölene kadar naz, niyaz, trip, uçan kuştan bile kıskanma yüzünden kavga gürültü çeksin diyorsun yani?

Bıkmış olabilir mi mesela?

Adamın içindeki sevgiyi öldürmüş olabilir misiniz?

"Acaba bugün ne sebeple tartışma çıkaracak?" diye düşünmesine sebep olup aslında hiç sağlıklı olmadığınıza karar vermiş olabilir mi?

Kadın erkek farketmez herkes yanında mutlu huzurlu ve rahat biriyle olmak ister.

Sevdiğinin nazı çekilmez mi? Evet çekilir. Ama sizin ki psikolojik baskı boyutunda.

İstersen bir süre arama, bi gidişata bakın. Gerçekten kuzum öyke baştan dedim kabul ettiyle olmaz, azıcı çabalarsın diye düşünmüştür ama sen de de bunu görememiştir. Üzgünüm ama Zor gibi göründü bu iş bana. Vazgeçmiş gibi duruyor.
bana dedi zaten her şey düzelcek de bana dedi ama bir şey diyemiyorum vazgeçmiş gibi geliyor bana da ama fotoğrafları kaldırmadı ve yüzüğü takıyor bilemiyorum

bir de zoruma giden başta her şeyi kabul etmişti sana sonsuza kadar açıklama yaparım kıskan diyordu bunu söylüyorum yapamıyorum artık yoruldum diyor daha 1 seneyi yeni geçti hemen pes mi etti

Kaç sene gerekiyordu? Adam gibi adamlara denk gelince bir cozutuyor değil mi? Hadi kabul edelim. Olgun, anlayışlı, sevdiğini belli eden taraf olunca diğer taraf kendini orta asya ülkelerinin kumaşlarından zannediyor hemencecik. 1 yılı yeni aştı hemen pes mi etti? Sorması ne kadar da kolay bir soru...

Adam tamam dedikce adamin tepesine cikmissin bu iliski boyle gitmez.
Ya kendine ceki duzen ver ya da ayril.
En ufak seyde buyuk sorunlar yasarsiniz.
Kiskanclik seviyeniz anormal seviyede gercekten.

:olamaz:
Ölene kadar naz, niyaz, trip, uçan kuştan bile kıskanma yüzünden kavga gürültü çeksin diyorsun yani?

Bıkmış olabilir mi mesela?

Adamın içindeki sevgiyi öldürmüş olabilir misiniz?

"Acaba bugün ne sebeple tartışma çıkaracak?" diye düşünmesine sebep olup aslında hiç sağlıklı olmadığınıza karar vermiş olabilir mi?

Kadın erkek farketmez herkes yanında mutlu huzurlu ve rahat biriyle olmak ister.

Sevdiğinin nazı çekilmez mi? Evet çekilir. Ama sizin ki psikolojik baskı boyutunda.
evet dedi beni bu hale sen getirdin sürekli mutsuzsun seni mutlu edemiyorum dedi

yok ondan bozmadım hastaydım yüzüme doğru düzgün bakmadı diye bir de artık kıskançlığımı törpüledim o kadar kıskanmıyorum
Belki onun da sıkıntıları var. Belki de size kırgın ve anlamanız kendinizi düzeltmeniz için soğuk davranıyor. Hep karşı tarafa bakıyorsunuz biraz da kendinizi sorgulayın özeleştiri yapın. Bir de aileleri araya katmadan önce iyi düşünün ayrılmak istiyor musunuz gerçekten? Bu iş çocuk oyuncağı değil kendiniz yüzüğü çıkardığınızda alttan almış hep ama aileler işin içine girerse geri dönüşü olmayabilir adam da bunalmış belli ki

Belki onun da sıkıntıları var. Belki de size kırgın ve anlamanız kendinizi düzeltmeniz için soğuk davranıyor. Hep karşı tarafa bakıyorsunuz biraz da kendinizi sorgulayın özeleştiri yapın. Bir de aileleri araya katmadan önce iyi düşünün ayrılmak istiyor musunuz gerçekten? Bu iş çocuk oyuncağı değil kendiniz yüzüğü çıkardığınızda alttan almış hep ama aileler işin içine girerse geri dönüşü olmayabilir adam da bunalmış belli ki
evet ilk defa ayrılığı kabullendi seviyorum aslında ayrılmak istemiyorum ama ya evlenince ben hastayken bana bakmazsa ya da sinirliyken ilgilenmezse

evet dedi beni bu hale sen getirdin sürekli mutsuzsun seni mutlu edemiyorum dedi
Nişanlıyı geçtim hep memnuniyetsiz sürekli şikayet eden mutsuz olan arkadaşa bile katlanamıyorum ben etrafımda. Seviyorsanız kıymet bilin ve bunu gösterin nişanliniza. Içinden sevmek hiçbir işe yaramaz.

ona inandırdı kandırıldım
Ayy bunu okuyana kadar, pişman olmuş tühhh demiştrim ama yok, maalesef.

Hemen bugün yardım al. Bak bnm üçüzlerim var ve 2 ysşındalar. Birisi aşırı huysuz ve zorluyor beni. YORULDUM. Ve o benim yavrum. Anlamışdındır umarım.

Iyyy mıy mıy mıy "ımı bını kıtlınıcıktı, ivlininci di mi biyli yipicik"
Offf
Hangi ulkenin prensesisin sen bacim?
Hayir ne saniyorsun yani kendini?
Mezarlar unutulmayanlarla dolu.
Bir gun elbet kredin biter yani.

Ayy
Korkunc
İlk defa bir sevilme yasamissin sanirim :))
Ya da seni alttan alabiliyor diye bu kadar pervasizsin.
Ama bir gun roller degisirse...

Back
X