Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

öncelikle biraz ilişkimizden bahsedeyim geldiğimiz nokta açısından
tarafsızca yazıcam
aynı iş yerinde çalışıyoruz, şuan nişanlıyız
ilk başta onu sevmiyordum ama çok mücadele etti ben onu ittim istemedim geceler boyu ağladı vazgeçmedi en sonunda beni kendine aşık etti hem de aptal aşıklar gibi
her şeyden fedakarlık etti çoğu şeyden benim için vazgeçti hatta her şeyden
ilk başlarda ona çabuk sinirlenen ve aşık olunca aşırı kıskanç birisi olduğumu anlattım tek tek bütün kötü yönlerimi
her şeye tamam dedi benim için sorun değil sen yeter ki yanımda ol dedi
biliyorum bu bir rahatsızlık ama sebebi belki ilk başlarda sevgilisi varken onu tanımam ya da daha önceki nişanlım yüzünden insanlara olan güvensizliğim bilemiyorum
karşıdan gelen kızdan, kuzenime, kardeşime varana kadar herkesten kıskandım
bu zamana kadar hep sakince yaklaştı, kızmadı,tek tek açıklama yaptı
ve ben en ufak tartışmada bitti dedim,yüzük çıkardım
şu ayrılık lafını aklından çıkar dedi kaybetme korkum olduğunu anlamasın istedim
ve son zamanlarda sinirlenince bağırmalar beni umursamamalar başladı
dışarı çıkınca beni eve bırakmak istemeyen zorla geç kalıyorum diye bırakan insan,dün vaktimiz olduğu halde bana sormadan beni eve bıraktı
ve ben ilk defa çok kötü oldum ağladım umursamadı, aradı 9 kere eve de gelmiş ama sonuçta aradan kaç saat geçtikten sonra geldi ya başıma bir şey gelmiş olsaydı evde de tektim
1 seneyi geçti ve dün ilk defa beni aramadan uyudu, gece ben aradım konuşmadı doğru düzgün
evet benim hatalarım var ama dün ben hastayken beni umursamaması çok zoruma gitti çünkü evlenince de sinirli olunca bakmayabilir bana endişem bu
bir de zoruma giden başta her şeyi kabul etmişti sana sonsuza kadar açıklama yaparım kıskan diyordu bunu söylüyorum yapamıyorum artık yoruldum diyor daha 1 seneyi yeni geçti hemen pes mi etti
fotoğraflarımızı kaldırmadı ben kaldırdım yüzüğü de çıkarmamış sabah gördüm
ama şuan konuşmuyoruz
ne yapmalıyım sizce aileme söyleyip bitirmeli miyim?
daha 2 gün önce ailecek düğün mekanı bakmaya gitmiştik.
bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz mı?
Tedavi olun. Ondan da ayrılın. Tedavinin bittikten sonra hayirli birileri çıkar inşallah karşınıza

Bazı sorumsuz erkeklere kızıyoruz anlıyorum da.
Bazılarını da biz delirtiyoruz.
Kimseden sonsuz sabır beklememek lazım.
İnsan yeri geliyor kendi kanından canından insana tahammül edemiyor.
Kimse ömrü billah sırtında birini taşımaz.

Iyyy mıy mıy mıy "ımı bını kıtlınıcıktı, ivlininci di mi biyli yipicik"
Offf
Hangi ulkenin prensesisin sen bacim?
Hayir ne saniyorsun yani kendini?
Mezarlar unutulmayanlarla dolu.
Bir gun elbet kredin biter yani.

Ayy
Korkunc
İlk defa bir sevilme yasamissin sanirim :))
Ya da seni alttan alabiliyor diye bu kadar pervasizsin.
Ama bir gun roller degisirse...
yok ilk değil aksine çok fazla sevildim ondan galiba

O kadar yorum yapılmış hala hatanızı kabul etmiyorsunuz.
Ama öyle olursa, ama ben böyle istiyorum, ama........
Kimse çekmez sizi, evlilikte alttan alması gerekecek evet ama iki tarafta alttan alacak orta yol bulunacak. Tek taraflı nereye kadar, sabır taşı çatlamış adamın.
Nazlanmak istediniz anliyorumda bu doz aşırı olmuş, yüksek dozdan gitmiş zavallı.
Birde sinirlendi diyorsunuz ne yapsın peygamber sabrımı bu.

evet hep alttan almaktan yoruldum diyor şimdi ben alttan alırım ama hastayken sadece iyi misin dedi o kadar neymiş sinirliymiş bunu bile bile alttan alsam gurursuz olmaz mıyım

Bence gurursuzlukla alakası yok zaten senin gururu aşan kaprislerinden adam bu noktaya gelmiş. Al karşına sakin sakin konuş "hata yaptım sonra da sen yaptın artık huzur istiyorum" de ve gerçekten bunu uygula yani. Düğün mekanı bakacaktık demişsin zaten düğün öncesi hazırlıklarda insan stres oluyor bir de kaprisinizden adam iyice bunalmış belli ki. Normalde iyiniyetli biriymiş önceden. Eskiye döndürmek de sizin elinizde. En ufak şeyde gururum gururum diyecekseniz de hiç evlilik kurumuna da girmeyin. Evliyken anlayış gerekiyor.

evet ilk defa ayrılığı kabullendi seviyorum aslında ayrılmak istemiyorum ama ya evlenince ben hastayken bana bakmazsa ya da sinirliyken ilgilenmezse

Hep senin isteklerin
Hep senin korkularin
Adamin su an bile ne hissettiginin ne dusundugunun bir onemi yok.

Vallahi cok sinirlendim ya sabah sabah.
Histerik misin nesin
Gercekten korkunc gorunuyorsun.
Allah karsilastirmasin bu kadar bencillikle.

En çok prenses kızlardan dolayı adamlar deliriyor sonraki ilişkilerinde tahammülsüz erkeklere dönüşüyorlar. Ayrılın yazık adama kimse çekmesin bu tarz davranışları. Adamlar çektikçe sadece adama değil prenses kızlarımız herkese bu şekilde davranıyorlar .

yok hayır ama ben onun bunlara katlanabileceğine güvenerek başladım
Bunlara kimse katlanmaz. İnsan bir kadın için insanlığından vazgeçer mi?
Gerekli olgunluğa ulaşmadan evlenmeyin diyecegim de, siz kendnizi degistirmezseniz ömür boyu yalnız kalırsınız.
Kardeşinden kiskanmak nedir ya. O kardeşin yüzüne nasıl bakıyorsunuz ?

Erkekler kısıtlanmaya gelemez asla , sende fazlaca boğmuşsun , hala da diyorsun ki gurur

bir de zoruma giden başta her şeyi kabul etmişti sana sonsuza kadar açıklama yaparım kıskan diyordu bunu söylüyorum yapamıyorum artık yoruldum diyor daha 1 seneyi yeni geçti hemen pes mi etti
şu kelime herşeyi açıklıyor...niye ilişkileri sınama tahtasına çevriyorsunuz... hatalı tavrınızı biliyorsunuz 1 yılda pes mi etti diyorsunuz? kaç yılda pes etmeliydi? ideali nedir? hangi noktadan sonra durmaya karar verecektiniz?? ki adam hala pes etmemiş yüzüğü çıkarmamış.. bence kendinize çeki düzen vermeyecekseniz adamı bırakın.. bari mutlu olsun

Her yaptığınız tamam da her kızdığınızda yüzük çıkarmanız ayrılıyoruz demeniz büyük hata , ben benim yüzüğümü çıkaranın bir daha yüzüne bakmazdım net... Sıkıntılar sorunlar olabilir , kavga da edilebilir ama en ufak bir şey de bitti diyerek yüzük çıkarmak bence adam çok sabırlıymış. Lütfen kendine çeki düzen ver , güzelce konuş hatalarımın farkındayım özür dilerim de ve kendini frenle biraz...

Adam her şeyi alttan almak zorunda çünkü onun görevi ama sen bir kere alttan alırsan gurursuz olacaksın öyle mi? Ki yapacağın şey alttan almak da değil sadece hatanı kabul etmek. Ama bunu yapmayacaksın belli siz bence gururlu gururlu ayrılın.

yok ilk değil aksine çok fazla sevildim ondan galiba

Çok fazla sevildin diye adam senin kölen mi olacak arkadaşım? Kuklan mı o senin Allah aşkına? İstediğin şekilde davranmadığında hooop yüzük atayım hooop ayrılayım. Kusura bakma ama sen kendini düzeltmezsen bu böyle devam eder. Saygısızsın. Karşındaki insanın sevgisine, saygısına saygı göstermiyorsun. Yazık.

öncelikle biraz ilişkimizden bahsedeyim geldiğimiz nokta açısından
tarafsızca yazıcam
aynı iş yerinde çalışıyoruz, şuan nişanlıyız
ilk başta onu sevmiyordum ama çok mücadele etti ben onu ittim istemedim geceler boyu ağladı vazgeçmedi en sonunda beni kendine aşık etti hem de aptal aşıklar gibi
her şeyden fedakarlık etti çoğu şeyden benim için vazgeçti hatta her şeyden
ilk başlarda ona çabuk sinirlenen ve aşık olunca aşırı kıskanç birisi olduğumu anlattım tek tek bütün kötü yönlerimi
her şeye tamam dedi benim için sorun değil sen yeter ki yanımda ol dedi
biliyorum bu bir rahatsızlık ama sebebi belki ilk başlarda sevgilisi varken onu tanımam ya da daha önceki nişanlım yüzünden insanlara olan güvensizliğim bilemiyorum
karşıdan gelen kızdan, kuzenime, kardeşime varana kadar herkesten kıskandım
bu zamana kadar hep sakince yaklaştı, kızmadı,tek tek açıklama yaptı
ve ben en ufak tartışmada bitti dedim,yüzük çıkardım
şu ayrılık lafını aklından çıkar dedi kaybetme korkum olduğunu anlamasın istedim
ve son zamanlarda sinirlenince bağırmalar beni umursamamalar başladı
dışarı çıkınca beni eve bırakmak istemeyen zorla geç kalıyorum diye bırakan insan,dün vaktimiz olduğu halde bana sormadan beni eve bıraktı
ve ben ilk defa çok kötü oldum ağladım umursamadı, aradı 9 kere eve de gelmiş ama sonuçta aradan kaç saat geçtikten sonra geldi ya başıma bir şey gelmiş olsaydı evde de tektim
1 seneyi geçti ve dün ilk defa beni aramadan uyudu, gece ben aradım konuşmadı doğru düzgün
evet benim hatalarım var ama dün ben hastayken beni umursamaması çok zoruma gitti çünkü evlenince de sinirli olunca bakmayabilir bana endişem bu
fotoğraflarımızı kaldırmadı ben kaldırdım yüzüğü de çıkarmamış sabah gördüm
ama şuan konuşmuyoruz
ne yapmalıyım sizce aileme söyleyip bitirmeli miyim?
daha 2 gün önce ailecek düğün mekanı bakmaya gitmiştik.
bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz mı?
Okurken darlandım .. yazık günah yaa . O adamın psikolojisini hayal bile edemedim . İyi sabretmiş size hakkını vermek gerek . Ayrılın siz atın o yüzüğü kurtulsun nişanlınız . Mutlu olmayı hakediyor anlattıklarınıza göre

Back
X