Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

yani biteceği başından belliymiş :eğlence:

ben bittiğini sanmıyorum. barışacaklardır.
bu kızcağızda yine havaya girecek benden vazgeçemiyor ne yaparsam yapayım bana katlanıyor diye hiç kendini düzeltmeden devam edecek. evlenirler mi bilemem ama evlenme zamanına kadar sabrederse çocuk boşanırlar.

başta her şeyi ona anlattım kabullenmişti
Şaka mı bu kafa yapısı?
Karsidaki insan yumusak başlı, zaten kabulleniyor bi sey demiyor, istediğim gibi davranma hakkim var deyip bildigin eziyet ediyorsun, en ufak şeyde yüzüğü çıkarıyorsun, surekli taktik kapris ve simariklik.. Iliskiye saygin yok, acimiyorsun da yipraniyor diye.. Sen bu adami sevdiğine emin misin? Sevgi boyle bi sey mi? Iyi insan gorunce o iyilige layik olmak yerine suistimal ediyorsa biri, dönüp kendi niyetini ve insanligini sorgulamali bence..

ben bittiğini sanmıyorum. barışacaklardır.
bu kızcağızda yine havaya girecek benden vazgeçemiyor ne yaparsam yapayım bana katlanıyor diye hiç kendini düzeltmeden devam edecek. evlenirler mi bilemem ama evlenme zamanına kadar sabrederse çocuk boşanırlar.
Allah korusun

ama ben onun o hallerine aşık olmuştum şimdi bana tahammülü kalmamış gibi

tahammülü kalmamış değil tahammül bırakmamışsın.
yanlış yönden bakmaya devam ettiğin sürece asla sağlıklı bir ilişkin olmayacak. bu çocukla yada başkasıyla.
destek almalısın.
neden bu kadar bencil olduğunu sorgulamalısın.

tahammülü kalmamış değil tahammül bırakmamışsın.
yanlış yönden bakmaya devam ettiğin sürece asla sağlıklı bir ilişkin olmayacak. bu çocukla yada başkasıyla.
destek almalısın.
neden bu kadar bencil olduğunu sorgulamalısın.
benim hatalarım var yok değil düzeltmeye çalışıyorum

ama arkadaşım hangi insan evladı bu hareketlere katlanır? biraz empati kur seviyorsan kendini değiştir çünkü adam haklı..
değiştirmeye çalışıyorum ama o eskiden her zaman ne olursa olsun toparlardı kurtarırdı şimdi bıraktı ipin ucunu saldı

Canım benim kendini onun yerine koy birde. Sen ona her bir tribünde,kıskançlığında, takmamış gözüktüğünde acaba bana böyle yapılsa mutlu olur muydum diye bir düşün. Böyle hareket edersen aranız düzelir bence. Ama bunu hayatında bir alışlanlık haline getir. Böyle davranmak bir inceliktir. Yaptığın hareketlerin aşırılığından yorulmuş. Hatta sana karşı soğuyadabilir böyle devam edersen. Seni seveni bulmuşsun hatta sende sevmişsin küçük şeylerde kaybolmayın. Sevginizin, hayatın tadını çıkarın. Eğer ben kendim bu durumu değiştiremiyorum diyorsan psikolojik destek almanı öneririm. Bir kitapta okumuştum. Her insan yaşadıklarını tekrarlar kişiler farklı olsa bile. Çünkü zihindeki düşünceler aynı ve geçmişteki ilişkideki kavgalarla da aynı olur. Önce düşüncelerini değiştirmeye bak . Kendin için... O katlanmazsa gider ama yine kendinle başbaşa kalırsın. İşin en kötüsü de yeni bir ilişkide aynı sorunları yaşarsın

Back
X