- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi usuyenprenses
İki dakika da biz bile bıktık ve yorulduk senden, o iyi bile dayanmış. Seninki kölesini kaybeden efendinin üzüntüsü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee başta tamam dedi diye hayatını mı karartsın çocuk?
boşanan insanlarda başta evet diyor. tahammül denen bir şey var.
hayır bunlar olacağı baştan belliydi onu diyorumbaşta tamam dedi diye çocugun canınıda alacak
hayır bunlar olacağı baştan belliydi onu diyorum
Günaydın.hayır bunlar olacağı baştan belliydi onu diyorum
başta tamam dedi diye çocugun canınıda alacak
hayır bunlar olacağı baştan belliydi onu diyorum
kendini geliştirme ama başta tamam demişti.
bizde onu diyoruz bunların olacağı baştan belliymiş![]()
ama ben onun o hallerine aşık olmuştum şimdi bana tahammülü kalmamış gibikendini geliştirme ama başta tamam demişti.
bizde onu diyoruz bunların olacağı baştan belliymiş![]()
Tatlım bence sen bizimle dalga geçiyorsun ya. Allah başka dert vermesin.ama ben onun o hallerine aşık olmuştum şimdi bana tahammülü kalmamış gibi
yani biteceği başından belliymiş![]()
Şaka mı bu kafa yapısı?başta her şeyi ona anlattım kabullenmişti
Allah korusunben bittiğini sanmıyorum. barışacaklardır.
bu kızcağızda yine havaya girecek benden vazgeçemiyor ne yaparsam yapayım bana katlanıyor diye hiç kendini düzeltmeden devam edecek. evlenirler mi bilemem ama evlenme zamanına kadar sabrederse çocuk boşanırlar.
niye dalga geçeyim ki dün gece hiç uyumadım benTatlım bence sen bizimle dalga geçiyorsun ya. Allah başka dert vermesin.![]()
ama ben onun o hallerine aşık olmuştum şimdi bana tahammülü kalmamış gibi
Iliski anlayışın karsindaki kisiyle mutlu olmak degil de onun sana katlanmasi mi, bu mudur yani?yok hayır ama ben onun bunlara katlanabileceğine güvenerek başladım
Allah korusun
benim hatalarım var yok değil düzeltmeye çalışıyorumtahammülü kalmamış değil tahammül bırakmamışsın.
yanlış yönden bakmaya devam ettiğin sürece asla sağlıklı bir ilişkin olmayacak. bu çocukla yada başkasıyla.
destek almalısın.
neden bu kadar bencil olduğunu sorgulamalısın.
yok hayır ama ben onun bunlara katlanabileceğine güvenerek başladım
değiştirmeye çalışıyorum ama o eskiden her zaman ne olursa olsun toparlardı kurtarırdı şimdi bıraktı ipin ucunu saldıama arkadaşım hangi insan evladı bu hareketlere katlanır? biraz empati kur seviyorsan kendini değiştir çünkü adam haklı..