Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

benim hatalarım var yok değil düzeltmeye çalışıyorum

ama yorumlara verdiğin cevaplar düzelmeye çalışıyormuşsundan ziyade şımarıkça ve bencilce.
otuz kere baştan söylemiştim minvalinde yazdın. kandırıldım yazdın.
o otuz yoruma otuz kişi baştan kabul etmesinin hala kabul edebiliyor olması gerekmediğini yazdı ama sen şimdi yeni yorum yapan birine eminim gene ama baştan kabul etmişti yazacaksın.

Başta kabul etti diye, adama hayatı dar etmeniz mi gerekir?
Sadece sizin etrafınızda dönmüyorki hayat, adamı bunaltmışsınız resmen.
Bu ilişki bitsin istemiyorsanız eğer, kafa yapınızı acilen değiştirip, nişanlınızdanda samimiyetle özür dileyin bence..

Yazik adama gerçekten, söz verdi söz verdi, olmamis demek ki. Sonsuz ask yok

değiştirmeye çalışıyorum ama o eskiden her zaman ne olursa olsun toparlardı kurtarırdı şimdi bıraktı ipin ucunu saldı

çünkü o da bir insan, bak ben evin küçüğüyüm senin kadar olmasa da şımarığım (bunda babamı 9 yaşında kaybetmiş olmam da sebep ailem kıyamadı). annem eşime anlattı oğlum bak kızım çok şımarık iş bilmez yemek bilmez diye ve eşimde aynı nişanlın gibi koşulsuz kabul etti. ilk başlarda bende boşanacam diyordum yakıp yıkıyordum adama köpek çekiyordum. anam bi baktım adam benden uzaklaşıyor vallaha ben bir u dönüşü yaptım ki aklın hayalin durur şimdi daha ılımanım daha sakinim çünkü eşimi kaybetmek istemiyorum. onun da insan olduğunu ilgi alaka beklediğini anladım..

kıskan ama mantıklı insanlardan. haklıysan hakkını savun. haksızsan özür dile.. kaybetmek istemiyorsan kendine çeki düzen ver

ee başta tamam dedi diye hayatını mı karartsın çocuk?
boşanan insanlarda başta evet diyor. tahammül denen bir şey var.

Demekki bu raddeye kadar dayanmis adam.Mukavele mi imzaladiniz prensesin her turlu manyakliga varan kiskancligina katlanacagima namusum ve serefim uzerine yemin eder imzami atarim mi diyecekti ?

Başta kabul etti şimdi niye değişti ben söyleyeyim sizden bunalmıştır. Kim ister ki hep alttan almayı? Adamın canına tak demeye başlamış. Gerçekten seviyorsan sen alttan alcan artık. Yoksa sürekli seni alttan alacak bir insan olmaz hiçbir evlilikte. Bunları düşün. Iki tarafta çaba olmazsa evlensen de sonu boşanmaya gider. Ona göre yolunu çiz.

:olamaz:
Ölene kadar naz, niyaz, trip, uçan kuştan bile kıskanma yüzünden kavga gürültü çeksin diyorsun yani?

Bıkmış olabilir mi mesela?

Adamın içindeki sevgiyi öldürmüş olabilir misiniz?

"Acaba bugün ne sebeple tartışma çıkaracak?" diye düşünmesine sebep olup aslında hiç sağlıklı olmadığınıza karar vermiş olabilir mi?

Kadın erkek farketmez herkes yanında mutlu huzurlu ve rahat biriyle olmak ister.

Sevdiğinin nazı çekilmez mi? Evet çekilir. Ama sizin ki psikolojik baskı boyutunda.

Bıkmış olabilir! Hayatında bu kadar kısıtlama istemediğini fark etmiştir!!

Iyyy mıy mıy mıy "ımı bını kıtlınıcıktı, ivlininci di mi biyli yipicik"
Offf
Hangi ulkenin prensesisin sen bacim?
Hayir ne saniyorsun yani kendini?
Mezarlar unutulmayanlarla dolu.
Bir gun elbet kredin biter yani.

Ayy
Korkunc
İlk defa bir sevilme yasamissin sanirim :))
Ya da seni alttan alabiliyor diye bu kadar pervasizsin.
Ama bir gun roller degisirse...

Offf.
İnsan eleştirilere azıcık kuak verir, her konuda "ama ben ama ben" demeyip 3-5 bir şey kapsaydın ilişkini kurtarırdın.
He evet ama sen.
Kandırıldın.
Sana tahammül etmemiş, çünkü nasıl tahammül etmez.
Tam prensessin.
Buraya her yazılan boşuna.

Hep senin isteklerin
Hep senin korkularin
Adamin su an bile ne hissettiginin ne dusundugunun bir onemi yok.

Vallahi cok sinirlendim ya sabah sabah.
Histerik misin nesin
Gercekten korkunc gorunuyorsun.
Allah karsilastirmasin bu kadar bencillikle.

ama herkesin bi sabır noktası vardır siz karşınızdakine güvenmeyi neden seçmediniz?

Bunlara kimse katlanmaz. İnsan bir kadın için insanlığından vazgeçer mi?
Gerekli olgunluğa ulaşmadan evlenmeyin diyecegim de, siz kendnizi degistirmezseniz ömür boyu yalnız kalırsınız.
Kardeşinden kiskanmak nedir ya. O kardeşin yüzüne nasıl bakıyorsunuz ?

bak bu yorumları sorguluyormusun mesela şu anda?
yoksa papağan gibi yine baştan kabul etmişti ama mı diyorsun içinden?
ben eminim öyle düşünüyorsun hala.
bir musibet bin nasihattan evladır diye boşuna dememişler.
çocuk senden tamamen vazgeçtiğinde anlarsın.

Canım benim kendini onun yerine koy birde. Sen ona her bir tribünde,kıskançlığında, takmamış gözüktüğünde acaba bana böyle yapılsa mutlu olur muydum diye bir düşün. Böyle hareket edersen aranız düzelir bence. Ama bunu hayatında bir alışlanlık haline getir. Böyle davranmak bir inceliktir. Yaptığın hareketlerin aşırılığından yorulmuş. Hatta sana karşı soğuyadabilir böyle devam edersen. Seni seveni bulmuşsun hatta sende sevmişsin küçük şeylerde kaybolmayın. Sevginizin, hayatın tadını çıkarın. Eğer ben kendim bu durumu değiştiremiyorum diyorsan psikolojik destek almanı öneririm. Bir kitapta okumuştum. Her insan yaşadıklarını tekrarlar kişiler farklı olsa bile. Çünkü zihindeki düşünceler aynı ve geçmişteki ilişkideki kavgalarla da aynı olur. Önce düşüncelerini değiştirmeye bak . Kendin için... O katlanmazsa gider ama yine kendinle başbaşa kalırsın. İşin en kötüsü de yeni bir ilişkide aynı sorunları yaşarsın
EVET daha önceki ilişkimde böyle böyle bitti haklısın

benim hatalarım var yok değil düzeltmeye çalışıyorum

Ben O çocuğu tanısaydım emin ol senden ayrılması için elimden geleni yapardım.
Nasıl bir egonuz var yavrum sizin amaç ne ananıza babanıza yaptığınız şımarıklık az geliyor.
Bi de milletin çocuğunun burnundan mı getiriyorsunuz hayatı,
Tamam tedaviye ihtiyacım yok diyebilirsin,
Ben böyle iyiyim kendimi seviyorum de diyebilirsin,
Lakin madem sen busun... O zaman hayatını kimseyi almayacaksın.

Ben O çocuğu tanısaydım emin ol senden ayrılması için elimden geleni yapardım.
Nasıl bir egonuz var yavrum sizin amaç ne ananıza babanıza yaptığınız şımarıklık az geliyor.
Bi de milletin çocuğunun burnundan mı getiriyorsunuz hayatı,
Tamam tedaviye ihtiyacım yok diyebilirsin,
Ben böyle iyiyim kendimi seviyorum de diyebilirsin,
Lakin madem sen busun... O zaman hayatını kimseyi almayacaksın.
yok tedavi almam lazım kıskançlığım için

bak bu yorumları sorguluyormusun mesela şu anda?
yoksa papağan gibi yine baştan kabul etmişti ama mı diyorsun içinden?

Ya kesinlikle karsimda bir duvar var gibi hissettim.
Hani o bile dile gelir, tas olsa ortadan catlar, kapi kolu olsa egilir bukulur ama arkadas yav ben de biraz abarttim diyemiyor.
Adam vazgecmedikce kendini bir sey sanmis anlasilan.

O is oyle degil ama.
O cocuk kimi olsa boyle severdi bence.
Belli ki sevgi dolu, yumusak, yapici, iyi bir insan.
Bu da kendini nimetten saniyor.

Nasil bir ruh hali acaba?
Bana katlanmak zorunda cunku bastan soyledim.
Benimle ilgilenmek zorunda cunku sumugum akiyordu.
Benimle evlenmek zorunda cunku evlenecegim demisti.
Benimle bosanamaz cunku evlendi.

Ayyy Allahim hayati kendine de zorlastiriyor ve kaprisli, hastalikli kiskanc olma hallerini matah bir sey saniyor.

Psikolojide balayi sendromu denen bir sey var.
İliski duzene girince bir sebepten ayrilmaya calisip o ilk gunlere donme istegine veriliyor bu ad.
Arkadasin ruhsal problemleri oldugu kesin.
Hem ezik hem kompleksli hem bencil hem kibirli.

Ben böyleyim diye işin içinden sıyrılmayın. Kimse kimsenin ömür boyu kaprisini de kıskançlığını da çekmez. Bi yerde sevgi bitiverir veya sevse bile insan yorulur.

Gerçek misin sen ?
Sana burada o kadar insan laf anlatıyor sen hala aynı yerdesin !
Alttan al diyorlar gurursuz olmaz mıyım diyorsun , peki bu çocuk seni bir yıl alttan almış , gurursuz mu oldu şimdi ?
Lütfen buna cevap verir misin

Ya kesinlikle karsimda bir duvar var gibi hissettim.
Hani o bile dile gelir, tas olsa ortadan catlar, kapi kolu olsa egilir bukulur ama arkadas yav ben de biraz abarttim diyemiyor.
Adam vazgecmedikce kendini bir sey sanmis anlasilan.

O is oyle degil ama.
O cocuk kimi olsa boyle severdi bence.
Belli ki sevgi dolu, yumusak, yapici, iyi bir insan.
Bu da kendini nimetten saniyor.

Nasil bir ruh hali acaba?
Bana katlanmak zorunda cunku bastan soyledim.
Benimle ilgilenmek zorunda cunku sumugum akiyordu.
Benimle evlenmek zorunda cunku evlenecegim demisti.
Benimle bosanamaz cunku evlendi.

Ayyy Allahim hayati kendine de zorlastiriyor ve kaprisli, hastalikli kiskanc olma hallerini matah bir sey saniyor.

Psikolojide balayi sendromu denen bir sey var.
İliski duzene girince bir sebepten ayrilmaya calisip o ilk gunlere donme istegine veriliyor bu ad.
Arkadasin ruhsal problemleri oldugu kesin.
Hem ezik hem kompleksli hem bencil hem kibirli.
Yok kimseyi böyle sevmemiş öyle söyledi ayrıca kompleksli değilim

Gerçek misin sen ?
Sana burada o kadar insan laf anlatıyor sen hala aynı yerdesin !
Alttan al diyorlar gurursuz olmaz mıyım diyorsun , peki bu çocuk seni bir yıl alttan almış , gurursuz mu oldu şimdi ?
Lütfen buna cevap verir misin
yok bence gurursuz değil erkek olduğu için onda çok sorun olmaz

Back
X