Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

Bu ilişkiden bir cacık olmaz.
Ayrılın, tedavi olmadan da başka ilişkiye başlamayın.
Gördüğünüz gibi benim diyenin size dayanma sınırı 1 yıl.
Kimse böyle yaşamaya eyvallah etmez.

Çok saçma bir düşünce yapınız var gerçekten. Erkek veya kadın olmakla alttan almanın ne alakası var ?
Neyse siz barışmayın bence anlaşılır gibi değilsiniz çünkü..
ya değişmesini istemiyorum
önceden gece alarm kurardı sırf beni özlediği için arardı dün gece aradım doğru düzgün konuşmadı

bana güzel şeyler söyleyip sürpriz yapsa bitebilirdi
Usanmış demek ki alttan almaktan, yada sevgisi azalmış. O işler öyle ömür boyu bi tarafın pohpohlamasıyla yürümüyor. Özellikle erkekler evlenince çok değişiyor. Yani şuanki kafa yapınla sakın evlenme, boşanmak o kadar da kolay değil.

Bıkacak ne var onu seviyorum, aldatmadım, yalan söylemedim
Sevmek, aldatmamak yetiyorsa, o da sizi seviyor; o da sizi aldatmadı(henüz), o da size yalan söylemedi.
O zaman dert edecek bir şeyiniz olmamalı....

Bunaltmamak, kişisel alan sağlamak, saygı duymak, Nazın kaprisin sınırını bilmek, beklediği ilgiyi göstermek, gurur diye kendine bir kalkan edinip burnundan kıl aldırmadan hep benim istediğim olsun dememek falan da önemli demek :)

O kadar koşulsuz şartsız bir sevgi bekliyorsunuz ki hayret ettim. İnsana bu tarz koşulsuz sevgiyi verecek tek kişi annesi ya da babasıdır, öncelikle bunu anlamanız lazım. Neden kendinizi sürekli idare edilmesi gereken bir insan konumuna düşürüyorsunuz? Lütfen artık bir yetişkin olduğunuzu idrak edin.

Yok kimseyi böyle sevmemiş öyle söyledi ayrıca kompleksli değilim

:)))
Senden sonra normal bir yurdum kizini seni sevdiginden daha fazla seveceginden emin olabilirsin.
Hatta duyar gibiyim yeni sevgilisine soyleceklerini "gercekten zor bir insandi, sukur kurtuldum"

Oyle bir komplekslisin ki hem de..
Kendini herkesle her seyle kiyasliyorsun.
Kendi kardesinle bile.
Cok kiymetli bir sey olmadigini hissediyorsun o yuzden cilginlar gibi tercih edilmeme korkusu yasiyorsun.
Kaprisle, kiskanclikla, alttan alinmayla tekrar tercih edildigini hissedip anlik bir rahatlama sagliyorsun.

:)))
Senden sonra normal bir yurdum kizini seni sevdiginden daha fazla seveceginden emin olabilirsin.
Hatta duyar gibiyim yeni sevgilisine soyleceklerini "gercekten zor bir insandi, sukur kurtuldum"

Oyle bir komplekslisin ki hem de..
Kendini herkesle her seyle kiyasliyorsun.
Kendi kardesinle bile.
Cok kiymetli bir sey olmadigini hissediyorsun o yuzden cilginlar gibi tercih edilmeme korkusu yasiyorsun.
Kaprisle, kiskanclikla, alttan alinmayla tekrar tercih edildigini hissedip anlik bir rahatlama sagliyorsun.
Oyyy analizin tillahı olmuş. Bence de tam olarak budur. :D

bana güzel şeyler söyleyip sürpriz yapsa bitebilirdi

Ya çok merak ediyorum bu derece bencillik, benmerkezcilik, hep banacılık seviyesine nasıl çıkabildiniz? :olamaz:

Adama hiç güzel bir şey yaşatmamışsınız ki daha neyi ne sebeple yapsın size? :KK51:

Resmen sizi sevmek lütufmuş gibi görmüş ve karşı tarafa göstermişsiniz..

Bu yorumdan bir şey anlarsınız herhalde..

Bana öyle geliyor ki adam bir aydınlanma yaşıyor. Ne yapıyorum ben, ne için çabalıyorum, o kadar taviz vermeye değdi mi, gördüğüm muameleye bak diye düşünüyordur, aklı başına geldiyse... 1 seneyi geçti, hemen pes mi etti demişsiniz de, normal bir insan bu kadar kaprise, sorunlu iletişime, reste 1 ay bile dayanmazdı bence. Zira yaptıklarınız psikolojik şiddet tanımı içerisine girer yani. Şimdi bu süreç iki şekilde sonuç verebilir, ya size daha net şartlarla gelecek, düzelmenizi isteyecek ya da bu iş bitti diyecek. Şu aşamada sizin yapabileceğiniz şeyse, adamı biraz rahat bırakmak ve eğer devam etmeye karar verirseniz, daha olgun davranmaya çalışmak olmalı bence. Zira şu tavırlarınızla zaten uzun soluklu, huzurlu bir birliktelik kurmanızın imkanı yok.

Bana öyle geliyor ki adam bir aydınlanma yaşıyor. Ne yapıyorum ben, ne için çabalıyorum, o kadar taviz vermeye değdi mi, gördüğüm muameleye bak diye düşünüyordur, aklı başına geldiyse... 1 seneyi geçti, hemen pes mi etti demişsiniz de, normal bir insan bu kadar kaprise, sorunlu iletişime, reste 1 ay bile dayanmazdı bence. Zira yaptıklarınız psikolojik şiddet tanımı içerisine girer yani. Şimdi bu süreç iki şekilde sonuç verebilir, ya size daha net şartlarla gelecek, düzelmenizi isteyecek ya da bu iş bitti diyecek. Şu aşamada sizin yapabileceğiniz şeyse, adamı biraz rahat bırakmak ve eğer devam etmeye karar verirseniz, daha olgun davranmaya çalışmak olmalı bence. Zira şu tavırlarınızla zaten uzun soluklu, huzurlu bir birliktelik kurmanızın imkanı yok.
whatsapp durumu benimle ilgiliydi ve fotoğrafı benimleydi kaldırmış şimdi

Sizden sıkılmıs
Biktirmissin adami.
Kendini vazgecilmez sanmissin ama yanilmissin
Hic kimse vazgecilmez degildir unutma bunu

Eee o da insan
Bir yere kadar katlanir miz mizliklara

Bence gonlunu al.
Kendine ceki duzen ver

Back
X