- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi usuyenprenses
ya değişmesini istemiyorum
önceden gece alarm kurardı sırf beni özlediği için arardı dün gece aradım doğru düzgün konuşmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya değişmesini istemiyorum
önceden gece alarm kurardı sırf beni özlediği için arardı dün gece aradım doğru düzgün konuşmadı
yok iltifatta ediyor ama en ufak şeyde hemen set örüyor gibi bana diyor şimdiden pes ettin ne yapsam mutlu edemiyorum seni
düzelmek istiyorum da hemen olmaz ki o hiç mantıksız kıskançlık yapmayayım istiyor
ya mutlu asla olmuyorum mesela dün bi misafirlikteydik bana sarıldı o anda soluna baktığını fark ettim kız kardeşim vardı ona mı bakıyorsun dedim sinirlendi getirme beni bir daha böyle ortamlara sarıldığım için baban falan görür mü diye baktım dedi ama babam içeride değildi o an savunması saçma geldiMantiksiz kiskanclik nedir ? Neden yapmak istiyosun ki bunu ? Yapinca mutlu mu oluyosun ?
of böyle olacağını bu denli değişeceğini hiç ama hiiiç sanmıyordummmŞaka mı? Mecnun olsa değişir, siz İlişkileri hep stabil mi sanıyorsunuz? Kaldı ki değişmesi için de epey çaba harcamışsınız.
![]()
ya mutlu asla olmuyorum mesela dün bi misafirlikteydik bana sarıldı o anda soluna baktığını fark ettim kız kardeşim vardı ona mı bakıyorsun dedim sinirlendi getirme beni bir daha böyle ortamlara sarıldığım için baban falan görür mü diye baktım dedi ama babam içeride değildi o an savunması saçma geldi
bir de bi konu açıldı 6 yıl önce arkadaşının sevgilisiyle denize gitmiş kız çağırmış gitmiş evine de çağırmış ama evine gitmemiş kendinden yaşça büyük olduğu için abla diyormuş hayır niye gidiyorsun bir şey yapmadık ki zaten şimdiki aklım olsa gitmem 19 yaşındaydım diyor ne yapayım buna mı trip atacaksın hayatıma senin gireceğini bilsem seni beklerdim zaten diyor ben buna bile takılıyorum psikolog gerçekten geçireceğine güvensem gidicemHala kiz kardesinden kiskaniyosun.Senin icin soylenecek soz ve verilecek telkin yok usuyen.Cok ciddi ruhsal sorunlari olan bir bireysin ve mutlu olamaman normal.Olamayacaksin da.Evlenirsen de bu maksimum 2 sene surer.Cidden uzucu.Hakkinda hayirlisi.
ya mutlu asla olmuyorum mesela dün bi misafirlikteydik bana sarıldı o anda soluna baktığını fark ettim kız kardeşim vardı ona mı bakıyorsun dedim sinirlendi getirme beni bir daha böyle ortamlara sarıldığım için baban falan görür mü diye baktım dedi ama babam içeride değildi o an savunması saçma geldi
+++++Aşık falan olmamışsın. şımartılmak, alttan alınmak, pışpışlanmak, ne yaparsan yap tüm kaprislerine katlanılması, ilgi hoşuna gitmiş sadece. Aşk sevgi böyle bir şey değil.
öyle dua edeceğinize düzelmem ve mutlu olmamız için dua edebilirsiniz e bu da kalbinizin nasıl olduğunun göstergesi olur tabikibu konuya her girişimde sevgilin için dua ediyorum Allah sabır versin çocuğu senden kurtarsın diye![]()
bir de bi konu açıldı 6 yıl önce arkadaşının sevgilisiyle denize gitmiş kız çağırmış gitmiş evine de çağırmış ama evine gitmemiş kendinden yaşça büyük olduğu için abla diyormuş hayır niye gidiyorsun bir şey yapmadık ki zaten şimdiki aklım olsa gitmem 19 yaşındaydım diyor ne yapayım buna mı trip atacaksın hayatıma senin gireceğini bilsem seni beklerdim zaten diyor ben buna bile takılıyorum psikolog gerçekten geçireceğine güvensem gidicem
evet o da öyle dedi sen neden nişanlandın o zaman dedi haklısın6 sene once sen kim icin ölüp bitiyodun acaba ? Onu gec baskasiyla evlilik hayali kuruyodun nisanliydin.Cocuk bunlari basina kaksin mi ? Bu konuda konusmaya hakkin var mi ?
evet o da öyle dedi sen neden nişanlandın o zaman dedi haklısın
evet o da öyle dedi sen neden nişanlandın o zaman dedi haklısın
Ay yazık adama. Şunu bir erkek yapsa bana ağzına tükürürdüm. Resmen ahlaksızlıkla itham ediyorsunuz adamı farkında mısınız?ya mutlu asla olmuyorum mesela dün bi misafirlikteydik bana sarıldı o anda soluna baktığını fark ettim kız kardeşim vardı ona mı bakıyorsun dedim sinirlendi getirme beni bir daha böyle ortamlara sarıldığım için baban falan görür mü diye baktım dedi ama babam içeride değildi o an savunması saçma geldi
evet ben de ona dedim mutlu olamıyorum yanındayım neden hala mutlu değilsin dedi anlık mutluluk dedim çok doğru söyledinizIyi demis.Ben diyemez saniyodum ama demis.Kendine engel olamazsan,su luzumsuz triplerini,kiskancliklarini bitiremezsen 26 yasinda 2 nisan atmis bir genc kadin olucaksin ve bu zihniyetle senin saglikli bir evlilik yapman imkansiz ! Ayni evin icinde sen saniyor musun ki bir tribi saatlerce,gunlerce surdurebilesin ? Evlenince daha da duyarsizlasacak bu sacma tavirlarina tabi evlenebilirseniz.Cozum psikiyatrde falan degil aslinda.Boyle olmayi sen kendin istiyorsun.Bu kafayla gidersen mutlu olma sansin %1 bile degil.Anlik mutluluklari saymiyorum.Bak,iltifat etti demissin.Bu senin icin anlik bir mutluluk ama gerisi yok.
yok onu her zaman diyordu ben geçmişte neden yaptın deyince nereden bilebiliriz sen hayatına benim gireceğimi bilsen nişanlanır mıydın ben de kimseyle olmaz seni beklerdim diyor heppeki eskiden olsa böyle konuşuyor muydu seninle? yoksa kırmamak için susmayı mı tercih ediyordu.
öyle dua edeceğinize düzelmem ve mutlu olmamız için dua edebilirsiniz e bu da kalbinizin nasıl olduğunun göstergesi olur tabiki
evet ben de ona dedim mutlu olamıyorum yanındayım neden hala mutlu değilsin dedi anlık mutluluk dedim çok doğru söylediniz
istek var da neden olmuyor güç yok sanırım o kadar video izliyorum makale okuyorum umarım faydası olurSen duzelmek istiyor musun once bunu sor kendine.Bence istemiyorsun henuz.Bence sen evlilige de hazir degilsin cunku evlilik kafasi bu kafa degil.Bunu otele biraz.
Dyzelmek istedigin zaman da kendi kendinin doktoru ol.Bak ben bir sure panikatak geciriyordum.Geldigi an olucem saniyordum.Sonradan kendimi telkinle,o anda baska birseylere odaklanmaya calismakla bunu alt etmeyi basardim.Sende bu sacma kiskancligin ,tribin geldigi an bunu yapabilirsin ama henuz bunu yapabilecek istek te güç te yok sende.
Bence bitirme seni çekecek başka bir kişi asla bulamazsın.öncelikle biraz ilişkimizden bahsedeyim geldiğimiz nokta açısından
tarafsızca yazıcam
aynı iş yerinde çalışıyoruz, şuan nişanlıyız
ilk başta onu sevmiyordum ama çok mücadele etti ben onu ittim istemedim geceler boyu ağladı vazgeçmedi en sonunda beni kendine aşık etti hem de aptal aşıklar gibi
her şeyden fedakarlık etti çoğu şeyden benim için vazgeçti hatta her şeyden
ilk başlarda ona çabuk sinirlenen ve aşık olunca aşırı kıskanç birisi olduğumu anlattım tek tek bütün kötü yönlerimi
her şeye tamam dedi benim için sorun değil sen yeter ki yanımda ol dedi
biliyorum bu bir rahatsızlık ama sebebi belki ilk başlarda sevgilisi varken onu tanımam ya da daha önceki nişanlım yüzünden insanlara olan güvensizliğim bilemiyorum
karşıdan gelen kızdan, kuzenime, kardeşime varana kadar herkesten kıskandım
bu zamana kadar hep sakince yaklaştı, kızmadı,tek tek açıklama yaptı
ve ben en ufak tartışmada bitti dedim,yüzük çıkardım
şu ayrılık lafını aklından çıkar dedi kaybetme korkum olduğunu anlamasın istedim
ve son zamanlarda sinirlenince bağırmalar beni umursamamalar başladı
dışarı çıkınca beni eve bırakmak istemeyen zorla geç kalıyorum diye bırakan insan,dün vaktimiz olduğu halde bana sormadan beni eve bıraktı
ve ben ilk defa çok kötü oldum ağladım umursamadı, aradı 9 kere eve de gelmiş ama sonuçta aradan kaç saat geçtikten sonra geldi ya başıma bir şey gelmiş olsaydı evde de tektim
1 seneyi geçti ve dün ilk defa beni aramadan uyudu, gece ben aradım konuşmadı doğru düzgün
evet benim hatalarım var ama dün ben hastayken beni umursamaması çok zoruma gitti çünkü evlenince de sinirli olunca bakmayabilir bana endişem bu
bir de zoruma giden başta her şeyi kabul etmişti sana sonsuza kadar açıklama yaparım kıskan diyordu bunu söylüyorum yapamıyorum artık yoruldum diyor daha 1 seneyi yeni geçti hemen pes mi etti
fotoğraflarımızı kaldırmadı ben kaldırdım yüzüğü de çıkarmamış sabah gördüm
ama şuan konuşmuyoruz
ne yapmalıyım sizce aileme söyleyip bitirmeli miyim?
daha 2 gün önce ailecek düğün mekanı bakmaya gitmiştik.
bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz mı?