Canım yüreğim gitti benden... O kadar uyumluydu ki her gören akraba olduğumuzu sanıyordu Elmanın iki yarısı gibi Öyle çok sevdim ki anlatamam Ilk erkek arkadaşımdı Her an benim için çok özeldi Ayrı illerdeydik Yanıma geldiği zaman Bayram olurdu Her dakka kamerada zaman geçirip sabaha kadar kamerada karşılıklı uyuduk O kamerada benim resmimi bile yapmıştı Evet aradığım düşlediğim insanı bulmuştum Evlenme kararı aldık Aileme söyledim Aradaki mezhep farklılığını duyunca ailem küplere bindi Olsun dedik Beraber sabredelim her zorluğun üstesinden geliriz 3 yıl geçti o günden bugüne Biz dayanmaya çalıştıkça onlar hep yıprattılar Hiç dinlemediler bizi Oysa bizim içimizde rengarenk bi kelebek uçuyodu bilemediler Yaşama sevincimi öldürdüler Geçen yıl panik atak oldu ben Antideprasan kullanıyorum Yine de anlamadılar Çok acı çekiyordum ama umursamadılar Sonra bizim aramızdaki ilişki de yıprandı Ben kendimi onunla konuştuğum için kimi zaman suçlu hissettim Arada kaldım Bi taraftan ailemle sorun yaşarken diğer tarafta canım cicim olamadım Hiç kavga etmeyen biz her gün kavga ettik Şimdi ikimizde ruh sağlığımız tamamen bozulmuş durumda En son kavgada engelledi beni artık Bitti Yenildik ...