Branş neKız benimki günaha davet asılkırmızı şaapcam diye ikinciye gebe kaldım
black friday degıl red friday diceksiniz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Branş neKız benimki günaha davet asılkırmızı şaapcam diye ikinciye gebe kaldım
black friday degıl red friday diceksiniz
![]()
Kız ben izmitteyim. Burda outlet center var. Vakkonun bile outleti var dolduruyoruz. Çok şükür enayi değilizinternette her markanın outletleri oluyor oralardan çok şey bulunuyor aslında
hay ağzınızı öpim diyecektimGezmeyin tozmayın almayın .![]()
Anaokulu öğretmeniydim sonra sektör değiştirdim ama şimdi çalışamıyorumBranş ne
Güzelmiş bebisin adi ne olcakAnaokulu öğretmeniydim sonra sektör değiştirdim ama şimdi çalışamıyorum![]()
Bilmem cinsiyeti belli değil daha 6.haftadayızGüzelmiş bebisin adi ne olcak
Senin gorusun saygi duyarim ama aradigim yuregi asaleti ayakkabisu cantasi cok iyide bulamadim bunlara takilmiyorum bana gore giden omur gidiyor ne olur yani orta kalite olsa der gecerim tabi saygi duyarim yasam sekillerine sonucta cebinden cikmiyorValla ben önce birini gördüm mu kıyafetine çantasına ayakkabısına bakarim kalitesi ordan belli olur o yuzden alabilecegim en ust limit neyse her zaman onu tercih ederim mutsuz degilim gorgusuz degilim insanlari ayirt etmem bastan gelecek elestirilere aciklik vereyim zevk diyelim
Bilmem cinsiyeti belli değil daha 6.haftadayızilki oğlan onunli daha doğmadan erkek olursa isimlerimizin ilk iki harflerinden türettiğimiz Aden koyduk. Ama kız olursa ne yaparız düşünüyoruz şuan
![]()
Ay inşallah kız olur duru gibi bi kız biraz önce birini gördüm adı lazım değil gitmiş dümdüz isim koymuş karnında ki bebeğe bi sey de diyemedim şöyle güzel havalı modern isimlere ihtiyacımız var ondan merak ettimBilmem cinsiyeti belli değil daha 6.haftadayızilki oğlan onunli daha doğmadan erkek olursa isimlerimizin ilk iki harflerinden türettiğimiz Aden koyduk. Ama kız olursa ne yaparız düşünüyoruz şuan
![]()
Amin zaten inşallah ilki kadar kolay bir doğum olurAllah bir avazda sağlıkla doğurmanızı nasip etsin inşallah![]()
Ben orta halli ulkeyim zengin ulkeye goc edersem takarimÜlkenin itibarı içinde olsa takılır:)))
Bu sefer kız gibi hissediyorum zatenAy inşallah kız olur duru gibi bi kız biraz önce birini gördüm adı lazım değil gitmiş dümdüz isim koymuş karnında ki bebeğe bi sey de diyemedim şöyle güzel havalı modern isimlere ihtiyacımız var ondan merak ettim
Ya ben sevmeyelim demiyorum herkesi sevelim ama yani param varsa da gidip ucuzu almam diyorum demek istediğim o yoksa kredi çekip çanta alim demiyom alabildiginizin en güzelini alın demek istedim kimileri kıtlık psikolojisinde işimi görüyor mu yeter diyo felan ya demem onlara yaniSenin gorusun saygi duyarim ama aradigim yuregi asaleti ayakkabisu cantasi cok iyide bulamadim bunlara takilmiyorum bana gore giden omur gidiyor ne olur yani orta kalite olsa der gecerim tabi saygi duyarim yasam sekillerine sonucta cebinden cikmiyor![]()
Ay hadi inşallah sağlıkla gelsin beybitoBu sefer kız gibi hissediyorum zaten![]()
Gönder gelsin dedik bir kereAy hadi inşallah sağlıkla gelsin beybito![]()
Kız hamilenin duası kabul olur bana bi atama duası bi de evlenme duası etsene be nolur beee kazandibi hatrınaGönder gelsin dedik bir kere![]()
![]()
Ahhh canım ınsallah tez zamanda atandıgım gibi koca adayını da bulursun hayırlısıylaKız hamilenin duası kabul olur bana bi atama duası bi de evlenme duası etsene be nolur beee kazandibi hatrına![]()
Koca adayı var ablacım sen para yollama duası ette düğünü yapalım para içinde atama lazım felan şey atamayı da şöyle beriden beriden egelere doğru oluversin duada pazarlık olmaz ama yapiverdim gariAhhh canım ınsallah tez zamanda atandıgım gibi koca adayını da bulursun hayırlısıyla![]()
Immmm balıkesir mi olsun izmir miKoca adayı var ablacım sen para yollama duası ette düğünü yapalım para içinde atama lazım felan şey atamayı da şöyle beriden beriden egelere doğru oluversin duada pazarlık olmaz ama yapiverdim gari
İsmiiiirrrImmmm balıkesir mi olsun izmir mi![]()