Evlendiğim günden beri artık haklı çıktığımı resmen kanıtı huy falan değil.... Eşimin ailesinin durumu bize göre biraz daha iyi her şeyi şımarıklıktan bencilliktenKaçıncı son konu bu?
Peki şu anda niye herkes mum gibi... Ben ayar çekince mi akıllarına geldi....Hepsi grubunda Gülçin nasıl ayrıldıysa sen de ayrıl bu aileden
Boşan GülçinPeki şu anda niye herkes mum gibi... Ben ayar çekince mi akıllarına geldi....
Anası babası ne ki cocukları ne olsun...Duru bir göl gibi netleşmiş haklısınız.
Geçen bu son konum dediğiniz yerdeki duruluk ile aynı
Peki şu anda niye herkes mum gibi... Ben ayar çekince mi akıllarına geldi....
Boşan Gülçin
Haklısınız da bu kadar sıkıntı niye çektirdiler o zaman hem de kaç kere rahatsız olduğumu söyledim.... Sessiz de kalmadım... Cevabını da verdiğim halde sen alıngansın bilmem ne hani ben alıngandım...Hani ben suçluyum baştan kabahatinizi bilip oturup susaydınız ya ben eşim dahil herkesin canının okuyunca mı bir şeyler fark edip sustunuz.... Geç değil mi artık ben bu kadar sıkıntı çektikten sonra neye yarar....Şu anda herkes mum gibiyse kapatın kapınızı, eşinizle mutlu bir hayat yaşayın. Herkesin evliliğinde dönem dönem eş ailesi kaynaklı sorunlar oluyor. Benim de oldu. Sorun çözüldüyse önünüze bakın. Sorun çözülemiyorsa ve evliliğinizi sürdürmek istemiyorsanız boşanın. Siz istiyorsunuz ki hayatın tüm parametreleri tam sizin istediğiniz gibi olsun. Böyle puzzle gibi otursun her şey. Ama böyle bir hayat yok. Bir yerinden hep bozuluyor o resim. Geçinmeye gönlü olan çözüm bulup devam ediyor, çözemeyen bitiriyor veya ben böyle yaşar giderim diyor.
Niye memuriyetten başka iş yok mu? Memur olmadan da ekonomik özgürlüğünüzü el alabilirsiniz ülkede milyonlarca kişinin yaptığı gibiYada ekonomik özgürlüğümü elime alıp memur alıp başka şehire gidip belkide boşanma davası açmak en sağlıklısı yani ben aileme bile söylemiştim bak abisi böyle böyle dedi dediğim de olsun o büyüğün dedi.... Meğersem o bildiğin kendini beğenmişlik ve şımarıklığını dan yapıyor muş.... Ben bir evlilik yüzünden bu kadar sıkıntıyı hak etmedim....
Haklısınız da bu kadar sıkıntı niye çektirdiler o zaman hem de kaç kere rahatsız olduğumu söyledim.... Sessiz de kalmadım... Cevabını da verdiğim halde sen alıngansın bilmem ne hani ben alıngandım...Hani ben suçluyum baştan kabahatinizi bilip oturup susaydınız ya ben eşim dahil herkesin canının okuyunca mı bir şeyler fark edip sustunuz.... Geç değil mi artık ben bu kadar sıkıntı çektikten sonra neye yarar....
Bu saaten sonra iyi davransa da bana yaramaz artık.... Bütün aileye rest mi çekmem gerekti.....
Ben onlar arasına tafra sına rağmen yine de insan gibi davranmıştım demek ki buz gibi mesafe koymak gerekiyormuş baştan....
Büyük bir hayala kırıklığına uğradım yaşlıdır dedim saygı gösterdim ama yok....
Bende bu saaten sonra mum gibi de olsalar bir şeyler güven bitti tamamen kullanıldım sonuçta...
İyi de davransalardı şımarık ta ben de artık o eski saf herkese kanan saf masum Gülçin öldü bitti yani artık ben eski ben değilim....
Evliliğinde sorun yaşayan kadınların dikkat ettim de çoğunda bir Kpss'ye girip memur olma merakı geliyor.Niye memuriyetten başka iş yok mu? Memur olmadan da ekonomik özgürlüğünüzü el alabilirsiniz ülkede milyonlarca kişinin yaptığı gibi
Peki şu anda niye herkes mum gibi... Ben ayar çekince mi akıllarına geldi....
Teşekkür ederim haklısınız... Ama aptal olan benim ben kendini beğenmiş insana bu konuda kırılıyorum yanlış yapıyorsun deyip sınırını çizdiğinde beni anlamasını bekledim ya işte saf ve tecrübesiz olan benim adı üstünde kendini beğenmiş insan ve şımarık insan sen kırıldım deyince seni sikler mi burnu düşse almıyor.... Sen alıngansın deyip manüpülasyonunu yaptı geçti....İlk kısımda sorduğunuz sorunun cevabı "evet". Siz alttan almayıp herkesin canına okuyunca sustular. Eğer ses çıkarmasaydınız bunca yıl oğullarını sindirdikleri gibi sizi de sindireceklerdi. Siz üste çıkınca deli deliyi görünce sopasını saklarmış dediler ve sustular. Bu soruları neden bozuk plak gibi sürekli yineliyorsunuz?
Geç değil mi diye sormuşsunuz. Bunun cevabını biz veremeyiz. Eşinizle aranızda güçlü duygular varsa, ondan ayrı bir gelecek tahayyül edemiyorsanız "çok bunaldım ama bunlar artık geride kaldı, bundan sonra hep mutlu olacağım" deyip yolunuza devam edersiniz. "Hayır ben takıntılı bir insanım. Yaşananları unutamıyorum. Eşime olan duygularım da devam etmemi sağlayacak kadar güçlü değil" diyorsanız ayrılır kendi hayatınızı kurarsınız.
Biliyorum şu anda mum gibi olmaları sadece korktukları için o korku bitip konfor alanına düşünce yine aynı şey olucak ama ben saf ve tecrübesiz biri değilim.... Ama artık ben ben değilim... Bu saaten sonraki mapülasyın lar artık bana sökmez... Ayarları bozulursa hiç bir şekilde ilgilenmem. Zaten aramıyorum sormuyorum... Şu anda bile güler yüz hiç göstermiyorum....
Ayarları bozulur iki güne. Sürekli ayar çekerek bu evlilik devam etmez
Yok ben bekarken çok denedim mülakatlarda hep elendim yoksa oluyordu yani....Evliliğinde sorun yaşayan kadınların dikkat ettim de çoğunda bir Kpss'ye girip memur olma merakı geliyor.
İyi de bunu evlenmeden önce halledip hayata atılmak gerekiyor.
Evliliğin üstünden seneler geçince aaa benim ekonomik özgürlüğümün olması lazım deyip halletmeye çalışınca, olmayınca da büyük hayal kırıklığı.
Memuriyet bir kurtuluş yolu degildir, özel şirketlerde de çalışabilir insan yeter ki istesin.
Tembelliklerine bir bahane de olabilir. “Aa ben çok çalışmak istedim KPSS de çalıştım o kadar ama beni atamadılar..”Evliliğinde sorun yaşayan kadınların dikkat ettim de çoğunda bir Kpss'ye girip memur olma merakı geliyor.
İyi de bunu evlenmeden önce halledip hayata atılmak gerekiyor.
Evliliğin üstünden seneler geçince aaa benim ekonomik özgürlüğümün olması lazım deyip halletmeye çalışınca, olmayınca da büyük hayal kırıklığı.
Memuriyet bir kurtuluş yolu degildir, özel şirketlerde de çalışabilir insan yeter ki istesin.
Peki şimdi neden olsun tilalrca olmayıp, siz eş ailesine inat calismiyordunuz diye biliyordumYok ben bekarken çok denedim mülakatlarda hep elendim yoksa oluyordu yani....
Kesinlikle inanmam daha önce kaç kere konuştuğunda önce bir sen alıngansın dendi sonra tamam dedin zaman geçti gene aynı şey..... Sonra ağızlarını mıçıp her yeri yaktım yıktım... Şimdi uzun zamandır mum gibiler ama yine açık kapı görse gene bu kadar hengamede rağmen yüzsüzlüğe devam pess.... Bugün eşim başkasıyla evlense o kıza da direk el kızı nasıl olsa deyip yine aynı davranacak lar...Aman inanmayın, fırsatını bulsalar yine yaparlar. Dediğiniz gibi siz güçlü olmalısınız. Ne de olsa el oluyoruz. Kızımız deseler bağırlarına bassalar da inanmayın. yarın eşiniz boşansa başkası ile evlense, ona gelin diyecekler. O yüzden onlar gerçek aileniz değil,. Eşinizle ilişkiniz ayır tabi. Siz eşinizle mutlu musunuz? Geçmişe takılmayın.
Bekarken onlar yoktu tabiki memur olup müfettişilik ve uzmanlık sınavına hazırlandım hemde 3 sene hiç durmadan... Kazansaydım belki hayatımda eşim bile olmayacaktı keşke kazansaydım da olmasaydı o ayrı....Peki şimdi neden olsun tilalrca olmayıp, siz eş ailesine inat calismiyordunuz diye biliyordum
Herkese teşekkürler ederim bundan sonraki bir beklentim yok sorun çözüldüğüne göre artık hayat yolumu yeni bir şekilde planlayıp hemen çizmekten...Gülçin bak cidden merak ediyorum.
Sürekli bir ağızlarına s.... bıraktım deyip anlatıyorsun, yani kk ne yapabilir ?
Tamam işte yapmışsın yapacağını.
Eeee ?
Sürekli bu son konu, sondan bir önceki konu, tamam şimdi bitti minvalinde başlıklarla aynı şeyleri papağan gibi anlatıyorsun.
Ne yapalım şimdi ?
Yüzlerce tavsiye verildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?