Her şey daha da netleşti...

Herkese teşekkürler ederim bundan sonraki bir beklentim yok sorun çözüldüğüne göre artık hayat yolumu yeni bir şekilde planlayıp hemen çizmekten...
At gibi hızlı olsun istiyorsun her şey ama öyle degil.
Bak yine hayal kırıklıkları ile uğraşacaksın kocan bu senin artık kabul et.
Kocanı kafanda sürekli aklamaya çalışmaktan vazgeç.
Kocan bu, malzeme bu yani.

Evet haklısın kocam denen şahıs pasifin korkağın önde gideni..... Ailesine benim için değil kendine sıkıntı verdiklerinde yeter artık diyemeyecek kadar pasif ve ezik... Boşveer umursama deyip pasifliğine kılıf bulmuş... Kendince bu şekilde sıyrılmaya çalışıyor ama ailesini bastırmayı berecemiyor... O da ailesinin zor ve şımarık bencil olduğunu bal gibi de biliyor.... Ama işine gelmiyor ben onun öanüpülasyonlarını da yemiyorum geçsin bu işleri ben iyiyim safım adı altında kılıf bunlar artık bana kimsenin öanüpülasyonlarını sökmez....

Kocamın pasifliğine arkasına sıpdurdıpı boşveer umursama. Ben bir kere konuştum da tepki gösterdiler de sonra baktım olmuyor he tamam dedim falan filan geçsin bunları bunu o eski saf kıza inandırır ben bunları yemedim...

Boşansanız da olurdu. Evet sizin hayatınızı mahvetmeye haklari yok, mahvetmeye çalişiyorlarsa boşanacaksiniz ya da çekeceksiniz. Başka bir secenek yok

Boşansanız da olurdu. Evet sizin hayatınızı mahvetmeye haklari yok, mahvetmeye çalişiyorlarsa boşanacaksiniz ya da çekeceksiniz. Başka bir secenek yok
Birisi şımarıklığına ve kendine beğenmişliğine burnunuz laf dağında olduğu için bunları huy edinmiş kendine benim eksik yönlerini söyleyip aklınsıra kendini rahatlatacak.... Bunların hepsi kılıf ben eksik yönlerim varmış da bilmem neymiş de bunların hepsi manipülasyon...
Eşimde ben umursamıyorum falan filan kendini de sürekli laf sokuluyor ama hiç tınlamıyor o da pasifiliğinşn arkasına sığınıyor ben umursamaz ım diyerek kaçıyor ben saf ve tecrübesiz olabilirim ama asla aptal biri değilim yemiyorum bu numaraları...

Eşinizin laf soktuğu falan yok anlattığınız kadar kotu bir ailesi varsa, normal olan bir birey ailesiyle bir daha goruşmez.
Demek ki eşinize sizin sorun ettiğiniz şeyler çokta sorunmuş gibi gelmiyor. Bu saatten sonra eşinizi değiştiremeyeceksiniz, boşanmaya da gelmiyorsunuz. Bulunduğunuz yerde mutlu olmaya çalışacaksınız, yapacak başka bişey yok

bu son diyip diyip konu açıyorsunuz ne aileymiş ya palu ailesi mubarek
Ben gerçekler konusunda haklı çıktım. Herkesin manüpülasyonunu çözdüm... Bu saaten sonra kimsenin ağlamaları laf sokmalarını yemiyorum. Biz kendimi beğenmiş şımarık bencil biri insanız demiyorlar da sen alıngansın.... Alongansam herkese olmam lazım niye sadece siz düşünsünler bakalım.... Hiç bir kilif hiç bir manüpülasyonunu bana asla sökmez...

Evet sorun etmez tabi ailesinin kendini beğenmiş olduklarını beynine empoze etmiş... Normalleştirmiş...Sürekli kendini beğenmiş bir insanın yanında yaşarsan evlenen kadar bu artık sana normal gelir... Sonrasında da arada kendisi laf soktuğunda ciddiye almazlar tabi...

iyide aşkım bundan bize ne ? DERT diye açıyorsun buraya tamam dert onda sorun yok senin haklı çıkman çıkmaman bizi niye bağlasın ki günlük alsana kendine

Niye memuriyetten başka iş yok mu? Memur olmadan da ekonomik özgürlüğünüzü el alabilirsiniz ülkede milyonlarca kişinin yaptığı gibi

Bu platformda farkettim ki boşanmaya cesaret gösteremeyecek olanların bahanesi oldu bu. 1. Bebeğim var babasına çok düşkün. 2. De bebek yoksa kpss çalışacağım ya da kpss çalışıyorum. Hiç şaşmıyor.

Son düzenleme:
Erkekler ailelerini silemiyorlar. Evlendikten sonra iyice değerli oluyor aileleri. Manipülasyon da yapsa öyle kabul ediyor. yapicak bişi yok

Erkekler ailelerini silemiyorlar. Evlendikten sonra iyice değerli oluyor aileleri. Manipülasyon da yapsa öyle kabul ediyor. yapicak bişi yok
E o kabul ettiyse beni evlilik yoluyla kabul ettirmesi baskı olmuyor mu biraz kendisinde bal gibi biliyor bencil kendini beğenmiş olduklarının hata yaptıklarının farkında o zaman.... Bana sen takıntılı sın deyip beni mabüpüle etmesine gerek yok... Sen haklısın ama ben umursamıyorum sen rahatsız oluyorsan başka bir çözüm bulalım deyip beni takıntılı ilan etmeseydi sorun olmazdı... Gerçeklerden kaçmaya gerek yok bu kadar....

Ben ona baştan dedim bak bu tarz kendini beğenmiş insanlardan hoşlanmıyorum olay çıkartırım dedim yaaa nişanlıyken ben onun iailesinş bir nişanda bir de düğünde gördüm o söyleseydi benim ailem böyle sen sıkıntı yaşar mısın bir daha düşünelim deseydi... Ben nereden bileyim baştan böyle olacağını bilsem nişanı uzatır atardım...

Kaç yıllık evlisiniz?
Ben tanıştığımız gün söyledim eleştirel kendini beğenmiş insanı sevmeme hayatımda görmek istemem diye ailesinin böyle olduğunu baştan söyleseydi bende Evlenmez başkasıyla evlenirdim... Neden beni sabretmek ve umursama diye beni sürekli idare etme pozisyonunu soktu...

E boşanın o zaman
Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Ben ona baştan dedim bazı şeylere idare etmem dedim... Evlilik yoluna girmeden ya ailem uzakta olucak bilmem ne falan filan bana ikili oynamayacak ben ona net oldum. Dansöz gibi kıvırtıcağına net olucaktı...

İyi de artık biz ne yapabiliriz ?
Haklı çıktıysan tamam yani yeter ama 454544 konu açıp anlatınca ne oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…