Her şey düzeliyo derken en yakınını kaybetmek :(

Tuuching

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
116
27
28
Bugün saat 1den sonra oldu her şey dedem gayet iyiydi sonra soguk alginligi vardi 1 haftadir 1 gun once anneannemlere gittik kalmaya dedem o zaman halsizdi ama yine iyidi sonra iste pazar gunu babam bakmis ona kotu diye biz bugun sabahtan gittik annemle ben rahattik nasil olsa grip diye hani hic kotu bir sey aklimizda yoktu ama sonra konusamamaya basladi yemek yiyemedi ayrintiya girmek istemiyorum cok sey oldu ama annemim kollarinda oldu bende onun yaninda ben zaten o ara delirdim anne nefes aliyo mu bir seyler yap falan bir yandan 112yi ariyoruz neyse iste oldu annem agliyo kardesin agliyo babam geldi o ara doktorlar bilmem ne ben cok gucluydum ama demek Allah yardim etti aglamayin sacmalamayin dusunmeyin oldugunu hepimiz oraya gidicez o orda bizi bekliyo falan dedemin yanina gittim sonra sarildim optum onu konustum neyse gelenler gidenler suan berbat durumdayim 5 6 ay oncesinden bende panik atak baslamisti sinav stresinden her an olmeyi bekliyodum resmen agliyodim disari cikamiyodum sonra ilaca basladim bir aydir ilac kullaniyorum tam her sey yoluna giricek derken altust oldum resmen beyin kanamasi gecirmeyi bekliyorum yarin memlekete cenazeye gidicez orda kalicaz ben nasil yapicam dayanicam bilmiyorum :KK43:(

Mesajimi sildim kendimi kotu hissettim bir an sanki onun ozelini paylasiyomusum gibi birde sucluluk cekicem iyi oldugum bir zaman yime yazarim :KK43:

X