Her şey hızla nasıl değişiyor böyle?

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Yaklaşık 9 ay önce harika giden bir ilişkim vardı bir anda bitti . 4-5 ay kendimi toparlamaya çalıştım sonrasında yeni bir ilişkiye başladım .
Derslerim çok iyi gidiyordu mezun olmama 2 sene vardı bu sene o kadar çuvalladım ki okulum 6seneye kadar bile uzayabilir . Bu yaz İngilizce kursuna giderim derken bir anda kendimi yaz okulu araştırırken buldum . Bu da demek oluyor ki bütün yazım berbat olacak ...
Ablam evlenecek bu zamana kadar üniversite döneminde bile aynı şehirde olduğumuz için maksimum 4 -5 gün ayrı kaldık inanılmaz bağlıyız . 1 ay sonra o da gidecek :/ .
1.70 boyundayım bugüne kadar hep spor yaptım yediğime dikkat ettim en fazla 55 kilo oldum . 9-10 aydır bıraktım . şu an 63 kiloyum ve hızla kilo almaya devam ediyorum
Hiç bir şey yapmak istemiyor canım günde 12 saatten fazla uyuduğum oluyor .
Bana neler oluyorr :S

O durumu bilirim,son 2 gündür ben de yaşıyorum.Sabah olmasın diye bakıyorum.Allah yardımcın olsun.Tez zamanda atlat İnşallah.

Şu an da en önemli önceliğin okulun olmalı,hayatının bir çok döneminde aşamayacağını düşündüğün ya da bulunduğun zaman içinde atlatamam dediğin olaylar olacaktır
ama dirayetli olman lazım,yaşadıkların seni sen yapacaktır ve tercihlerini oluşturacaktır.
9 aylık ilişkinin birden bitme durumu biraz düşündürücü,mutlaka o sonuca ulaştıran bir yoldan geçmişsinizdir (farkında olmasan da)

Yeni bir ilişkiye başladım demişsin bu ilişkin devam ediyor mu acaba ?

istemsiz yemeler kendini sosyal ortamdan soyutlamak ve 12 saat uyku depresyon belirtileri
eğer imkanın varsa profesyonel bir yardım alman iyi olur.

Kendini çok yıpratma hayat çok uzun ve inişler çıkışlar çok fazla tabi ki acını yaşayacağın bir dönem olacak ama seni hayattan soyutlayacak bir dönem olmasın bu.

umarım kısa zaman da kendini daha iyi hissedersin...

canım her ınsanın hayatındaa olmaz mı byle donemler?
genelde senı derınden etkıleyen bı ılışkı bıttığınde bu saydıkların çok olağan sonuçlardır..
yapman gereken derslerıne ağırlık ver ve herşeyın olumsuz olmaya devam etceğı fıkrını at kafandan, okulu senın gıbı uzayan bı dolu arkadaşım var benım.
sadece herşeyın daha da kötu olmasına engel olabılırsın spor yap kılo verdığınde pskoloın de duzelmeye başlıcak:1:

canım her ınsanın hayatındaa olmaz mı byle donemler?
genelde senı derınden etkıleyen bı ılışkı bıttığınde bu saydıkların çok olağan sonuçlardır..
yapman gereken derslerıne ağırlık ver ve herşeyın olumsuz olmaya devam etceğı fıkrını at kafandan, okulu senın gıbı uzayan bı dolu arkadaşım var benım.
sadece herşeyın daha da kötu olmasına engel olabılırsın spor yap kılo verdığınde pskoloın de duzelmeye başlıcak:1:

1.5 senelik ilişkim 9 ay önce bitti ... Bir anda ayrılmam gerektiğini düşündüm ayrıldım nedenini hala ben bile bilmiyorum .
Yaşım öyle küçük de değil 21 yaşındayım neden böyle oluyor anlamadım ergen gibi :s .
İlişkim hala devam ediyor . Ben mevsim geçişidir diye düşünmüştüm ama galiba daha ciddi .
3 yıl kadar önce anksiyete bozukluğu teşhisiyle tedavi görmüştüm . Tekrar mı :(

bazı durumlar da herşey üst üste gelir sen bile kendine ne oluyor anlamasssın. lise son sınıf zamanlarım da aşık olduğum bir kişi vardı sorunlar oldu felan her yıl teşekkür takdir getiren ben dersler de düşüş yaşamaya başladım bunu hocam bile anlamış ki uyarmıştı beni sen kızım aşık mısın ne oldu böyle notların yerler de diye. onun üstüne babacığım ameliyat oldu ve benim moral yine yerler de sonra canım anneannemi kaybettik o daha da acı vericiydi notlardan öte psikolojik açıdan çok kötüydüm hiç bir şeyi umursamıyordum ama sonradan toparlandım tabi.ailemin varlığı o aşık olduğum kişiyi unutmam arkadaşlarımın sınavı kazanıp benim kazanamamla başladı her şey ve ben de bağlandım derslerime şimdi ise o yıllardan eser yok ben de. herkese oalbiliyor böyle durumlar önemli olan bırakmamak bıraktıysan da şöyle bir silkelenip kendini toplamak.

Ben de ilk dönemin başında yaşadım bunları ben senin tersine kilo verdim zaten zayıftım hepten çöktüm ama okulumu toparlamam gerekiyordu zira geçen sene aşık hallerimde çok sallamıştım dersleri, kendimi zorlaya zorlaya ders çalıştım okul hayatımın en iyi dönemi oldu ruhen çökmüştüm dibe vurmuştum ama okulu asma lüksü tanımadım kendime. Sen de okuluna, derslerine asıl her şey geçiyor sonra pişman olursun çalışmadığına.

Finallerime 4 gün kaldı toparlamam imkansız gibi :(
Artık yaz okulundan itibaren seneye dikkat etmeliyim . İçimden hiç gelmese bile
Bu edilgenliğim hayatımdaki insana da olumsuz yansıyor yakında ondan da olursam ...:(

aynı sorunları yaşayan biri olarak sana tek diyebileceğim okulunu düzene sok diğer herşey düzeliyor ben yaptım aynı hatayı okul uzadıkça motivasyonun düşüyor arkadaşların mezun olduğunda daha net anlıyorsun yaptığın hatanın boyutlarını aman diiim benim yaptımı yapma bi yaz okulu nedir ki dönem uzatmamak için elinden geleni yap. şimdi büyük gelen sorunlar ilerde ufacık oluyor emin ol kolay gelsin cnm

Yaklaşık 9 ay önce harika giden bir ilişkim vardı bir anda bitti . 4-5 ay kendimi toparlamaya çalıştım sonrasında yeni bir ilişkiye başladım .
Derslerim çok iyi gidiyordu mezun olmama 2 sene vardı bu sene o kadar çuvalladım ki okulum 6seneye kadar bile uzayabilir . Bu yaz İngilizce kursuna giderim derken bir anda kendimi yaz okulu araştırırken buldum . Bu da demek oluyor ki bütün yazım berbat olacak ...
Ablam evlenecek bu zamana kadar üniversite döneminde bile aynı şehirde olduğumuz için maksimum 4 -5 gün ayrı kaldık inanılmaz bağlıyız . 1 ay sonra o da gidecek :/ .
1.70 boyundayım bugüne kadar hep spor yaptım yediğime dikkat ettim en fazla 55 kilo oldum . 9-10 aydır bıraktım . şu an 63 kiloyum ve hızla kilo almaya devam ediyorum
Hiç bir şey yapmak istemiyor canım günde 12 saatten fazla uyuduğum oluyor .
Bana neler oluyorr :S

aynı durumdayım,ne kadar çabalasam da bı adım ılerleyemıyorum hep başa sarıyorum:43:..anladım kı dogal surece bırakmak lazım..bazen dozunda acıyıda depresyonuda yaşamak gerekıyor
bı söz vardır: hapise gırdıgınızde,içinde voltada atsanız sadece yatsanız da,kıtap da okusanız,vaktınden once çıkamayacaksınız :50:

Back
X