3. Sınıfta bıraktım.. İzmir’de yaşıyorum.Kacinci senenizde bıraktınız?
Şimdi nerede yaşıyorsunuz?
Annenizi yaşadığınız şehre bağlayan bir şey yoksa okula mi dönseniz? 28 yas geç değil ki..
Yok maalesef.. şimdi tekrar dönsem bile bu yaşta her şeye baştan başlamak nasıl olur bilmiyorum.. daha çok hemen iyi bir işim olsun kafasındayım o yüzden KPSS düşündüm aslında ama zor mu hiç bilmiyorum daha önce girmedim.. KPSS kazanıp tekrar ikinci öğretimden okumayı deneyebilirim aslında o nasıl olur sizce hem düzenli maaşım da olmuş oluyor?Yaşınız geç değil. Ben de 30 yasında mezun oldum. Ona takılmayın. Maddiyata gelince size yardım edecek hiçbir yakınınız yok mu. Zaten 3 e kadar okumussunuz az kalmış. Heba etmeyin.
Bence bu mantikli denemekten zarar gelmez. Hem isiniz olmus olur. Cok yorucu ama deger. Kpss kolay degil evet ama calisan her turlu yapar. Sizi de azimli gördüm benYok maalesef.. şimdi tekrar dönsem bile bu yaşta her şeye baştan başlamak nasıl olur bilmiyorum.. daha çok hemen iyi bir işim olsun kafasındayım o yüzden KPSS düşündüm aslında ama zor mu hiç bilmiyorum daha önce girmedim.. KPSS kazanıp tekrar ikinci öğretimden okumayı deneyebilirim aslında o nasıl olur sizce hem düzenli maaşım da olmuş oluyor?
"Hz" hazreti anlamında mı bu ifadeyi küçümsediğin için mi aldın bu nicki?Kaçtır konunu görüyorum sırf bu sebepten yorum yapmak gelmiyor içimden.Merhaba,
Öncelikle 28 yaşındayım.
İngilizce öğrt okuyordum ama bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.
O sebebi anlatacak olursam da;
Babamı küçük yaşta kaybettim. Annemin 2. Evliliğiydi ve ben okurken ayrılmak zorunda kaldı sorunlu bir adamdı maalesef üveybabam.. Ben okulu babamdan aldığım yetim aylığı ve kyk bursuyla okuyordum ve İngilizce öğrt yapıyordum bir yandan okurken. İstanbuldaydım.
Annem ayrılınca da okulu bırakıp annemin yanına döndüm ona destek olmak, geçimi sağlamak, manevi olarakta yanında olmak için.
Yıllar geçti, yine de en azından üni mezunu olayım diye açıktan adalet bölümü yazdım bu yıl. Belki hukuğa geçerim diyordum ama hem yaş olarak hem de maddi olarak beni zorlayacak sanırım çünkü işten çıkalı 2 ay oldu ve çalışmam gerek. İlişkim vardı o da bitti nasip.
Şuan kendimi her şeye geç kalmış hissediyorum. Bu yıl kpss varmış sanırım 2 yılda bir oluyormuş lise düzeyinden gireyim diyorum ama hem KPSS hem işe girip çalışmak her şey şu dönem gözümde o kadar büyüyor ki..
Sizce imkansız mı?
Kafama koysam yaparım belki de ama çok mu zor sizce?
Ya da başka bir öneriniz var mı bu içinde bulunduğum psikolojiden çıkmam için?
Destek mi almalıyım?
Nereden başlamalıyım?
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?