• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey iyi giderken , kötü bir şey olacak hissi?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.435
1.590
333
Selamlar .. tam da başlıktaki gibi hayatımda iyi giden şeyleri düşündükçe sanki bir şey olacak hissinden kurtulmak istiyorum.. mesela ağız dolusu gülemiyorum ya da o anın güzelliğini yaşarken her an bozulabilir diye kendimi sürekli telkin ediyorum .. kaygı bozukluğu mudur bilmiyorum tavsiyeniz varsa alırım .. teşekkürler şimdiden

OLabilir ama tek bu örnekten yola çıkıp evet kaygı bozukluğu demek zor. Daha önce de hersey yolundayken çıkmaza girdiyseniz beyniniz bunu genelliyor da olabilir.Belki de mutluluğun tadına alışkın değilsiniz yadırgıyorsunuz bilemedim

Selamlar .. tam da başlıktaki gibi hayatımda iyi giden şeyleri düşündükçe sanki bir şey olacak hissinden kurtulmak istiyorum.. mesela ağız dolusu gülemiyorum ya da o anın güzelliğini yaşarken her an bozulabilir diye kendimi sürekli telkin ediyorum .. kaygı bozukluğu mudur bilmiyorum tavsiyeniz varsa alırım .. teşekkürler şimdiden
Arada olur öyle şeyler düşünmemek için kafanızı başka şeylerle yormaya çalışın doktorluk bir durum olduğunu sanmıyorum.

bende anksiyete bozukluğu var.. gayet sıradan ve normal giden hayatımın ortasında ara ara kötü bir şey olacak ya da kötü bir şey olursa nasıl baş edeceğim gibi düşünceler gelip gidiyor. özellikle sevdiğim birilerine bir şey olacak gibi. annem de panik atak hastası. üstüne birine bir şey olursa onu da toparlamam gerekecek gibi düşünceler yer ediyor. ama artık bir şeylere olduğu zaman tepki vermeyi öğrenmeye çalışıyorum. çoğu şey için bu sayede üzülmüyorum ve bu hissi def ediyorum. çünkü olduğunda zaten üzüleceğiz, bir de bir şey olmamışken düşünmek insanı sadece yoruyor..

Back
X