• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Şey Karşılıklı Mı?

sevgisizyasanmaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
380
132
303
Herkese merhaba,
Eşimle ikili ilişkilerimiz gayet iyi.Fakat yakın zamanda dedesini,nenesini hastalıktan ötürü kaybetti,malesef.Bu kayıplar onu psikolojik olarak sarstı.Daha da bir sessizlesti.Bu süreçte onun yanında olduğumu hissettirmeye çalıştım.Kızkardeşim ve erkek kardeşim eşime başsağlığı dileğinde bulunmadılar.Bir mesaj dahi yazmadılar.Şimdi erkek kardeşim evlenme sürecine girdi.Sen kardeşinin düğününe git ama ben gitmem diyor.
Ben de ona her şey karşılıklı değil bu hayatta, diyorum.Sonucta yaşça büyüksün ve olgun düşünüp o düğüne birlikte gidelim,diyorum.Esimi bu konuda nasıl ikna edebilirim?

Herkese merhaba,
Eşimle ikili ilişkilerimiz gayet iyi.Fakat yakın zamanda dedesini,nenesini hastalıktan ötürü kaybetti,malesef.Bu kayıplar onu psikolojik olarak sarstı.Daha da bir sessizlesti.Bu süreçte onun yanında olduğumu hissettirmeye çalıştım.Kızkardeşim ve erkek kardeşim eşime başsağlığı dileğinde bulunmadılar.Bir mesaj dahi yazmadılar.Şimdi erkek kardeşim evlenme sürecine girdi.Sen kardeşinin düğününe git ama ben gitmem diyor.
Ben de ona her şey karşılıklı değil bu hayatta, diyorum.Sonucta yaşça büyüksün ve olgun düşünüp o düğüne birlikte gidelim,diyorum.Esimi bu konuda nasıl ikna edebilirim?
Kardeşinizde evlenme çağına geldiyse yeterince olgunlaşmış denektir . eşinizle konuştuk hadi gidelim dediğiniz gibi kardeşlerinize neden baş sağlığı dilemediklerini sorup dilemeleri için ikna etme çabası gösterdiniz mi ?

Normalde aralarında görünürde bir şey yok.Fakat eşimden hoşlandıklarını da söyleyemem.
Bunun için geçerli sebepleri mi var?

Kimisi için dede ve nenesi anne baba gibidir. Bir baş sağlığı çok görülmüş. Düğününe gitmek istememesi normal geldi bana. Bazı şeyler karsiliklidir

Kardeşinizde evlenme çağına geldiyse yeterince olgunlaşmış denektir . eşinizle konuştuk hadi gidelim dediğiniz gibi kardeşlerinize neden baş sağlığı dilemediklerini sorup dilemeleri için ikna etme çabası gösterdiniz mi ?
Evet,tabiki.Sonucta bir taraf eşim diğer taraf da kardeşim.Kardeslerim umursamadılar.

Normalde aralarında görünürde bir şey yok.Fakat eşimden hoşlandıklarını da söyleyemem.
hoşlanmıyorlarsa eşiniz de gitmek zorunda değil düğüne. Bence eşiniz haklı. Adamın iki kaybında da aramamışlar. acı gününde yanında olmayan insanların mutlu gününde yanlarında olmak istememesi çok normal

Kardesleriniz eşinizdrn hoslanmadıkları için ,başsağligı dilememişler
Eşiniz de kardesinizden hoşlanmadığı için düğününe gitmeyecekmiş..
Gayet normal,eşiniz haklı
Tek taraflı düşünmeyin..

ozaman eşininde umarsamaması normal

itin hatırı yoksa sahibininde mi hatırı yok demiş atalar ,

sen önce kardeşlerini uyaracaktın
Uyardım ama ilişkilerin bu kadar yıpranacağını düşünmemiştim.

Ama cenazede aramadı. Baş sağlığı dilemedi. Kendi işi olunca nasıl da aranıyor dimi? kardeşiniz bana çok iki yüzlü geldi
Kardeşim annemin zorlamasıyla aradı eşimi.İçinden gelmiyor demek ki.

Herkese merhaba,
Bence bazı şeyler karşılıklı olmalı. Adamın akrabaları ölmüş bir başsağlığı dilemek bu kadar zor olmamalı . Bende olsam böyle duyarsız insanlara mesafemi koyarım. Eşiniz son derece haklı. İnsanlar kötü günde belli olur . Bu konuların yaşla ilgisi yok evlenecek yaşa gelmiş enişteme bir başsağlığı dileyeyim deyip insan yerine koymadıysa bende onu insan yerine koyup düğününe gitmem

Back
X