• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Şey Karşılıklı Mı?

Evet her şey karşılıklı yahu
Sevgi sanki karşılıksızmış gibi gösteriyor olayları ama o zaman da karşı taraf kişi sevdiği için onun mutlu olmasından dolayı zaten mutlu oluyor

fakat kardeşinizle eşiniz arasında öyle bir sevgi bağı yok yani
Tamam kardeşleriniz baş sağlığı dilememiştir olabilir eşiniz içinde çok önemliymiş gitmek istemiyor bu da olabilir

saygı duymanız lazım

Herkese merhaba,
Eşimle ikili ilişkilerimiz gayet iyi.Fakat yakın zamanda dedesini,nenesini hastalıktan ötürü kaybetti,malesef.Bu kayıplar onu psikolojik olarak sarstı.Daha da bir sessizlesti.Bu süreçte onun yanında olduğumu hissettirmeye çalıştım.Kızkardeşim ve erkek kardeşim eşime başsağlığı dileğinde bulunmadılar.Bir mesaj dahi yazmadılar.Şimdi erkek kardeşim evlenme sürecine girdi.Sen kardeşinin düğününe git ama ben gitmem diyor.
Ben de ona her şey karşılıklı değil bu hayatta, diyorum.Sonucta yaşça büyüksün ve olgun düşünüp o düğüne birlikte gidelim,diyorum.Esimi bu konuda nasıl ikna edebilirim?
herşey karşılıkle eşinizin yernde olsam aynı tepkiyi verirdim, kanlı bıçaklı kavgalıda olsalar bir başsağlığı dilemek bu kadar zor değil, babam öldüğünde aynı kardeşleriniz gibi davranan bir çok akrabamı, arkadaşımı hayatımdan çıkardım hala hiçbiriyle görüşmüyorum, en acı günümde yanımda olmayanın bende yanında olmam bu kadar netim bu konularda

Bence bazı şeyler karşılıklı olmalı. Adamın akrabaları ölmüş bir başsağlığı dilemek bu kadar zor olmamalı . Bende olsam böyle duyarsız insanlara mesafemi koyarım. Eşiniz son derece haklı. İnsanlar kötü günde belli olur . Bu konuların yaşla ilgisi yok evlenecek yaşa gelmiş enişteme bir başsağlığı dileyeyim deyip insan yerine koymadıysa bende onu insan yerine koyup düğününe gitmem
Kardeşim biraz ergence tavırlar sergiliyor.Ben ona enisteni neden aramadın dediğimde bana da tavır koydu.

Annem ilişkilere çok müdahele etmek istemez.
Düğünde neden müdahale etti. Ben söyleyeyim. elaleme laf anlatmak istemiyor. Damadın nerde demelerini istemiyor. Ha bir de takı meselesi var. almışınız adamı ortanıza top gibi çeviriyorsunuz. Eşinize de helal olsun ki tavrını koymuş

Kocaniz hakli. Her zaman buyukler affetsin buyukler zeytin dali uzatsin diye beklenir durur. Hic anlamiyorum. Adamin acisinda bile bir bas sagligini cok goren kisinin mutluluga ortak olmamakla en iyisini yapiyor. Bende olsam bende ayni seyi yapardim👏🏻

Eşiniz gayet haklı.Neden gitsin ki?Sevmiyor olabilirler ama bir başsağlığı dilememek ayıp.Siz olsanız size bassagligi dilemeyenn gorumcenin düğününe gider miydiniz?
Ben de gitmek istemezdim ama eşimin annesi babası için giderdim

Esiniz hakli.siz de daha acisi tazeyken baski yapmayin dugune gidelim diye.
insanlar birbirinden hoslanmiyor sevmiyor olabilir ama hatir icin bazi seylerin arada akrabalik bagi varsa olmasi gerekiyor bence.

bir bas sagligi dilemek zor gelmemeli.umursanmiyorsa da karsi tarafin da ayni tepkiyi gostermesi en dogal hakki.

hem sizin yerinizde olsam ailem esimi yok sayarsa ben de tavrimi koyarim.

Back
X