• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Şey Karşılıklı Mı?

Aklı olan herkes bunu bu şekilde yapar.
Eşimi arayıp başın sagolsun bile demeyecekler ama dügünüme de gelsin isteyecekler.
Valla ne anne tanırım, ne de kardeş.
Eşimi adam yerine koymayıp hep bana Rabbena diyeceklerse alsınlar kızlarını da yanlarına otursunlar mutlu mesut.
Eşine saygısı olsa teklif bile etmez.
Kendisini bile adam yerine koymamış ailesi ama o eve rahatça girip çıksın diye eşinin gururunu ayaklar altına almayı gayet mantıklı buluyor, ben olsam eşim istedi diye giderdim diyor.
Neymiş bir de el alem ne dermiş.
El aleme cenazede aramadık ondan gelmedi derlerse elalem sizin hakkınızda konusur onun degil.
Aynen bu şekilde anlatsınlar soranlara çok elalemcilerse eğer.
Arsızlık resmen ya.
Bir de oturmuş konu açmış ajkdhkadhkff
Yazılanlara yazdıgı cevapları da ayrıca enteresan.
Böyle duygusuz, hissiz, kısa kısa.
Aman ya eşine acıdım.
Adam ne günah işledi de bunu haketti diye.
Şu muamele eşi olsam, bana yapılsa ulan bundan sonra isimleri bile bu evde geçmeyecek, kendin de ne ediyorsan et derdim.
Ha baktım anlamıyor mu ?
Yallah o zaman.
O kadar doğru ki bazı insanlar evlense bile tek derdi ailesine yaranmak kadın-erkek farketmiyor. Eşlerini sevdiklerini onların duygularını önemsediklerini hiç sanmıyorum. Keşke böyle insanlar evlenmese. Eşinin acısından sessizleştiğini söylüyor ama gidip göbek atacakmış adam düğünde çünkü onun ailesi üzülmemeli. Boşanıp o eve gitse kimse yüzüne bakmaz ama bu tiplerin haberleri yok.

elbette karşılıklı.
bilenler vardır belki çok eski konularımda bi dayı sorunum vardı. bu dayı efendi arasını hem bizimle hem de annem ve teyzemle bozdu. teyzemle bariz bir sorunu yok ama biz kavgalıyız. teyzem de bize yaptığı saçmalıklar yüzünden kendisine tavırlı. şimdilerde duyduk ki bu dayı denen şahıs kız istemeye falan gitmiş, evlenecekmiş. bin tane maddi manevi ihtiyacı var ama ne bizden, ne annemden ne de teyzemden zerre destek göremeyecek. çünkü öyle kaşığa böyle sap.
net diyorum, karşılıklıdır.

Back