Her şey üst üste geldi sizde de böyle mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
1.658
605
123
Kızlar selam
4 gün önce çok kötü bir olay yaşadım. 2 gün önce de çok kötü bir olay yaşadım. Bugün de bizim evde arkadaşımın pırlanta tektaşı çöple gitti bu da çok kötü bir olay. Sizce bir günah mı işledim? Bu bir işaret mi? İmtihan mı? Size de oluyor mu? Dertleşmek istiyorum. Teşekkürler

Kızlar selam
4 gün önce çok kötü bir olay yaşadım. 2 gün önce de çok kötü bir olay yaşadım. Bugün de bizim evde arkadaşımın pırlanta tektaşı çöple gitti bu da çok kötü bir olay. Sizce bir günah mı işledim? Bu bir işaret mi? İmtihan mı? Size de oluyor mu? Dertleşmek istiyorum. Teşekkürler

Mevcut konunuza bu içeriği yazdınız zaten.

Bu aralar her şey üst üste geliyor sizce imtihan mı yoksa bir günah mı işledim size de oluyor mu çok kötüyüm şu an

Onu bilmiyorum da benim hayatım açısından dedim bugün bu olay oldu 2 gün önce başka çok kötü bişey oldu ondan 2-3 gün önce de başka çok kötü bişey oldu. Şu an kendimi sorguluyorum inanılmaz kötüyüm

Ayrı konu açmaya gerek var mı ?

Benim evimde oldu ve ben mi o tezgahı sildim diye beynim patlıyor şu an. Diğer olaylar da çok üzdü beni. Sizce bir şeyi yanlış Mİ yaptım yoksa imtihan mo
Sizin evinizde olmasının bi önemi yok arkadaşınız dikkatsizmiş, tesadüf sizin evinizdeyken kaybetmiş.

Kızlar selam
Kendi etrafında dönen karıncalar geldi aklıma. Döne döne sonsuz döngüye girip ölüyorlar

s-06a3549472444f4527f3d78971798e424314655f.gif

Benim evimde oldu ve ben mi o tezgahı sildim diye beynim patlıyor şu an. Diğer olaylar da çok üzdü beni. Sizce bir şeyi yanlış Mİ yaptım yoksa imtihan mo
Hep böyle takıntılarınız var mıdır? Bazen öyle olur. Bazen algıda seçicilik gereği herşey bizim başımıza geliyor gibi düşünürüz. Bazen gerçekten peş peşe gelir bizi üzecek olaylar. Arkadaşınızın yüzüğü kaybolmuş evet üzücü ama anlattığınız kadarıyla sizin bir suçunuz yok. Yüzüğü bırakanın hatasıdır. Diğer yaşadığınız sorunları anlatsanız belki onlarda da hiçbir suçunuz yoktur. Biraz rahat bıraksanız mı kendinizi?

Yani bu ben kötü birşey yaptım ve başıma bu geldi fikri çok yorucu ve çok anlamsız geliyor bana.

Kızlar selam
Sürekli kötü olay yaşıyorum diyerek kötüyü çekiyorsunuz. Mesela arkadaşınızın pırlanta tektaşının çöpe gitmesi onun için kötü bir olay sizin için değil. Siz şartlamıssınız kendinizi iki kere kötü olay yaşadım yine yaşıcam diye

İmtihan bence. Elinizde olmayan maddi şeyler için ne kadar üzülüyorsunuz bakalım diye imtihana tabii tutulmuş olabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X