Her şey üst üste geldi sizde de böyle mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar selam
4 gün önce çok kötü bir olay yaşadım. 2 gün önce de çok kötü bir olay yaşadım. Bugün de bizim evde arkadaşımın pırlanta tektaşı çöple gitti bu da çok kötü bir olay. Sizce bir günah mı işledim? Bu bir işaret mi? İmtihan mı? Size de oluyor mu? Dertleşmek istiyorum. Teşekkürler
2'şer gün arayla olması da ilginç 🕵️‍♀️

Ya kızlar anlamıyorum ciddi misiniz şaka mı? Gerçekten beynim çatlayacak. Bildiğiniz bişey varsa söyler misiniz? Şifreli mi konuşuyorsunuz?
Yok ben inanmıyorum böyle şeylere, sadaka verin birine, sokak hayvanlarına mama ya da yoksul birine yardım edin. İç huzurunuz sağlanırsa daha iyi şeyler yaşarsınız.

Ciddi misiniz gerçekten iyi değilim lütfen şakaysa dalga geçmeyin
Sen bi kafanda ekmek dolandır sadaka ver, ananem öyle yapardı rahmetlik. Böyle kendince büyük büyük olayları üst üste yaşayınca. 😁 Sadakam eksik kalmış derdi. 😁 Ama elini cimri tutma. Darüşşafakaya bağış yapabilirsin mesela ya da LÖSEV'e.

Benim evimde oldu ve ben mi o tezgahı sildim diye beynim patlıyor şu an. Diğer olaylar da çok üzdü beni. Sizce bir şeyi yanlış Mİ yaptım yoksa imtihan mo
Bence de tezgahı sen sildin. koca şehrin çöpünü arayacak kadar sasirdiysan bu sakarligi da yapabilirsin 😂

Kızlar selam
4 gün önce çok kötü bir olay yaşadım. 2 gün önce de çok kötü bir olay yaşadım. Bugün de bizim evde arkadaşımın pırlanta tektaşı çöple gitti bu da çok kötü bir olay. Sizce bir günah mı işledim? Bu bir işaret mi? İmtihan mı? Size de oluyor mu? Dertleşmek istiyorum. Teşekkürler
Günah niye işlemiş olasınız ki,arkadaşınızın dağınıklığı iş açmış başına.Bir bardak soğuk su içsün üstüne,siz de üzülüp durmaktan vazgeçin artık.

Pekiii bu tezgah silinen bez, çöpe mi atılıyor her evde? Biz her silişimizde atmıyoruz da... Malum bir mutfak ritüeli var sarı bezle ilgili. O kısma hiç ikna olamadım 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X