Her şey üst üste geldi sizde de böyle mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pekiii bu tezgah silinen bez, çöpe mi atılıyor her evde? Biz her silişimizde atmıyoruz da... Malum bir mutfak ritüeli var sarı bezle ilgili. O kısma hiç ikna olamadım 🥲
Kizlar ya konu çok sapıyor gerçekten amacım bu değil pek iyi de hissetmiyorum bu şekilde yorum yapmayın lütfen giden gitti çöpe telefonla ulaştık geç kalmışız yapacak bişey yök genel bir dertleşmek istedim dedektiflik yapmaya çalışmıyorum lütfen böyle yorumlar yapmayın

Kizlar ya konu çok sapıyor gerçekten amacım bu değil pek iyi de hissetmiyorum bu şekilde yorum yapmayın lütfen giden gitti çöpe telefonla ulaştık geç kalmışız yapacak bişey yök genel bir dertleşmek istedim dedektiflik yapmaya çalışmıyorum lütfen böyle yorumlar yapmayın
Haklısınızdır.
Döngüye girmediniz, günah da işlemediniz. Sadece bazen olumsuz durumlar üst üste gelebilir. Bu bizim üstümüze yük olabilir. Odağınızı değiştirin. Kafanızı dağıtacak bir aktivite bulun yarın için.

Aslında kimse size kötü yorum yapmıyor. Diğer konunuzda O Orangegreysky ve Selizay Selizay , ben farklı ihtimallerden de bahsettik size.

Siz ısrarla çöpe gitti diyorsunuz. Attığınızı hatırlamıyorsunuz, tezgahı o esnada silen siz misiniz onu da hatırlamıyorsunuz. Belki de çöpe falan gitmemiştir.

Aslında kimse size kötü yorum yapmıyor. Diğer konunuzda O Orangegreysky ve Selizay Selizay , ben farklı ihtimallerden de bahsettik size.

Siz ısrarla çöpe gitti diyorsunuz. Attığınızı hatırlamıyorsunuz, tezgahı o esnada silen siz misiniz onu da hatırlamıyorsunuz. Belki de çöpe falan gitmemiştir.
Hanımefendi anlıyorum ama ben dedektiflik yapmak için o konuyu açmadım. Başlığından da anlayacağınız üzere çöpçülere nasıl ulaşırım diye sordum. Yardım eden oldu ve ulaştım çöpçülere. Geç kalkışız silivriye tırlarla yola çıkmış. Ben o halde onu düşünürken inanın kim aldı noldu düşünmüyorum ve çöpe gittiğine eminiz. Ortamı bilmiyorsunuz kişileri bilmiyorsunuz tezgahı bilmiyorsunuz israrla başka ihtimaller söylüyorsunuz benim derdim o değilken. Siz kilo vermek isterken kilon iyi niye kilo veriyorsun biri bişey mi diyo yoksa aslında kilo vermemen gerek bak belki de birilerinin gazına gelşyosundur va desek hoşumuza gider mi? Size defalarca kez yazdım konunun dedektiflik olmadığını o konu kapandığı için gelip burada hala belki de gitmedi diyosunuz. Bu artık umut satmak oluyor. Yüzük gitti kimse de artniyetli bişey yapmadı. Çöpler de tırla gitti. Bitti. Lütfen daha yazmayın beni oldukça gerdiniz

Ya yüzük olayı gibi alakasız şeyleri benim suçum benim dramımmm diye ısrarla üzerinize alınıyorsunuz demekki, biri yere su dökse onu da alınacaksınız demekki. Bakış açınızı değiştirin, her şey de sizinle ilgili değil.

O değil de yüzügun sahibi arkadaşın nasıl oluyor da herkes eve gittikten sonra farkediyor yüzüğü tezgahta unuttuğunu? Demek ki onun için önemli değilmiş, siz de boşuna uzuldunuz.
Hayır çok önemliydi o an sohbet muhabbet ortam gülmeli konuşmalıydı çok kalabalıktık ortam dinince eve gidince fark etti herhalde. Çok üzüldüm ama çöpler silivriye turla yola çıkmış 9 buçukta arasak farklı olabilirmiş artık yapabileceğimiz hiçbir şey kalmadı sağlık olsun diyorum

Hayır çok önemliydi o an sohbet muhabbet ortam gülmeli konuşmalıydı çok kalabalıktık ortam dinince eve gidince fark etti herhalde. Çok üzüldüm ama çöpler silivriye turla yola çıkmış 9 buçukta arasak farklı olabilirmiş artık yapabileceğimiz hiçbir şey kalmadı sağlık olsun diyorum
Yuzugun değeri ne kadardı kamyondaki cöpü arayana kadar yenisini alamaz mi? olan yüzüğe olsun bosverin sağlık daha onemli

Olay benim evimde gerçekleşti ve belki ben dikkat edip ona vermeliydim çünkü tezgahta gördüm ben yüzüğü sonra noldu farkında bile değiliz
El evinde çıkarılmaz değerli eşya. Hele öyşe tezgah üstüne asla konulmaz. İmtihansa bile sizin değil,arkadaşınızın imtihanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X