Her şey üst üste geldi

bemboi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
29
7
1
kızlar, gerçekten her şey üst üste geldi ya aynaya bakıp ağlıyorum sürekli. arkada da meditasyon müziği var. o da bir işe yaramıyo. ne yapmalıyım? derslerim çok yoğun ve zor, kendimi beğenmiyorum aşk desen yok kimse beni sevmiyor gibi hissediyorum. Abim vardı o da ayrı eve çıktı konuşamıyorum onunla da .okula gidiyorum sanki herkes her şeyi halletmiş çok başarılıymış da bi ben malmışım gibi geliyor. babam zaten sürekli negatif, bi annecim var sağolsun. Şimdi sanki bunlar da dert değilmiş gibi geliyor kendime çok kızıyorum,insanların nasıl dertleri var diye. ama kendime de engel olamıyorum yetersiz hissediyorum. Ne yapmam lazım, bu dönem geçici midir?

Ust ustuste gelen sey ne derslerinizin yogunlugu ve abinizin tasinmasi mi? Millet kaza geciriyor ustune issiz kaliyor ustune kiradan cikartiliyor vs boyle seyler ust ustedir. Sizin bir derdiniz yok ki bos yere dram yapiyorsunuz. Daha okuldasiniz ask yok diye agliyorsunuz sanki 40 yasina gelmissiniz. Derdinizi sevim.

Ay üniversite öğrencisisiniz, gidin iki kulübe katılın bi trekking bisiklet grubu bulun tiyatro kurslarına girin. Üniversitede yapılacak milyonlarca şey var. Ayrıca dünya güzeli de olsa evde meditasyon müziği eşliğinde ağlayan insana kim niye ne nerede aşık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…