- 19 Mart 2025
- 127
- 90
- 13
1 yıldır evliyim eşimle 8 yıldır beraberiz dün eşim kapıyı açık bırakıp gitmiş sabah, uyanmamayım diye kilitlemeye çalışırken kapatamamış ve kilitlediğini düşünmüş. Sabah kapı sesine uyandım, Eşimi aradım sabah 6.da yola çıktığını söyledi, baktım kapı açık kendimi korkutmamak için eşime bir şey demedim. Akşam eve geldim gümüş setim ve imitasyon ajda bileziklerimin olmadığını fark ettim ajdalarım banyoda setim de yatak odasında durur hep. Biri girdi bizim eve diye korkmaya başladım bende. Eşim geldi aradık taradık yok. Çekmecede ayırdığımız dolar ve eurolar vardı euroların içinden 140 euro yok dedi eşim. Evde ikimizden başka kimse yok eşim ısrarla bana aldınmı almış olabilirmisin diey sordu ama almadım bu zamana kadar evimizden eksik hiç birşey eksik olmazdı. Evde hiçbirşeyin yeri oynamamış. Şaşırıyorum nasıl o para kayboldu nasıl eşyalarım kayboldu anlamadım. Oturduğumuz sitede eşim 18 senedir oturuyor herkes birbirini bilir. Biraz aradıktan sonra kayınvalideme yemeğe gittik geldik hem grip oldum hem regl dönemindeyim heryerim zaten dökülüyor üşüyorum ısrarla üstüme geldi. İnsan yapmadığı birşey için suçlanınca daha çok stres oluyor. Bende herşeyin üstüne aşırı stres oldum eşim pazarlamacı haftanın 2 günü evde yok birşey olursa diye korkarım hep,eşime benden habersiz eve gelme derim evlendiğimizden bu yana. Sabah işe geldik beni aradı korkulcak ne var kendini şizofren gibi birşey yaptın korkuyorum aklını kaybedersin diye diyor herşey üst üste geldi oturdum sabah ağladım hasta olduğumamı yanayım suçlandığımamı yanayım bilmiyorum eşim zaten stresli bu aralar iyice üstüme geldi.