Her şey üst üste geldi

Dahlia13

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
127
90
13
1 yıldır evliyim eşimle 8 yıldır beraberiz dün eşim kapıyı açık bırakıp gitmiş sabah, uyanmamayım diye kilitlemeye çalışırken kapatamamış ve kilitlediğini düşünmüş. Sabah kapı sesine uyandım, Eşimi aradım sabah 6.da yola çıktığını söyledi, baktım kapı açık kendimi korkutmamak için eşime bir şey demedim. Akşam eve geldim gümüş setim ve imitasyon ajda bileziklerimin olmadığını fark ettim ajdalarım banyoda setim de yatak odasında durur hep. Biri girdi bizim eve diye korkmaya başladım bende. Eşim geldi aradık taradık yok. Çekmecede ayırdığımız dolar ve eurolar vardı euroların içinden 140 euro yok dedi eşim. Evde ikimizden başka kimse yok eşim ısrarla bana aldınmı almış olabilirmisin diey sordu ama almadım bu zamana kadar evimizden eksik hiç birşey eksik olmazdı. Evde hiçbirşeyin yeri oynamamış. Şaşırıyorum nasıl o para kayboldu nasıl eşyalarım kayboldu anlamadım. Oturduğumuz sitede eşim 18 senedir oturuyor herkes birbirini bilir. Biraz aradıktan sonra kayınvalideme yemeğe gittik geldik hem grip oldum hem regl dönemindeyim heryerim zaten dökülüyor üşüyorum ısrarla üstüme geldi. İnsan yapmadığı birşey için suçlanınca daha çok stres oluyor. Bende herşeyin üstüne aşırı stres oldum eşim pazarlamacı haftanın 2 günü evde yok birşey olursa diye korkarım hep,eşime benden habersiz eve gelme derim evlendiğimizden bu yana. Sabah işe geldik beni aradı korkulcak ne var kendini şizofren gibi birşey yaptın korkuyorum aklını kaybedersin diye diyor herşey üst üste geldi oturdum sabah ağladım hasta olduğumamı yanayım suçlandığımamı yanayım bilmiyorum eşim zaten stresli bu aralar iyice üstüme geldi.
 
Ben anlamadım, siz tüm bu olaylar okurken evde miydiniz? Sabah sabah siz uyurken eve hırsız girecek, sizi hiç uyandırmadan eliyle koymuş gibi altınları PARANIN BİR KISMINI alıp çıkacak. Merhameti hırsız mı bu, kardeş payı mı bölmüş euroları? Tesadüfe de bakın, bir gün kapıyı açık unutuyorsunuz hemen hırsız giriyor. Bence eşiniz aldı
 
Hırsız içerden.Hırsız paranın içinden secmez parayı komple alır.
 
Buna cok benzer bi olay arkadaşımın başına geldi, hatta arkadaşımıza eşinin aldığını söyledik ama inanmak istememişti. Seneler sonra eşinin aldığını acı bir şekilde öğrendi.
 
Eşin seni çok fena manipüle ediyor. Sen yaptın diyerek suçunu üstüne yıkmaya başlamış. Böyle yapmaya devam ederek gerçeklik algını yitirebilir. Sitede oturuyormuşsunuz kim sizin eve kadar girip eşya alabilir akıl var mantık var. Ona rağmen yalan söylemekten gocunmamış
 
Üzerinize kapı kilitleyip mi gidiyor normalde,kapatamadığı kapıyı nasıl kilitlediğini düşünebilir ki, kapı açık yani çekip çıksın niye illa kilitliyor?

Beş dakika uyanır geri yatardınız, uyanmayın diye kapı açık bırakılır mı yani garip, ısrarla sizin aldığınızı iddia etmesi daha da garip.
 
140 euro çok bir para değil ihtiyacı varsa neden söylemiyor eşin
 
Back
X