boşanabilirsin..keşke şuan bekar olsaydım da beni konuşsalardı. Eşimi ve oğlumu sevmeme rağmen bazen diyorum ki bekar kalıp hayatımı mı yaşasaydım... Bekarlık sultanlıktır lafını yabana atma,çok doğru.
Benden daha çok diğer öğretmenler tüm evlilik secerelerini sokuyorlar. Tabiki orada çenesi kapattım. Meslek lisesinde ders işlemek anlamaları çok zor. Bir cogu böyle Diğer arkadaslara da neler yapıyorlar neler diyorlar . Artık Malasef okullarda her şey çok zor.Öğrencinin okumak da gözü yok. Dalga geçmeye geliyorçocuklar laf ediyosa suç biraz senin hocam. demek ki yüz vermişsiniz. ama geç değil. çocuklar hadsizce konuşursa onu lafınla sınıfın ortasında haddini bildirin daha da sınıflarda bu muhabbeti duymazsınız
aynen öyle. hep derim zorunlu eğitim kaldırılmalı. tamam okuyacak çocuğu aile desteklemeli okula göndermeli. ama polis zoruyla okula getirdiğimiz çocuklar okulu mahvediyor. diğer çocuklara heryönden eziyet ediyorlar. normal çocuklar onlar yüzünden hakarete dayağa şiddete maruz kalıyorlar. yazık günahBenden daha çok diğer öğretmenler tüm evlilik secerelerini sokuyorlar. Tabiki orada çenesi kapattım. Meslek lisesinde ders işlemek anlamaları çok zor. Bir cogu böyle Diğer arkadaslara da neler yapıyorlar neler diyorlar . Artık Malasef okullarda her şey çok zor.Öğrencinin okumak da gözü yok. Dalga geçmeye geliyor
Tabiki mutlujlarina ortak oluyorum tebrik ediyuorum.Ama onlar sevgili gününde haftasonu geliyor diye sizi kıskandıramayacagiz diye ortaya laf atmaktan geri kalmıyorlar. Bunları geçtim gurbette yalnızım artık. Yalnızlık hissi...Kendimi çirkin hissetme hissi beni zorluyor . Öğrencİ konusuna gelince haddini bildirdim ama ailenin bile istemedigi bir çocuk evladını sevmeyen bir babası var. O konuyu hallettim. . Ama insan üzülüyor işte .Milletin tek taşı var diye onlardan kendini soyutlayacağına, mutluluklarına ortak olmak daha güzel olmaz mı?
Bence sen bu kadar abarttığın için bu kadar batıyorlar sana.
Sanmıyorum ki arkadaş çevrendeki herkes kraliyet ailesine gelin gitsin.
Yaşınız hakkaten geçmiş sayılmazken, hayatınızı evliliğe bu kadar endekslemek çok yanlış geliyor.
Mutluluk, aşk nerden geleceği belli olmayan, aksine beklenmediği an gelişen olaylar bence.
Ha bu arada, öğrenmenseniz ve o alaycı tavırla konuşan öğrencinizse evet buna daha çok kafa yormalı, seviyenizi korumalısınız. Ben sadece buraya takıldım.
boşanabilirsin..
O zamanı beklerim Allah ne zaman yazdiysa ama çevresel faktörlerden etkilenmemek toplumun yarattığı o psikolojik durumu nasıl atlatacagiminsanların evlilik ne zaman diye sormalarini Allah a karşı bi ayıp olarak düşünüyorum. Çünkü ben nerden bileyim Allah ne zaman yazdı. O ne zaman ol derse o zaman olur. Onun kararı başım gözüm üstüne
Bulunduğum ilçede küçük sosyal ortam açidan yapabilecek bir şey yok. Okumuş Eğitim görmüş insanların derdi evlenelik kim kiminle sevgili kim kimi sevmişIs ortami icin bekarlik daha keyifli, ozgursun istedigin kisiyle arkadas olursun gezersin tozarsin suslenirsin puslenirsin gulersin eglenirsin kimse bi sey diyemez. Evli olunca hareketlerde belli agirlik gerekiyor daha luzumsuz bi sey
Okumakla alakasi yok bunun kucuk ilceyse normal bu bakis acisi gorguyle dunya vizyonuyla alakali, kafaya takmaBulunduğum ilçede küçük sosyal ortam açidan yapabilecek bir şey yok. Okumuş Eğitim görmüş insanların derdi evlenelik kim kiminle sevgili kim kimi sevmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?