Her şeyden korkuyorum, uyuyamıyorum..

Arada bana da olur ve sabah olmasını bekler öyle uyurdum.. sonra antrenin ışığını açıp öyle uyurdum.. bi de dua ede ede kurtuldum bu durumdan çok şükür.. sık kabus mu görüyosunuz acaba? O yüzden mi korkuyosunuz?
Kabus değil ama inanılmaz karışık rüyalar görüyorum.. ışık açmak, dua hepsini deniyorum.. çok çaresiz kaldım

Bazi donemler ayni sorunlar bendede meydana cikabiliyor.. kapimi kitlemeden yatamam mesela takinti haline donustu.. korkarim.. tam dalacakken birden panik atak oluyorum ve kalkip derin nefes alma ihtiyaci duyuyorum.. halbuki evde su anlik yanlizda degilim.. :KK43:

Off :( Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Evet çok zor.. Her gün her gün yorgun, uykusuz dolayısıyla mutsuz.. Ben de çok merak ediyorum sebebini, kişisel gelişim kitapları, telkinler pek çok yol denedim. Çok üzülüyorum
Çok üzüldüm ya Allah içinize ferahlık versin inşallah.. Yaşamayan anlamaz bşka bişeye odaklanamıyo insan o an inşallah atlatırız bu korkularımızı baştada sen

Bence gozlerini kapatmadan Rabine teslim ol sana sigindim bu karanlik gecenin sahibi gorunen ve gorunmeyen seylerden sen beni koru teslimiyetim sadece ALemlerin Rabinedir de ve felak ve nas ,ayetel kursu surelerini oku insaAllah uyuyabilirsin kardesim
Çok teşekkür ederim.. evet hep dua okuyorum

Çok üzüldüm ya Allah içinize ferahlık versin inşallah.. Yaşamayan anlamaz bşka bişeye odaklanamıyo insan o an inşallah atlatırız bu korkularımızı baştada sen
Evet gün içinde aklımda hep gece olacak uykum gelecek uyuyamayacağım korkacağım vs bunlar var.. E işyerinde amirlerimin de dikkatini çekiyor hep uykusuz olduğum ister istemez farkediliyor.. Çok teşekkür ederim. İnşallah atlatırız bu durumu

Kabus değil ama inanılmaz karışık rüyalar görüyorum.. ışık açmak, dua hepsini deniyorum.. çok çaresiz kaldım
Anlıyorum.. evinizi temizlerken sirkeli suyla temizleyin.. yattığınız yerin temiz olmasına özen gösterin.. ve Allah ın sizi koruyacağına can-ı gönülden inanın o zaman epey rahat edersiniz..

herkese her hastaya antidepresan verilmez . gidip bir yerden antidepresan alıp içmek filan çok yanlış olur . halüsünasyon filan gördürte bilir doktora gidip derdinizi anlatacaksınız terapinin işe yaramadığını söylersiniz . Ona göre uyumaya yardımcı ve işte bu tür konulardaki korkaklığınızı giderecek ilaç verir . Hem şuan siz sadece uyku sorununuz var zannediyor olsanız da bu başka bir şeyin tetiklemesi olabilir . ona filanda bakarlar

Oyy Allah korusun.. Bir de halisülasyon görürsem.. Evet terapi o an işe yarıyormuş gibi geliyor sonra yine aynı. Teşekkür ederim cevabınız için

Ben de korkarım :silah:

Dua etmek iyi geliyor. Ama yalnız kalsam tamamen kesin kedi sahiplenirdim. Arkadaş olur ne güzel, pofidik pofidik :KK200:

Korkma kapin kilitli kimse giremez.evin guvenli.
Isigi ac tvyide ac.sen uyurkende acik kalsin.kafanda korku seneryolari uretip kendini korkutma.
Dua oku uyumadan once hic birsey olmaz merak etme.
off off çok haklısınız.. bunları kendime bir anlatabilsem.. teşekkür ederim cevabınız için

Ben de korkarım :silah:

Dua etmek iyi geliyor. Ama yalnız kalsam tamamen kesin kedi sahiplenirdim. Arkadaş olur ne güzel, pofidik pofidik :KK200:

Kedi olabilir evet ben de düşünüyorum ara ara ama bu defa da ya gece ses çıkarır bişeyi kırar dökerse diyorum.. kendi kendime çıkmaz yaratıyorum yani :)

Bende de var bu durum. Şimdi koca var Allahtan.
O yokken de köpeğim sayesinde biraz daha rahat hissediyorum. Çocuk musun diyor duyanlar. Onların 10 yasındaki kızları bile korkmuyormus da ben koca kadın nasıl korkarmışım. Size ne ülen?
Evet evet çok duyuyorum ben de bunu.. anlatamıyorum kimseye

Cok gecmis olsun.

Uyku bozukluklariyla ilgilenen bi merkeze gitseniz,belki durumunuz tamamen psikolojik degildir.

Huzur icinde ,kesintisiz uykulara kavusmaniz dilegiyle,Allah'a emanet olun.

Cok gecmis olsun.

Uyku bozukluklariyla ilgilenen bi merkeze gitseniz,belki durumunuz tamamen psikolojik degildir.

Huzur icinde ,kesintisiz uykulara kavusmaniz dilegiyle,Allah'a emanet olun.

Hep psikolojik olduğunu düşündüm açıkçası, çok teşekkür ederim. Siz de Allah'a emanet olun

Kedi olabilir evet ben de düşünüyorum ara ara ama bu defa da ya gece ses çıkarır bişeyi kırar dökerse diyorum.. kendi kendime çıkmaz yaratıyorum yani :)

Yaramazlık yapar elbet ama öyle sizi ürkütmez bence evde bir canlı olması insana iyi geliyor. Eşim korkmasa kesin kefi sahiplenirdim. O kadar iyi arkadaş oluyorlar ki insana :KK200:

İyi geceler arkadaşlar.. Evet ben uyuyamıyorum.. Gözümü kapattığımda sanki tamamen korumasız kalacağım başıma bir şey gelecekmiş gibi hissediyorum. Tek başıma ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum. 1 yıldan fazladır buradayım ama henüz bu durumdan kurtulamadım. 3 ay önce ev değiştirdim, daha önce 1. katta oturuyordum korkmamı biraz da ona bağlıyordum ama şu an en üst kat ve de çok güvenlikli bir yerde yaşıyorum ona rağmen görünen-görünmeyen her şeyden korkuyorum. Uyuduğum odanın kapısını bile kitliyorum. Gece olsun istemiyorum. Psikologa gittim bir kaç seans terapi aldım ama bir yere varamadım.. Lütfen bana yardım edin var mı benim gibi olan?
allaha dua et

Allahü Tealanın yaratıklarından değil Allahü Teala,dan korkmalıyız ve ona dua edip el açıp "Allahım beni görünen görünmeyen her türlü şerrlerden koru korktuklarımdan emin eyle umduklarımı ver amin " diye dileklerini söyle Rabbim seni korusun amin

Tatlım srni çok iyi anlıyorum. Ben ev arkadaşı alarak yenmiştim o korkuyu. Yatarken tv aç ya da sevdiğin komik bir film varsa onu aç. Uyumaya çalış. Allah yardımcın olsun canım benim.

Back
X