• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyden rahatsız olmak

Merhaba, Her ailenin yaşam dinamikleri bir birinden farklıdır. Size uymayabilir uymak zorunda da degil. yiyin için keyfinize bakın. Yaşam dinamikleri sizi neden bu kadar tetikliyor ki ? Eşiniz kendi ailesi ile ilgilenirken maddi manevi konularda sizi mahrum mu bırakıyor ? Neden hakkınız yenilsin ki ortak miras mı var allah aşkına :) Gerçekleşmemiş konular üzerinden kendinizi şimdiden kaygılı tetikleyici hale getirirseniz ileride doğruyu yanlışı ayırt etmek sizin için çok zorlaşır.

Her anne evladını cok sever ki sevmeli arkasında durmalı evlatta ailesini sevmeli arkasında durmalı ki kurdugu yeni yuvasında eşine ve cocuguna sahip cıkan bir karaktere dönüşür... Sizi eşiniz ihmal etmediği sürece sorun yok....

Coğunuzada bakarsınız yardım almanız gerekirse kendi anneniz kayın anneniz kim musaitse destek verir. niye müdahele etsinler ki ? Diyelim ettiler rahatsız olduğunuzu dile getiremeyecek kadar çekingen pısırık olmayın lütfen. Ne oluyorsa isteklerimizi soyleyememkten rahatsız olduğumuz şeylere dur diyememekten oluyor.

Hamileliğinizin keyfini cıkarınn sağlıkla dünyaya gelsin.

Sevgiler,
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim...çok etkilendim, çok samimi geldi.
Beni ihmal etmiyor mahrum bırakmıyor ama haberim olmadan yapıyor sonradan öğreniyorum ben maddi desteğini mesela. Bilemiyorum bana haber vermemesi de beni rahatsız ediyor. Huzursuz olduğum şeyleri geçiştiriyor gibime geliyor.
Fakat yazdıklarınız düşümeceğim. 🩵

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim...çok etkilendim, çok samimi geldi.
Beni ihmal etmiyor mahrum bırakmıyor ama haberim olmadan yapıyor sonradan öğreniyorum ben maddi desteğini mesela. Bilemiyorum bana haber vermemesi de beni rahatsız ediyor. Huzursuz olduğum şeyleri geçiştiriyor gibime geliyor.
Fakat yazdıklarınız düşümeceğim. 🩵
Şöyle bir konudan bahsetmek isterim. Bizim ailenin baba görevi abimdedir Babam biz kücük yasta vefaat ettiği için annem tüm yükü üzerine sırtlamış durumda. Abim ablamların bile abisi gibi :) Aklınıza gelebilecek tüm maddi konularda hep abime dayandık keza benim okul masraflarımdan tutunda evlenirken düğün masraflarıma kadar... Annemin evine çivi bile alınacaksa abimin cebinden cıkar. Ve biz bu parasal konuların ne kadarını yengem bilir bilmeyiz. Yengemde kocamın parası buralara gidiyorda demez. Abim ne eşini bize karşı kücük düşürdü ne de bize yaptıklarını onun dilinde soyletmedi. Burda cok önemli bir denge var. ki bu anlattığım konular 24 yıllık bir zamana dayanan konular ve abim 24 yıllık evli :)

Şuan ben evliyim ve eşim iki erkek kardeş eşim ailenin buyugu kucuk olan tayinci ve ailesi ile ilgilenmez aramaz sonrmaz. Eşim her konuda ailesinin yanında en basit konularda bile hatta sırf bu yüzden hiç oturmak istemeyecegim bir semtten ev aldık annelerine yakın olmak icin :) ben bu kargaşada keyfime bakıyorum neden mi koşturan ben degilim eşim yorulan ben değilim eşim yıpranan ben degilim eşim tüm bu koşturma içinde beni ihmal etmez isteklerimi göz ardı etmez. benim için bu yeterli. ailesi ile olan konuları onu bağlar bana bişi taşmıyor. Ben napıyorum bu hengamede çalısıyorum yemek yapayınca gidip onlarda yiyiyorum. Arkadaşlarla bulusuyorum eşime evde yemek yok annene git ye diyorum donuşte de onu annesinden alıp eve geliyorum :):):) yukarı bile cıkıp naptınız nasılsınız demem ayıp olur mu kaygısı gütmem :) saygısızlıkta yapmıyorum herkes mutlu :) win win :) Bu konunun rayında giden tarafı olduda bi sıkıntım var hastayım ilgi beklediğim yada evlikikte baş başa gelmemiz gereken konu var eşim benim yanımda mı o tarafta mı diye tartıyorum. bakıyorum ki benim yanımda tüm sorunlarımı aslanlar gibi sırtlanmış. ya ben başımı kaldırınca zora düşünce yanımda olan eşim ise iyiyken onlara koşturması bana batmıyor. Tezazim bu şekilde çalısıyor :) Ye iç keyfine bak derken bunu demek istedim aslında :)

Haber verse bilseniz size ne hissettirecek? ben acıkacası sormuyorum bile beni mahrum etmesin kafi ettiği andada diş göstereceğimi bilir ve ona göre o da dengeyi kurar... Zaten tüm mesele dengede kalabilmek şuan kalabiliyorsanız geleceği düşünmeyin. Olay anı = Aksiyon. Olay var mı aksiyon al yok mu keyfine bak :)

İnan aynı ailede yetişen kardeşler olarak kardeşlerimin evine bile gidince rahat edemediğim bir sürü şey oluyor. ne kadarı bizi bağlar ki.

İnan üzülmeye gerek yok yıpranmaya gerek yok. Siz degerlisiniz önemlisiniz kıymetlisiniz o aileye evlat vereceksiniz bedeninizden can cıkacak ve süreç ne kadar zorken birde etrafın ilişkileri ile kendinizi yormayın. Ve insanların sizin yükünüzü sizin kontrolünüzde hafifletmesine yardımcı olun. İnan herşeye yetişilmiyor. İnsanız ve mükemmel olmak zorunda değilliz bebiş doğunca sakın korkmayın destek almaktan artık zaman cok degişti emzir gazını cıkar uyut dönemi bitti Folik asit bebeleri bunlar anneyi babayı parmağında oynatıyor :) Bende birinden destek alınca sanki hayatıma müdahele ediliyor bana baskı kuruluyor ay bana karısıyorlar ay beni evimi anneliiğimi incelediler diye tilt olurdum :):):) şuan varya zerre umrumda değil:)

Çok içtenlikle soyluyorum sağlıklı ömrümüzün baharında evhamlar içinde, ne olmus olanla ne olmaması olanla ilgilenmek şu anı kacımaktan başka faydası yok. Anda kalın akışta kalın her anın kıymetini bilerek yaşamaya çalışın. Ruhunuza ve bedeniniz her zaman şifa bulsun amin.

beraber yasamıyorsanız dert etmeyın.

size ne ki yemesinden içmesinden , insan ağırlamasından vs

İnsanlari rahat birak yahu. Agir sikintili durum bu bence, bide hamileyim diyosun, keske önce bi tedavi ilsaydin.

Back
X