- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sulu damla
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim...çok etkilendim, çok samimi geldi.Merhaba, Her ailenin yaşam dinamikleri bir birinden farklıdır. Size uymayabilir uymak zorunda da degil. yiyin için keyfinize bakın. Yaşam dinamikleri sizi neden bu kadar tetikliyor ki ? Eşiniz kendi ailesi ile ilgilenirken maddi manevi konularda sizi mahrum mu bırakıyor ? Neden hakkınız yenilsin ki ortak miras mı var allah aşkına :) Gerçekleşmemiş konular üzerinden kendinizi şimdiden kaygılı tetikleyici hale getirirseniz ileride doğruyu yanlışı ayırt etmek sizin için çok zorlaşır.
Her anne evladını cok sever ki sevmeli arkasında durmalı evlatta ailesini sevmeli arkasında durmalı ki kurdugu yeni yuvasında eşine ve cocuguna sahip cıkan bir karaktere dönüşür... Sizi eşiniz ihmal etmediği sürece sorun yok....
Coğunuzada bakarsınız yardım almanız gerekirse kendi anneniz kayın anneniz kim musaitse destek verir. niye müdahele etsinler ki ? Diyelim ettiler rahatsız olduğunuzu dile getiremeyecek kadar çekingen pısırık olmayın lütfen. Ne oluyorsa isteklerimizi soyleyememkten rahatsız olduğumuz şeylere dur diyememekten oluyor.
Hamileliğinizin keyfini cıkarınn sağlıkla dünyaya gelsin.
Sevgiler,
Beni ihmal etmiyor mahrum bırakmıyor ama haberim olmadan yapıyor sonradan öğreniyorum ben maddi desteğini mesela. Bilemiyorum bana haber vermemesi de beni rahatsız ediyor. Huzursuz olduğum şeyleri geçiştiriyor gibime geliyor.
Fakat yazdıklarınız düşümeceğim.