her şeye ağlayanlar

Merhabalar hanımlar..

şuan çıldırmanın eşiğindeyim yahu insan ota moka her şeye ağlar mı? ben ağlıyorum bu hep böyleydi, sırf gözümden yaş akmasın diye tırnağımı elime batırıyorum! yokk yine ağlıyorum yine ağlıyorum..

dün annemlere gittim ablam kolum ağrıyor ben hastaneye gideceğim dedi ben seni götüreyim dedim hayır istemiyorum dedi bende biraz ısrar ettim en sonun da bana bağırdı istemiyorum diye ben oturdum ağladım ablamla annem gitti ben de arkalarından kendi evime gittim.

bugün diğer ablamı aradım ne yapıyorsun diye sen dün niye küstün işte onlar sana kıyamıyor ondan yapıyorlar sen hemen küsüyorsun dedi e bir siz mi bana kıyamıyorsunuz deyip yine ağladım kapattım telefonu.. bu ağlamakta neyin nesi? ben niye konuşamıyorum? sizde de oluyor mu böyle? gerçekten çok sinir bozucu :(
Burcunuz ne ? Ben yengecim ve bende aglakdım ama snra aynaya bakdım kırısıyorum aman allahım gozum cokuyır fiziki zarar cok verıyor bana dedm ne agkıyorsun gormeZden gel yada bagır cagır ofkenı at icine atma

bende şuan aynı durum var hamileym ve riskli geçtiği daha duygusalim gündüz evde tekim aklıma ne gelirse ağlıyorum kendimi yalnız hissediyorum duayla namazla bi nebze rahatlıyorum

Herkesin ruhu da başka yolu da başka. Ben sinirlenince ağlarım. Aglamami da kimsenin gormesini istemem pek. Herseye aglama cok duygusal birisin galiba canim.

Burcunuz ne ? Ben yengecim ve bende aglakdım ama snra aynaya bakdım kırısıyorum aman allahım gozum cokuyır fiziki zarar cok verıyor bana dedm ne agkıyorsun gormeZden gel yada bagır cagır ofkenı at icine atma
Bende yengecim ama cok sinirliyim. Evet sinir üzüntü duygusallik insana zarar verir. GeCen bende aynaya baktim beyazlarimi gördüm 24ten beri beyazliyor saclarim

yengecler toplanmış bende yengecim ve bende çok kırılganım her şeye aglamam insanlara çok kırılmamla biraz geçti cocuklarim ve malesef cocuklarimin hastaliklariyla(cok sukur iyilestiler) biraz güçlendim kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama yaşla biraz azalıyor. inşallah sizde evlat sahibi olursunuz bende hamile kalamadigim dönemde çok kötüydüm tedavi sonrasi hamilelik bana iyi gelmişti

Herseyede aglanmaz ki amaa :) seni inciten,kiran yada ne bleyim cddi bir derdin olur ağlarsın.Bu konuda aglaman cok komik geldi bana :) belki hormanlardandir gerci ama senin elinde yine de aglamamak umursama yada gülüp gec.Boyle byle alışıyorsun zaten

Bende aynı sizin gibiyim ve neffret ediyorum bu huyumdan
En çokta birşeye sinirlenmişsem , bir tartışmanın ortasındaysam tam kuyruğu dik tutmaya çalıştığım anda o gözlerim dolmuyor mu sinir oluyorum
Varsa çaresi bilen söylesin 😊

Merhabalar hanımlar..

şuan çıldırmanın eşiğindeyim yahu insan ota moka her şeye ağlar mı? ben ağlıyorum bu hep böyleydi, sırf gözümden yaş akmasın diye tırnağımı elime batırıyorum! yokk yine ağlıyorum yine ağlıyorum..

dün annemlere gittim ablam kolum ağrıyor ben hastaneye gideceğim dedi ben seni götüreyim dedim hayır istemiyorum dedi bende biraz ısrar ettim en sonun da bana bağırdı istemiyorum diye ben oturdum ağladım ablamla annem gitti ben de arkalarından kendi evime gittim.

bugün diğer ablamı aradım ne yapıyorsun diye sen dün niye küstün işte onlar sana kıyamıyor ondan yapıyorlar sen hemen küsüyorsun dedi e bir siz mi bana kıyamıyorsunuz deyip yine ağladım kapattım telefonu.. bu ağlamakta neyin nesi? ben niye konuşamıyorum? sizde de oluyor mu böyle? gerçekten çok sinir bozucu :(
Bence psikoljik destek alin ilac bile kullanabilirsin kayinvalidemde oyleydi yillarca vecok sukur 1 yil icinde atlatti

Kendimi gördüm resmen. Ben balık burcuyum burçlara inanmam ancak bazen doğru mu acaba diyorum.. Her şeye ağlıyorum otogarın önünden geçerken bile ağlıyorum saçma salak gelin evi programına denk geldim geçen gün orda kız ağlıyor ben ağlıyorum.. Sokakta sakat kedi ağlıyorum. Sinirlenince ağlıyorum. Eşimle ilk gittiğimiz yerlerin önünden o işteyken tek geçtiğimde ağlıyorum. Ya da bana böyle duygu dolu sarılan biri olunca çok zor tutuyorum kendimi. Başarılı bir aile ferdinin başarırsında, mutluluklarımızda tartışmalarımızda öyle çok ağlıyorum ki herkes offf yine mi diyor artık yani kimse duygusal yaklaşamıyor malesef çok ağladığım için. Üzüldüğümde ağladığım zaman timsah gözyaşı geliyor sanırım sus tamam yok biiey der oldu herkes o_O:KK48:bence böyle herşey ağlayan insanlar olarak keşke bizim gibi olsaydı herkes kimse kimseyi kırmaya bu kadar cüretkar olmazdı belki

Bende öyleyim valla biri gozunun ucuyla baksn agllarm hemen. Tvde hic bise izleyemem en ufak biseyde agliorm. Daha bu yasima kadar agzimn tadiyla bi kavga edemedm😁😁 hakli olaym haksz olaym sinirli sakin hic fark etmez hemen musluklar acilio😊

Valla benim bünye gözyaşı bile üretmiyor. Hiç ağlamam. Ağlamayı bilmiyorum diyebilirim. Her şeye ağlayan insanlar nasıl ağlıyor bilmiyorum. Ama değiştirebileceğinizi de sanmıyorum. Ancak alıngan olmamayı öğrenebilirsiniz belki. Kendinize telkinde falan bulunun. Ben çok alıngan biriydim, uğraş uğraş, bayağı aştım alınganlığı.

ay bende aglanacak seye aglayamam aglanmayacak herseye aglarjm 😬😬 cozum ne sebep ne bilmiyom ama zor bi durum

Ayni ben
Merhabalar hanımlar..

bugün diğer ablamı aradım ne yapıyorsun diye sen dün niye küstün işte onlar sana kıyamıyor ondan yapıyorlar sen hemen küsüyorsun dedi e bir siz mi bana kıyamıyorsunuz deyip yine ağladım kapattım telefonu.. bu ağlamakta neyin nesi? ben niye konuşamıyorum? sizde de oluyor mu böyle? gerçekten çok sinir bozucu :KK43:
, çok hassas olduğumuzdan.

Back
X