Çözüm burada zaten yazmışsın.susmam lazım ama
Iyi de ben farkında olana kadar konuya bodoslama dalmış oluyorum . Bir de mesela beni sürekli tersleyen bir kaç kişi için artık konuşmayagim benimle düzgun konuşana kadar diyorum sonra bir bakıyorum yine konuşmuşumÇözüm burada zaten yazmışsın.
Dene,zorla kendini.
Keşke usensem ama maalesef çok enerjik sen şakrak bir insanımÜşenmiyormusun ya herşeye burun sokmaya. ..azcık tembel ol :)
O zaman tavır değiştirKeşke usensem ama maalesef çok enerjik sen şakrak bir insanım
Hani kimi insanlar vardır ya kendini ilgilendiren ilgilendirmeyen her şeye karışır hiç düşünmeden konuşur ve toplumun en sevmediği insan tipidir onlar hah işte o ben oluyorum.
Aslında ben böyle bir insan değildim gördügüm yerde de kaçtığım tiplerdi ama işte gelin görün ki artık insanlar benden kaçıyor. Derler ya yadirgadigin bir şeyi yasamadan ölmez insan diye çok doğru . Evet her şeyin farkındayım ama olmuyor misal sınıfta bir konu dönüyor üç beş kişi konuşuyor hiç alakam yokken hop ben atlıyorum biri bir şey diyor Hemen ordan bir espri patlatiyorum, millete şaka amaçlı Satasiyorum aslında iyi niyetli yapıyorum bunu ama dışardan bakıldığında hiç hoş karşılanmıyor artık bu yüzden kimsenin bana saygısı kalmadı haklı bile olsam sırf bu yüzden haksiz duruma düşüyorum.Sonra aynı şekilde millette benim her konuma karışmaya başladı diyeceksiniz ki her şeyin farkındasın biz napalım ? Ben artık be yapacağımı şaşırdım susmam lazım ama bir bakıyorum olayın içindeyim ve azar işitiyorum e tabi haklı oldukları için cevapta veremiyorum demem o ki farkında olmadan oluyor nasıl frenlerim kendimi lütfen bir çözüm bulalım buna çünkü ben artık biraz saygı istiyorum .
misal sınıfta bir konu dönüyor
böyle tam konuşmak istedigin anda dur nefes al. seni ilgilendirmiyor de sus. :)Hani kimi insanlar vardır ya kendini ilgilendiren ilgilendirmeyen her şeye karışır hiç düşünmeden konuşur ve toplumun en sevmediği insan tipidir onlar hah işte o ben oluyorum.
Aslında ben böyle bir insan değildim gördügüm yerde de kaçtığım tiplerdi ama işte gelin görün ki artık insanlar benden kaçıyor. Derler ya yadirgadigin bir şeyi yasamadan ölmez insan diye çok doğru . Evet her şeyin farkındayım ama olmuyor misal sınıfta bir konu dönüyor üç beş kişi konuşuyor hiç alakam yokken hop ben atlıyorum biri bir şey diyor Hemen ordan bir espri patlatiyorum, millete şaka amaçlı Satasiyorum aslında iyi niyetli yapıyorum bunu ama dışardan bakıldığında hiç hoş karşılanmıyor artık bu yüzden kimsenin bana saygısı kalmadı haklı bile olsam sırf bu yüzden haksiz duruma düşüyorum.Sonra aynı şekilde millette benim her konuma karışmaya başladı diyeceksiniz ki her şeyin farkındasın biz napalım ? Ben artık be yapacağımı şaşırdım susmam lazım ama bir bakıyorum olayın içindeyim ve azar işitiyorum e tabi haklı oldukları için cevapta veremiyorum demem o ki farkında olmadan oluyor nasıl frenlerim kendimi lütfen bir çözüm bulalım buna çünkü ben artık biraz saygı istiyorum .
Neden öyle dediniz ki ?Hiç böyle konu görmemiştim
Iste asil yapmak istediğim bu zaten ama olmuyor sanki okulda farklı biri oluyorum yoksa ailede herkes çok olgun ve mantıklı bir insan olduğumu söyler ve ben bu okuldaki karakterden hiç memnun değilimO zaman tavır değiştir
Laf sokucu espri yerine mantıklı şeyler söyle
Yanlışını kabul ederek evet hatalıyım diye çok az konu açılıyo.Neden öyle dediniz ki ?
Çok mantıklı deneyeceğim teşekkür ederimaynı ben
dilini ısır. içinden hep tekrar et sus sus sus diye.
bacakların ve kulaklarından başla her konuya doğru gitme duyma.
ilk önce millete içimden cevap vermeye başladım. sonra dilimi ısırmaya.
fayda etti
Herşeye karışan insan diye okurken kesin bi kaynana konusu daha dedim
Kendini bu şekilde anlatman takdir ediciO kadar konu okuduk ki ego tavan konular
Anladığım kadarıyla aslında kötü bir niyetin yok.sadece herşeye karışmamak için kendini dizginleyemiyorsun belli ki.bazen bende de oluyor.mesela söylemek istediğim iyi niyetli bir şeydir ama yanlış telaffuz den dolayı tepki aldığım olmuştur.iletisim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum ben.insanlarla iletisimdeyken kendini izle ses tonunu.konusma tarzını.el hareketlerini.ve herşeyi duymak zorunda değilsin.bazu şeyleri eğer seni ilgilendiren bir durum yoksa ya da sana sorulmuyorsa sakin cevaplama ve yorum getirme.İnsanlar kendisinin adına bir başkasının konusmasindan hoşlanmazlar.biraz sakin olmaya ihtiyacın var.yeteneklerine yoğunlas.belki bu şekilde çevrende olup bitenlere karşı tepkilerini biraz daha dizginleyebilirsinHani kimi insanlar vardır ya kendini ilgilendiren ilgilendirmeyen her şeye karışır hiç düşünmeden konuşur ve toplumun en sevmediği insan tipidir onlar hah işte o ben oluyorum.
Yok ben kendimin çok farkındayım ne kadar sinir bozucu olduğumun da ama yok olmuyor söyledikten sonra geliyor aklımaHerşeye karışan insan diye okurken kesin bi kaynana konusu daha dedim
Kendini bu şekilde anlatman takdir ediciO kadar konu okuduk ki ego tavan konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?