Çok doğru bana da yapılsa ben de hoşlanmamBiraz sakin ol.bir konuda yorum yaparken bu beni ilhlendiriyormu diye sor once kendine ona gore sus ve ya yorum yap.
Hic kimse sevmez herseye karisan ukala insani.sen yerini bilmezssen toplum sana bunu gosterir buda canini yakar
Çok mantıklı deneyeceğim teşekkür ederim
Kesinlikle aslında kötü bir niyetim yok bazen yardım etmek amaçlı bile yapıyorum çok yakın bir arkadaşım demişti bir ara çok ciddi duruyorsun mizacin çok sert diye ondan kaynaklanıyor olabilir miAnladığım kadarıyla aslında kötü bir niyetin yok.sadece herşeye karışmamak için kendini dizginleyemiyorsun belli ki.bazen bende de oluyor.mesela söylemek istediğim iyi niyetli bir şeydir ama yanlış telaffuz den dolayı tepki aldığım olmuştur.iletisim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum ben.insanlarla iletisimdeyken kendini izle ses tonunu.konusma tarzını.el hareketlerini.ve herşeyi duymak zorunda değilsin.bazu şeyleri eğer seni ilgilendiren bir durum yoksa ya da sana sorulmuyorsa sakin cevaplama ve yorum getirme.İnsanlar kendisinin adına bir başkasının konusmasindan hoşlanmazlar.biraz sakin olmaya ihtiyacın var.yeteneklerine yoğunlas.belki bu şekilde çevrende olup bitenlere karşı tepkilerini biraz daha dizginleyebilirsin
Kesinlikle beni de sevmiyor kimse nasıl yaptınız peki kolay değil değişmekAile içinde mantıklıyım demişsin aynı aynı ben yaa. Hep böyle laf sokuyorum elimde değil hakaret etmeden aşağılık kompleksine sokuyorum milleti bi gün dedim ulan asıl sorun bende galiba.
Herkes dedi sana bi kibarlık naiflik geldi. İçimden hakaretler küfürler ama milletin yüzüne "hmmm cınım adamına göre maaaamele yıpıyorum sen adam olmuşsundur" diyip hem altta kalmadım hem de bu huyumu azalttım
Ortaokul lisede üniversitenin ilk senelerinde bi de kimse sevmiyordu beni farkındaydım. Bu huyum azaldıkça çevrem değişti.
Yok doğru düşünüyor olabilirsiniz bir zamanlar öyle saçma sapan bir şey yaptım sonra huy haline geldi şimdide kurtulamiyorum her sabah bugün sus konuşma boş yere diyorum sonra aksama eve gelip bir düşünüyorum yine aynı şeyler olmuskesin sonunda kocasindan bahsediyor dedim.
okuyunca çok şaşırdım ve tebessüm ettim:)
tebrikler dürüstlüğünüz ve açık sözlülüğünüz için
ben okurken konuyu sanki biraz ilgi bekliyor ve ilgi odağı olmak istiyorsunuz gibi hissettim.dikkat çekmek isteği olabilir belki içinizde.
kötü niyetli yazmiyorum.zaman zaman hepimiz yaparız bunu.öyle bir dönem de olabilir.
yada bu zamana kadar susup birden patlama yasadiysaniz.yılların birikimi bir anda durdurmak zor tabi:))
umarim en kısa sürede birazcik daha dizginlersin kendini
Eğer ilk bakışta ciddi bir havan varsa insanlar ilk önce senin ciddi duruşundan etkileniyorlar sa.sonra içinden çıkan küçük çocuğa şaşırıyor olabilirler:)ama kendini dizginlemelisin.seninle alakalı bir durum olduğu zaman karşındakini dinleyerek ona göre cevap verirsin.eger ilgilendirmiyordu hiç karismamalisin.bunun için de düzenli iletişim dersleri ver kendine kimsenin bilmesine gerek yok.Gerektiği yerde cvp vereceğim.Gerektiği yerde konuşacağım demelisin.dusunsene senin davrandığını gibi seni en çok eleştiren samimi bir arkadasinlR kendini bir test et.yer değiştirin.karsidakinin sana neden tepki gösterdiğini.kendin nasıl bir davranış sergilemiş oldunmu daha iyi anlarsın.o atmosferi görmüş olursun ona göre davranirsinKesinlikle aslında kötü bir niyetim yok bazen yardım etmek amaçlı bile yapıyorum çok yakın bir arkadaşım demişti bir ara çok ciddi duruyorsun mizacin çok sert diye ondan kaynaklanıyor olabilir mi
Düşününce bile sinir oldum çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım sanırım sürekli tekrar edersem alisirim .Eğer ilk bakışta ciddi bir havan varsa insanlar ilk önce senin ciddi duruşundan etkileniyorlar sa.sonra içinden çıkan küçük çocuğa şaşırıyor olabilirler:)ama kendini dizginlemelisin.seninle alakalı bir durum olduğu zaman karşındakini dinleyerek ona göre cevap verirsin.eger ilgilendirmiyordu hiç karismamalisin.bunun için de düzenli iletişim dersleri ver kendine kimsenin bilmesine gerek yok.Gerektiği yerde cvp vereceğim.Gerektiği yerde konuşacağım demelisin.dusunsene senin davrandığını gibi seni en çok eleştiren samimi bir arkadasinlR kendini bir test et.yer değiştirin.karsidakinin sana neden tepki gösterdiğini.kendin nasıl bir davranış sergilemiş oldunmu daha iyi anlarsın.o atmosferi görmüş olursun ona göre davranirsin
KesinlikleDüşününce bile sinir oldum çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım sanırım sürekli tekrar edersem alisirim .
Kesinlikle beni de sevmiyor kimse nasıl yaptınız peki kolay değil değişmek
Bana da öyle , umarım sizin gibi başarabilirimdeğil tabi kaç kere yeniden başladım.
ama çok sevimsiz bi insanım ekstra sevimsizlik katıyordu bana
Sanirim en iyi çözüm sürekli içinden sus seni ilgilendirmiyor diyip her karıştığında dilini ısırmakÇözüm bulursanız bana da yazın tam bir maydonozum
Bir araştırayim çünkü ne olduğu hakkında bir fikrim yokInsanlarla olan iliskilerinizde dürtüsel davranışlar sergiliyor gibi duruyorsunuz bir araştırın böyle bir durum varsa yardım alabilirsiniz..
Elinizde olmadan,neden-sonuç ilişkisi kurmadan olaylara bu şekilde atlamaniz bende dürtüselligi düşündürdü.
Şimdi baktım benimkisi tam olarak öyle bir şey değilInsanlarla olan iliskilerinizde dürtüsel davranışlar sergiliyor gibi duruyorsunuz bir araştırın böyle bir durum varsa yardım alabilirsiniz..
Elinizde olmadan,neden-sonuç ilişkisi kurmadan olaylara bu şekilde atlamaniz bende dürtüselligi düşündürdü.
Çocuklar ve yetiskinlerde farklı seyreder bu durum ama genel olarak normal zamanda yaptığının sonucunu tahmin edebilirken olay anında kendilerine engel olamaz yine olayın içinde bulurlar kendilerini.Şimdi baktım benimkisi tam olarak öyle bir şey değil
Yani olabilirde ama bence benimkisi dha farklı bir şeyÇocuklar ve yetiskinlerde farklı seyreder bu durum ama genel olarak normal zamanda yaptığının sonucunu tahmin edebilirken olay anında kendilerine engel olamaz yine olayın içinde bulurlar kendilerini.
Neden sonuç ilişkisi kurmadan düşünmeden davranırlar ellerinde değildir bu durum..
Siz farkına varıyorum yapmayacağım diyorum ama yine kendimi yaparken buluyorum dediğiniz için benzettim açıkçası illa ki her özelliğini taşımanıza gerek yok ama toplum içinde herseye bu denli karismaniz kendinizi tutamamaniz düşündürdü bende bu durumu..
Yaa o kadar mı kötü şimdi tüm sınıf beni öyle mi hatırlayacakLisede de ayni bu tarifine uyan bir kiz arkadasim vardi. Ve hala kızın etkisinde olduğum için ikizler burcu ve Ordulu insanlara mesafeli yaklasirim. Hatta bu iki ozellikle ayni insandaysa hic yaklasmamneden bu sekilde bir takinti yaptim anlamadim ama o kız sen misin yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?