Her şeye karışan kv

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar sizin de kv kusura bakmayın ama her b.ka karışıyor mu ?Benimki her şeye karışıyor ve her şeyi en iyi o biliyor.7 yıldır evliyim başlarda gormezden geliyordum ama artık yaşım da ilerleyince kaldıramaz oldum.Ozellikle bebeğim ile ilgili sunu yapmıyorsun ,bunu etmiyorsun gibi sözlere dayanamıyorum cevap veriyorum ben kötü oluyorum sonra.Siz nasıl baş ediyorsunuz fikir verirseniz sevinirim.Burada paylasmazsam deliricem

Cevap verince ben suclu oluyorum derken esiniz mi sizi sucluyor cevap verdiginiz icin

Kayınvalidem eğer alttan almazsan ya da görmezden gelmezsen gecinilebilecek biri değil.Esim de çok düşkün.Bazen başka çareniz olmuyor maalesef.Ben de bayilmadim ama oyle gerekti.Evlendigim zaman da yaşım küçüktü.

Muhattap olmayı azalt, az görüş. Görmezden duymazdan gel.

Bir de çocukla ilgili yargılanınca artık dayanamaz oldum.Tum günüm,hayatım bebeğim ile geçiyor.Sunu yapmıyorsun diyince kafam atıyor resmen

Üff benimki de öyle. Her şeye karışır ama karışmıyorum der. Ben baş edemiyorum bi yol bulursanız bana da söyleyin

Size ve bebeğinize de düşkün olması gerekmiyor mu? Her şeye karışan kayınvalideniz yok aslında, her şeye karışmasına izin veren oğlu var. Ben yerinizde olsam pes etmem. Her lafına cevabım olur, her dediğini her girişimini püskürtürüm geri adım atmam. Ama ben eşimden de çekinmem, olay nereye giderse gitsin derim. Rahatsız olan anasını da alır gider. Evliliğiniz sürsün zarar görmesin istiyorsanız bunları çekmek zorundasınız gibi görünüyor. Koca bu, annesi bu. Bence bu tür adamların konforunu şöyle bir altlarından çekmek gerek.

Soyledigi şeyleri duymazdan gel, söylese de efendim de, tekrar ettir, sonra da anlamamış gibi yap

Benimkide ayyynen öyle ve geçen gün ya "bide herşeye karışan Kaynanalar var,ne gıcık tipler onlar öyle,yok şunu yap bunu yapma diye bıdı bıdı konuşup duruyolar,darliyolar gelinleri "dedi ve anlık mavi ekran verdim. Dalga geçtiğini düşündüm ve hala da öyle düşünüyorum çünkü bir insan bu kadar kendini bilmez olamaz, olmamalı. Kendisi bana en son sen bu çocuğun d vitaminini vermiyor musun azalmamis dedi düşünün. En son gördüğün yere çizgi mi çektin hayırdır ne bu dedektiflik dedim bir daha da bişey diyemedi. Yapı gereği takmamayi basarabilenler en güzelini yapıyor,taktikca şahsen sinir hastası olma yolunda gidiyorum. Sizde ne yapın edin takmayın.

Yok karıştırtmıyorum karışan biride değil Allah için şükür farklı şehirlerde yiz yoksa hiçbiri çekilecek dert değil

Kv. Bu yaştan sonra değiştirmeniz imkansız. Burda önleyici bariyer olan eşiniz pasif kalmış. Ben de anneci ve babacıyım ama, bu demek değil ki eşime yapılan bir duruma sessiz kalırım. O karakterde değiller ama, olsaydı eşim ayrı, anne ve babam ayrı.

Anne ve babam için ölürüm, aşırı severim. Ama sapla samanı ayıracak kapasitem var. Benim, onlara aşırı düşkün olmam, varsa eşime yapılan bir haksızlık, bunu yatacağım anlamını taşımaz.

Bebek konusuna karışması hiç doğru değil. Bunun kesileceğinide sanmam. En iyisi kulak tıkamak, bildiğinizi yapmak.

Bizim bir melek, bir ruh hastası gelin var. Evvelki zamanda önce annemi yoklamış, sonra beni arayıp "Abla xxxx çocuğu uyuturken çok ağlatıyor, yazık. (Çocuk çok ağlaktı) Sen bir konuşsan" demişti. Ben de " Yeğenime eziyet etmiyorsa, çocuk kendi çocuğu. Ne haddime karışmak? " demiştim. "Annende öyle söyledi ama siz bilirsiniz tabii" dedi. Amacı kesinlikle çocuk değildi. Sandı ki biz geline karışacağız ve gelinle aramız bozulacak.

Siz veya bizim gelin, ortada zulüm yoksa. Çocuğa bakım şekliniz, iyi eğitim vermeniz veya tam tersi, bu sizin lehinize veya aleyhinize. Sonuçta o çocuk büyüdüğünde ben başetmeyeceğim. Hıı çocuğu aç bırakır veya döver. O zaman sessiz kalmayız, o ayrı. Ama normal bir annenin çocuğa iyi baktıktan sonra yöntemlerine laf söylemek haddimize değil.

Bazen anlamamış gibi yaptığım falan oluyor o yüzden beni saf falan sanıyorlar zaten.Gecende sey dedi bana biraz uyanık ol ne dediğimi hemen anla bilmiyor ki anlamamış gibi yapıyorum

Aynı benimkisi delirmemek elde değil

Takılmayın fazla kendi hayatınıza bakın sizde cevap vericem diye kendinizi yormayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…