Her şeye karşı tepkisiz, ilgisiz olmak

çok üzgünüm. özellikle işten çıkarmak zorunda kaldığınız kişiler için çok çok üzüldüm. çünkü benim eşimde 1,5 senedir işsiz. onun mutsuzluğu umutsuzluğu zaten içimdeki.
dediğiniz gibi ülke gündemini dünya gündemini takip edipte mutsuz olmamak imkansız zaten.
Emin ol öyle..Eşinin işi olsa,çocuklar iyi eğitim alsa,ay sonu gelecek elektrik,doğalgaz faturasını düşünmesen,yaz tatili yapabilsen en azından bak bakalım mutsuz olur musun? Elbette insan hep daha fazlasını ister;onu da biliyorum ama bizim olaysız geçen bir günümüz yok ki! Yok kadın cinayeti,yok intihar, yok suriyeli linci, yok şehit haberleri..Neye üzüleceğimizi şaşırdık.Birşeyler için hazmetme zamanı olmalı;ama yok ki! Ben haftanın 3-4 günü haber okumak istemiyorum.sosyal medyadan kaçıyorum çünkü çoook etkileniyorum çünkü insanım..Biraz dinginleşmek ve sakinleşmek için uzaklaşmak en iyisi..

Çok büyük planlarım yok hayatta artık baharı ve yazı çok severim birde kar yağışını yağmuru sevmem o yüzden benim en sevdiğim aylar geldi :) alışırsınız birkaç haftaya ha birde kendinize hedefler koyun. Mesela her sabah kulaklığı takıp yürümek 🚶‍♀️ son bir yıldır bunun. Asıl bir özgürlük olduğunu çok iyi anladım
aynen öyle..küçük hedefler,küçük anlar ve büyük bir şükür duygusu ...Olmazsa hayat gitmiyor zaten.

aynen öyle..küçük hedefler,küçük anlar ve büyük bir şükür duygusu ...Olmazsa hayat gitmiyor zaten.
Evet kesinlikle büyük hedefler büyük bekleyişler getiriyor yaşanılan zamandan ziyade o anlara odaklanıyorsun oysa olup olmayacağı bile belli değil

Ben böyle olduğum zaman evrenle ilgili araştırmalar yaparım, çok ilgim var, o zaman görürüm ki uzayda bir kum tanesiyiz, kendimizce herşeyi ne kadar abartıp sorun ettiğimizi görürüm.
Hayat bize verilmiş bir armağan, doğmadan önce nasıl hiçsek şimdide birşeylere dokunup hissetmemiz bile bize verilen armağan gibi, seni mutsuz eden şeylerle arana mesafe koy kimse kendinden daha değerli değil

insanlara bakıyorum bahar geldi kuşlardan böceklerden çiçeklerden bahsediyorlar, mutlular.

hayallerinden, gelecek planlarından, heveslerinden bahsediyorlar sadece durup bakıyorum onlara. ayıp olmasın diye ettiğim bir kaç laf dışında konuşmak bile içimden gelmiyor.

hiç bir şeye karşı bir duygu durumum yok. ne merak ne sevinç ne korku ne heyecan.

siz hayattan zevk alıyor musunuz ? güneş açması, baharın habercisi cemrelerin düşmesi heyecanlandırıyor mu sizi ?
Heyecanlandırıyor bi yandan..Ama içimde bi eksik var..insanlara hevesim yok bişey anlatasım dinleyesim tahammülüm yok..ama gezmek görmek istiyorum..insan dışında herşeye ilgim var

Zaman zaman üzüldüğüm oluyor ama devamlı ve ileri boyutta ise yani anlattığınız gibi hiçbir duygu hissetmiyorsanız doktora gitmenizi tavsiye ederim.

Benide heyecanlandirmaz bekarken heyecanlandirirdi yazin gezmek tozmak kisin sicak cikolata esliginde dizi izlemek
Cocuklar oldu artik her mevsime soyleniyorum
Cok sicak yerdeyiz yazin klimali odadan cikamiyoruz mevsim gecislerinde cocuklar hasta oluyo zaten
E kisinda soguk
Artik mevsimlerinde bir anlami kalmadi bende

Back
X