• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeye rağmen evlilik güzel diyen var mı?

jervez1

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2010
428
15
298
İstanbul
Bütün sıkıntılara,eşinizle aranızda geçen kavgalar,kaynanayla anlaşamamazlığa rağmen "Evlilik güzel tavsiye ediyorum"diyeniniz var mı??

Evliliğimin ilk ayında bu soruyu kuaförüm sorduğunda şiddetle tüm bekarlara tavsiye edilir diye cevaplamıştım.1,5 yıl geçti ve birkaç ay öncede kuaförüm aynı soruyu tekrarladı yine aynı cevabı verince bu cevabı veren çok nadir kişilerdensin dedi.
Evliliğin kolay yada zor olduğu evlilikten,eşiniden beklentilerinize göre değişir.
Ben eşimden birçok şey bekleyip evlendikten sonra hayal kırıklığına uğrayanlardan değilim.Onu olduğu gibi kabullendim.Artısıyla ve eksisiyle.Artısında ödüllendirdim ki yanlış bir davranışı olduğunda hatasını bilsin.O da bana aynısını yaptı.Zamanla ben o oldum,o da ben.Şimdi askerde ve ben yarımım.Evliyim,Allaha şükür mutluyum.Herşeyi karşıdan beklemeyin,siz iyi olun ki eşiniz de size karşı iyi olsun.

Evliliğimin ilk ayında bu soruyu kuaförüm sorduğunda şiddetle tüm bekarlara tavsiye edilir diye cevaplamıştım.1,5 yıl geçti ve birkaç ay öncede kuaförüm aynı soruyu tekrarladı yine aynı cevabı verince bu cevabı veren çok nadir kişilerdensin dedi.
Evliliğin kolay yada zor olduğu evlilikten,eşiniden beklentilerinize göre değişir.
Ben eşimden birçok şey bekleyip evlendikten sonra hayal kırıklığına uğrayanlardan değilim.Onu olduğu gibi kabullendim.Artısıyla ve eksisiyle.Artısında ödüllendirdim ki yanlış bir davranışı olduğunda hatasını bilsin.O da bana aynısını yaptı.Zamanla ben o oldum,o da ben.Şimdi askerde ve ben yarımım.Evliyim,Allaha şükür mutluyum.Herşeyi karşıdan beklemeyin,siz iyi olun ki eşiniz de size karşı iyi olsun.

Aslında yazdıkların çok doğru.Karşındakinii değiştirmeye çalıştığımız damı sorunlar baş gösteriyor??

Aslında yazdıkların çok doğru.Karşındakinii değiştirmeye çalıştığımız damı sorunlar baş gösteriyor??

aynen öle cnm..
evlilik gerçekten çok zor olmasının yanı sıra bi çok artısıda var..bebeğim olucak yakında aşkımızın meyvesi..evliliği yürütmenin başlıca faktörleri
anlayış
tölerans ve saygı...

o kadar güzelki ben onsuz yarımmışım, evet eşimin işi yüzünden zor günler geçirdik geçriyoruzda ama onlar bizi ayıramadı dahada bağlandık birbrimize :nazar::54:

kesinlikle DOĞRU İNSANı bulduğunda evlilik muhteşem birşey ..
Sevdiğin insanlasın sürekli, uyanınca onu görüyorsun yanında, onun kokusuyla, sarılarak uyuyorsun, gece uyanıp seni öpüyo uykulu uykulu hissediyorsun.

kavga etmek bile daha güzel evliyken.
Allaha sükürler olsun ki böyle bir eşe sahibim..

herşeye rağmen evlilik tabikide güzel insan sevgiliyken istediği zaman göremiyor sevdiğini ama her akşam eve geleceğini bilmek yemekler hazırlamak çok güzel allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

2 aylık evliyim.Kesinlikle çok güzel birşey...Benim için böyle , ama erken evlenmemek lazım.Nİhayetinde sorumluluk tasıyorsunuz.Benim eşim bana aşırı düşkün ve maddi sorunumuz borcumuz vs yok cok sükür ben şanslıyım..Allah herkesi iyi insanlarla karsılastırsın.

4.5 aylık evliyim ve evlendiğim ilk günden itibaren evliliği tavsiye etmeyen birisiyim
bu düşüncem hiç değişmedi
inşallah birgün değişir düşüncelerim
insanın eşi gibisi yok belki ama genede evlenmemek en güzeli:):25:
eşime kalırsa daha önceden evlenmeliydik neden daha önce karşısına çıkmamışım onun
bende diyorum içimden ah ah daha çokmu başımı yakmak için bunları söylüyorr:84:

7 senelik evliyim, bu akşam eşim bana azcık kırgın, yinede evlenmişim iyiki, kalbim onun için sonsuza kadar çarpacak inşaAllah karşılıklı sevgiden eminseniz bi manide yoksa bir gün beklemeyin evlenin

dualarınıza içten bi amiiinnn diyorum :97:
evlilikten o kadar dert yanan varken etrafta, böyle şeyleri duymak rahatlatıyo insanı..
ben nişanlıyım ve öyle şeyler duyuyorum ki, artık korkmaya başladım evlilikten..
bunları okumak iyi geldi..
herkese bi ömür mutluluk ve huzur nasip etsin Allahım :71:

Back
X