- Konu Sahibi nazanbasak
-
Geçmiş olsun canım darısı diğer gelinlerin başına. Kayınvalidenin hakkından gel, gelişmeleri anlat bize.
kader arkadışım nasılsınepeydir görüşemedik bende giremiyorum.öncelikle rabbim mutluluğunu daim etsin.yüzün hep gülsün.bende bi gelişme yok mahkemeye 1 ay kaldı o kadar çok laf duyuyorumki kayınvalidem ve eşimden mora bozmamak elde değil ama rabbim güç veriyo kızım için dayanmak zorundayım offf napıcam bilmem hayırlısıyla şu mahkeme bi bitse ohhh rahatladım dicem artık bende istiyorum boşanmak seninde dediğin gibi yinede herşeye rağmen seviyorum.neyse yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.sanırım bir kader arkadaşımız daha oldu sanırım bebekozturk ün yorumlarınıda okudum 3 kişi olduk sanırım ismini bilmiyorum ama bende dinlerim sorunlarını nede olsa benzer sorunları yaşıyoruz herkesi öptüm
Geçmiş olsun canım darısı diğer gelinlerin başına. Kayınvalidenin hakkından gel, gelişmeleri anlat bize.
Ah canım benim sağolasın.Gelişmeleri anlatayım.Allaha çok şükürki tüm o sorunlarımız sanki sihirli bir değnek değmiş gibi yok oldu.Tabii izleri hala benim içimde onların silinmesi zaman alacak.Şimdi yavaş yavaş eşime evi değiştirme fikrini aşılıyorum.Sanırım bunu başaracağım ev bakıyoruz.Ama bu sefer maymun gözünü açtı evin mutlaka bizim üstümüze olmasını istedim.Oda tamam dedi.Kaynanam ara sıra ataklar yapmıyor değil ama ben artık eski gelin değilim kocamı çok hırpalamadan bunları atlatmanın yolunu öğrendim.Onun yaptığı her hamlayi tersine çeviriyorum.Biraz kadınlık biraz tatlı dil biraz şeytanlık ne gerekiyorsa artık.Savaşta herşey mübahmış canlarım.Hepinizi öpüyorum
Sağol güzelim o sizin tatlılığınız rabbime şükürler olsun bu günleri gördüm sonunda.Ablam çok tatlısın ya
Mutlu haberlerini okumak beni de mutlu ediyor...
hsia yazışmayacak mıyız?
canım benim çok tşk desteğin için mahkemeye çok zaman kaldı 13 gün benimki insafa gelmez canım ya gelsede artık fak etmez benim ne onu nede ailesini kaldırak kafam kaldı nede bünyem taşımıyor artık çok yoruldum çok.seni bilgilendiricem mutlaka mahkeme sonucundan.rabbim benim ve benim durumumda olan herkesin hakkında hayırlısı neyse onu versin.seni ve selini çok öptüm kendine iyi bak kader arkadaşım
canım benim çok tşk desteğin için mahkemeye çok zaman kaldı 13 gün benimki insafa gelmez canım ya gelsede artık fak etmez benim ne onu nede ailesini kaldırak kafam kaldı nede bünyem taşımıyor artık çok yoruldum çok.seni bilgilendiricem mutlaka mahkeme sonucundan.rabbim benim ve benim durumumda olan herkesin hakkında hayırlısı neyse onu versin.seni ve selini çok öptüm kendine iyi bak kader arkadaşım
canım şimdi okudum ama bizim işteki bilgisayarlardan msn.ye girilmiyor ama ben sana mail atarım. benim mail adresim mynet uzantılı, oradan yazışmaya başladığımızda telefonla da ararım seni, o kADAR merak ediyorum ki yaşadıklarımızın benzerliklerini, çok güzel bir cümle kurmuşsun, artık düzelse bile ne ona ne de ailesine tahammül edecek halim kalmadı diye, ancak böyle ifade edilirdi bu durum ve ben de aynen bu durumdayım, artık bir sorun çıkmasa bile ben tahammül edemiyorum, belki de sorunlar hala var ama alıştığım için yokmuş gibi geliyor, yaşadıklarımı unutamıyorum, neyse cnm başını şişirmeyeyim ben tıp fakültesinde uzmanım ve danıştığım tüm psikiyatrist arkadaşlar diyor ki,: eğer çocuk huzursuz bir ortamdaysa, kavga varsa ya da kavga yok ama sürekli bir küslük sessizlik gerginlik varsa, o çocuk için boşanmak daha iyi bir seçenekmiş, çünkü çocuk huzursuz aile ortamında büyüdüğünde psikolojisi dAha kötü etkileniyıor cnm ben sana mail atıcam kendine çok ama çok dikkat et, güçlü ol, güçlü görün, ALLAHA emanet ol, o senin yanında unutma...
canım şimdi okudum ama bizim işteki bilgisayarlardan msn.ye girilmiyor ama ben sana mail atarım. benim mail adresim mynet uzantılı, oradan yazışmaya başladığımızda telefonla da ararım seni, o kADAR merak ediyorum ki yaşadıklarımızın benzerliklerini, çok güzel bir cümle kurmuşsun, artık düzelse bile ne ona ne de ailesine tahammül edecek halim kalmadı diye, ancak böyle ifade edilirdi bu durum ve ben de aynen bu durumdayım, artık bir sorun çıkmasa bile ben tahammül edemiyorum, belki de sorunlar hala var ama alıştığım için yokmuş gibi geliyor, yaşadıklarımı unutamıyorum, neyse cnm başını şişirmeyeyim ben tıp fakültesinde uzmanım ve danıştığım tüm psikiyatrist arkadaşlar diyor ki,: eğer çocuk huzursuz bir ortamdaysa, kavga varsa ya da kavga yok ama sürekli bir küslük sessizlik gerginlik varsa, o çocuk için boşanmak daha iyi bir seçenekmiş, çünkü çocuk huzursuz aile ortamında büyüdüğünde psikolojisi dAha kötü etkileniyıor cnm ben sana mail atıcam kendine çok ama çok dikkat et, güçlü ol, güçlü görün, ALLAHA emanet ol, o senin yanında unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?