- Konu Sahibi nazanbasak
-
kızlar uzun zamandır yazamıyordum
neler olmadıki neler
bir evlilik terapistiyle görüşmeye başladım.Bu kaynana bana neler yaptırdı.Ama vallahi ben bile artık kendimi tanıyamıyorum.Yavaş yavaş kendimizi toparlamaya başladık.Kocacığımla şu an mükemmeliz.Vallahi inanıyorum kısa zamanda k.valideminde hakkından geleceğim.dualarınızı benden eksik etmeyin
Kızlar uzun zamandır yazamıyorum.Ama çok mutluyum şimdi.Hüznümü paylaştınız acımı içinizde hissettiniz şimdide mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.Çok şükürki artık herşey daha güzel artık kaynanam kesti sesini eşim öyle bir ültümatom verdiki.Tüm sorunlarımızı konuşarak hallettik.Sağolsun bunda evlilik terapistiminde payı büyük oldu.Ben de çok değiştim.O sessiz kadın gitti kendine güvenen ben seni kaybedeceksem sende beni kaybediyorsun diyen bir kadın var artık.Önce siz kızlar siz kendinizi sevin sayın inanın başkalarıda sizi takip ediyor.Öpüyorum sizleri.
çok sevindim canım.ben nişanlılıkta kendini ezdirenlerdenimkaydirigubbakcemile3
evlenmeden 1 hafta önce yaktım yıktım ortalığı.şimdi evliliğimde mutluyum.çünkü kendimi mutlu etmeyecek bir ortamda bulunmayacağıma yemin ettim kendime çok güveniyorum ve bunu karşı taraf hissetti herşey yolunda o yüzden.tek taraflı hiçbirşeyi düzeltemeyiz onun için evliliği kurtaracağım veya evliliğimde huzur kaçmasın diye kimse kendini ezdirmesin.olacak yine oluyor çünkü.
Allah kimsenin yuvasında huzursuzlukla terbiye etmesin canım çok zor ama bunu zor kılan birazda fazla verici olan biz kadınlarız galiba
kesinlikle.çünkü çocukluğumuzdan beri öyle yetiştirildik.erkekler sorumsuz yetiştiriliyor oysa.boşanma durumunda kadına kötü bakılır vs.diye beynimizi yıkadılar.çok şükürki biz kadınlar kendimiz yendik bu boşanan kadın kötüdür savını.ve evli kadınlar daha güçlü artık.gözümüzü açalım kendi mutluluğumuza bakalım.onlarda yanımızda olurlarsa ne ala yoksa gidene güle gülezemuszemus
Aynen katılıyorum canım ama uzmanın bana bir tavsiyesini paylaşmak isterim sizinle tamam kendimizi ezdirmeyeceğiz ama erkeğimizede kötü davranmayacağız onu onure etmek mutlu etmek huzurlu kılmakta bizim vazifemiz verdikçe almak kaydıyla erkek bilecek mutluluk verirse 2 kat alır huzur verirse 2 kat alır işte hayatım formül bu sen ver karşılık al ve daha mutlu ol mutlu oldukça mutlu et.Birde sivri dil tutulmalı dedi uzman sakinleşince kararlı ve nazik tonda konuşulmalı ki tepki verip kavga edilmesin.Oda düşünüp evet hatalıydım ama benim eşim anlayışlı tutarlı ne güzelde uyardı beni diye düşünebilsin.
Merhaba
ilk defa bir gruba üye oluyorum.
Benim sorunum kaynanam.eşimle evlenmemizi onaylamadı.tüm bunlara rağmen tam 5 yıl mücadeleden sonra evlendik.tam 12 yıldır evliyiz.birde kızımız var.kızımı bile 4 yaşından sonra gördü.düğüne ve doğumuma gelmedi.eşim şu an annesi ve abisiyle aynı işyerinde.evimizide maalesef 2 yıl önce yan dairelerine taşıdık. Tüm karşı çıkmalarıma rağmen.eşim çok iyi niyetli. Babasıda vefat etmiş.abiside biraz hasta.tüm bunlar yüzünden yan daireye taşınmayı kabul etmek zorunda kaldım.meğer kaynanam çok güzel süprizler hazırlıyormuş.benimle hiç konuşmaz ben yokmuşum gibi.sadece oğlu ve kızımla konuşuyor.ve onları benden uzaklaştırmak için her şeyi yapıyor.sinirlerim öyle yıprandıki yaptıklarını anlatsam sayfalar yetmez.sonunda bir ya kadar önce benide çileden çıkarttı ve evimi terk ettim. Kızımıda yanıma aldım.tam bir ay eşimi hiç görmedim.
Boşanma işlemlerini konuşmak için gittiğimde eşimi görünce dayanamadım.hala ilk günki kadar çok seviyorum.ve eve döndüm.
şu an kaynanam bana cehennemi yaşatıyor.eşimi alıp gezmelere gidiyor.eşim annesine karşı sadece susuyor.ne yardan ne serden misali.sabretmeye çalışıyorum.kimselere anlatamıyorum.aileme anlatsam bitir diyecekler. Ama ben kocamı çok seviyorum.onunda beni sevdiğini biliyorum.ama kaynanam tüm ipleri eline aldı.evimiz arabamız hatta iş yerimizi bile çok planlı bir şekilde kendi üstüne yaptı
anlayacağınız dostlar parasal yöndende eşim annesine bağlı ben çalışıyorum ama kızımla ilgilenebilmek adına çalışma saatleri daha uygun tabiki ücretide ona göre düşük bir şirketteyim.
Onsuzluğu düşünmek bana acı veriyor.sadece paylaşmak istedim
hani sizi yargılamadan sadec dinleyen yaranıza tuz basmadan sarmaya çalışan dostlar olur ya hani ağlamak istediğinizde rahatça ağlayacağınız bir omuz işte ben o omuzu sizlerde bulabilmek için yazıyorum.kaynanama nasıl engel olabilirim fikriniz varsa paylaşırmısınız?
evet benim sivri dilim durmuyo bazen malesef.onu biraz törpülemem şart.çok güzel söylemiş daha dikkatli olacam bende .
Nazan abla, o kadar sevindim ki iyi olmanıza Şeniz
Allah yuvanızdan mutluluğu esirgemesin, ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah :Saruboceq:
kızlar uzun zamandır yazamıyordum
neler olmadıki neler
bir evlilik terapistiyle görüşmeye başladım.Bu kaynana bana neler yaptırdı.Ama vallahi ben bile artık kendimi tanıyamıyorum.Yavaş yavaş kendimizi toparlamaya başladık.Kocacığımla şu an mükemmeliz.Vallahi inanıyorum kısa zamanda k.valideminde hakkından geleceğim.dualarınızı benden eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?