Her şeye rağmen sevmek

kızlar uzun zamandır yazamıyordum
neler olmadıki neler
bir evlilik terapistiyle görüşmeye başladım.Bu kaynana bana neler yaptırdı.Ama vallahi ben bile artık kendimi tanıyamıyorum.Yavaş yavaş kendimizi toparlamaya başladık.Kocacığımla şu an mükemmeliz.Vallahi inanıyorum kısa zamanda k.valideminde hakkından geleceğim.dualarınızı benden eksik etmeyin

çok sevindim sizin adınıza,meslektaşmışız da ayrıcakaydirigubbakcemile5
inş.allah mutluluğunuzu daim eder...
bende çok düşünmüştüm terapiste gitmeyi,hatta kendim gittim ama adam ilk olayımızda anladı durumu,yürümez bu evlilik bu şekilde ,eşinizle beraber gelmeniz lzm bu evliliği dvm ettirmek istiyorsan dedi ama eşim kbl etmedi..
sizin adınıza çok sevindim ama gerçekten...:teytey:

Kızlar uzun zamandır yazamıyorum.Ama çok mutluyum şimdi.Hüznümü paylaştınız acımı içinizde hissettiniz şimdide mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.Çok şükürki artık herşey daha güzel artık kaynanam kesti sesini eşim öyle bir ültümatom verdiki.Tüm sorunlarımızı konuşarak hallettik.Sağolsun bunda evlilik terapistiminde payı büyük oldu.Ben de çok değiştim.O sessiz kadın gitti kendine güvenen ben seni kaybedeceksem sende beni kaybediyorsun diyen bir kadın var artık.Önce siz kızlar siz kendinizi sevin sayın inanın başkalarıda sizi takip ediyor.Öpüyorum sizleri.

çok sevindim canım.ben nişanlılıkta kendini ezdirenlerdenimkaydirigubbakcemile3
evlenmeden 1 hafta önce yaktım yıktım ortalığı.şimdi evliliğimde mutluyum.çünkü kendimi mutlu etmeyecek bir ortamda bulunmayacağıma yemin ettim kendime çok güveniyorum ve bunu karşı taraf hissetti herşey yolunda o yüzden.tek taraflı hiçbirşeyi düzeltemeyiz onun için evliliği kurtaracağım veya evliliğimde huzur kaçmasın diye kimse kendini ezdirmesin.olacak yine oluyor çünkü.

Allah kimsenin yuvasında huzursuzlukla terbiye etmesin canım çok zor ama bunu zor kılan birazda fazla verici olan biz kadınlarız galiba

Allah kimsenin yuvasında huzursuzlukla terbiye etmesin canım çok zor ama bunu zor kılan birazda fazla verici olan biz kadınlarız galiba

kesinlikle.çünkü çocukluğumuzdan beri öyle yetiştirildik.erkekler sorumsuz yetiştiriliyor oysa.boşanma durumunda kadına kötü bakılır vs.diye beynimizi yıkadılar.çok şükürki biz kadınlar kendimiz yendik bu boşanan kadın kötüdür savını.ve evli kadınlar daha güçlü artık.gözümüzü açalım kendi mutluluğumuza bakalım.onlarda yanımızda olurlarsa ne ala yoksa gidene güle gülezemuszemus

Aynen katılıyorum canım ama uzmanın bana bir tavsiyesini paylaşmak isterim sizinle tamam kendimizi ezdirmeyeceğiz ama erkeğimizede kötü davranmayacağız onu onure etmek mutlu etmek huzurlu kılmakta bizim vazifemiz verdikçe almak kaydıyla erkek bilecek mutluluk verirse 2 kat alır huzur verirse 2 kat alır işte hayatım formül bu sen ver karşılık al ve daha mutlu ol mutlu oldukça mutlu et.Birde sivri dil tutulmalı dedi uzman sakinleşince kararlı ve nazik tonda konuşulmalı ki tepki verip kavga edilmesin.Oda düşünüp evet hatalıydım ama benim eşim anlayışlı tutarlı ne güzelde uyardı beni diye düşünebilsin.

evet benim sivri dilim durmuyo bazen malesef.onu biraz törpülemem şart.çok güzel söylemiş daha dikkatli olacam bende .

Herşeye rağmen sevmek.. Evet insan sevgi konusunda zayıf bir yaratıktır. Sevgi bağı en kuvvetli bağdır. Bazen hiç bir şey bozamaz, hiç bir acı kıramaz bu bağı. Ama bazn öyle ufacık bişey koparmaya sebebiyet verir ki "Bu mu?" dersiniz.
Rabbim yardımcınız olsun. Umarım sevginizin karşılığını bulur huzurlu bir hayata tez zamanda kavuşursunuz. Siz de kaynananızı görmemeye duymamaya çalışın. Tepki vermeyin. Zira karşında ki insana tepkisizlik en büyük cezadır bazılarına da en büyük hakarettir. Siz de bunu yapın. İyi kötü hiç bir tepki vermeyin. Sanki sinek vızıldıyomuş gibi kulak asmayın. Belki biraz içiniz rahatlar.

evet benim sivri dilim durmuyo bazen malesef.onu biraz törpülemem şart.çok güzel söylemiş daha dikkatli olacam bende .

Canım be inan neredeyse tamamen bitmiştik şimdi Allah nazarlardan saklasın sanki yeni flört ediyormuşçasınayız.Kadın kadınlığını bilirse ses tonunu yükseltmeden acı katmadan sokmadan konuşursa erkek yelkenleri suya indiriveriyormuş.Tabiki bu herhangi bir psikolojik sorunu yada içki problemi olmayan erkek için geçerli.Evliliklerde hastalanır arasıra biraz antibiyotik şartmış öğrendim.Şimdi asıl özen gösterilmesi gerekenin eşlerimiz olduğunu görüyorum.Tabiki bunun ancak karşılıklı olabileceğinide ona anlatarak.

eşinin san karsı bu tavrı dayanamayıp gerı dondugunu bılmesınden gelıyor nasısa benı bırakamaz mantıgıyla davranıyo. hıc kımse vazgecılmez degıldı ve bunu muhakkak hıssettırlmelı kısıye yoksa bole fasulyeden nımet sanarlar kendılerını ana ogul. duyyay 1 kere gelınır. ve guzel yasamak lazım. nası mutluysan ole yasa. bence kızınla yapabılecegınız aktıvıteler bul kızın artık buyumus. ıkınız pekala cok eglenebılırsınız. mesela dmaddı durumunuz ıımış. bırlıkte dans kursu yada yemek kursu pasta balık kursu el ıslerı kursu vs kızınızında eglenebılecegı bı aktıvıte bulun esınızde eger bu mutluluga katılmak ısterse zamanla dahıl oalcaktır. kusura bakmayınd ahıc bı erekek annesıyle satteler gecıremez sıkılır. ayol yerı gelıyo bızden bıle sıkılıyoalr onca cılveye ragmen :kedi:

( sayfaları okumadan dırek yorum yapmısım . sorununu halletmıssın sevındım )

Son düzenleme:
Nazan abla, o kadar sevindim ki iyi olmanıza Şeniz
Allah yuvanızdan mutluluğu esirgemesin, ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah :Saruboceq:

.....aşk insana bildiği bütün dilleri unutturuyor...
madem seviyorsunuz mücadele edin o zaman....
eşiniz de sizinle boşanmayı istiyor mu?bir müddet ayrı evlerde yaşasanız,belki akıllanır eşiniz,sizin değerinizi anlar....
acaba bu sevgi alışkanlık mı,sizin için.
yani gerçekten aşk,sevgi mi, alışkanlık mı?bunu iyi anlamanız lazım.
bana alışkanlık gibi geldi,çünkü maddi kaygılarınızı da yazmışsınız.ama seviyorsanız mücadele edin derim, bütün engelleri aştığınızda sevgi galip gelecektir muhakkak...

çok sevindim sizin adınıza.
ama keşke eşinizde gitseydi.
nedense erkekler yuva olduklarını anlamıyorlar..
Merak etmeyin iyiler bu dünyada da kazanır.,
ama artık yufka yürekli olmayın..
en azından kasıtlı planlı kötülük yapanlara..
yuvanızı yıkmaya çalışanlara gardınızı alın
umursamayın ama tetikte olun
zaten onlar yuva yıkmaya çalıştıkları
çocuğunuzu öksüz bırakmaya çalıştıkları için Allahlarından en kısa sürede bulurlar
bak görürsünüz

Canlarım iyi dilekleriniz için kucaklar dolusu teşekkür.Allah nazarlardan korusun inşallah şuan öylesine mutluyuzki ben balayında bile böyle olmamıştım.Tabiki tek değişen eşim değil bende çok değiştim.artık hangi söze alınmak gerek hangi sözle dalga geçmek lazım yada neye tavır konur nasıl tepki verilir öğrendim.Yıkıcı olmadan yapıcı tartışmayı öğrendim.Kendime bakmayı kendimi şımartmayı öğrendim.
Kısaca kızlar eşim dün gece bu çabamı en güzel anlatacak şeyi söyledi bana Şarap gibi kadınsın iyiki sana sahibim iyiki benimsin.İşte bu dedim içimden değişimi tek taraflı değil her iki taraf içinde düşünmeli insan.Öpüyorum sizleri

sevgili nazanbaşak bende çok çok benzer şeyler yaşayan biri olarak size özelden mesaj atmak istedim fakat 50.den fazla mesaj yazdıktan sonra özele yazabiliyormuşuz. Ben de g.doğulu bir ailenin oğluyla evli olup hemen hemen aynı sorunları yaşıyorum. 2 yaşında bir oğlum var, benim için boşanmak kaçınılmaz gibi görünürken sizin konunuzu okuyunca belki bizim için de bir çıkış yolu vardır diye düşündüm, sizinle tanışsak o kadar çok paylaşacağımız olay vardır ki, sizden ricam bana özelden mail atabilir misiniz, ben size kocaeliden yazıyorum, herşey gönlübnüzce olsun, bütün sıkıntısı olan arkadaşların da umarım herşey gönüllerince olur, Allaha emanet olun.

Canım özelden nasıl mesaj atılıyor inan bilmiyorum.Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Öncelikle g.doğulu aileler maalesefki kendi memleketlerinden olmayan gelinleri istemiyorlar bizim en büyük sorunuzmuz ilk önce bu oldu.Hatta ne istemeye ne düğüne nede doğumuma gelmediler ama iş evliliğimize karışmak olunca bunda hep başarılı olmuşlardı.Çok şükür kötü günleri atlattım ama inan bana yaşadıklarımı anlata bilsem nasıl dayandığıma ben bile şaşırıyorum bazen.Senin sorununuda yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırım.Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…