Her şeye rağmen sevmek

Ahhh canım benim. 9 sene uğraştım sabrettim, severek boşandım, ağladım boşandıktan sonra ama eşime göstermedim. O kadar zor ki, seni çok iyi anlıyorum, avazım çıktığı kadar bağırdım ne istiyorlar bizden diye.... Ne cevap bulabildim nede yanımda birini.

bence sana bir uyari buu...demekki az kalmis esin anlayacak gercekleri farkedecek sabirli ol canim ne diyeyim bende etkilendim

Canım ya çok üzüldüm..İnşallah bundan sonra rabbim hep yanında seninle omuz omuza güldünmü gülecek ağladınmı ağlayacak bir hayat arkadaşı nasip etsin sanasenağlama

derdim var bölumunde guzl ne bulacaksin hobilerim böumunu tikla mutfak bölumunu tikla acilirsin salla kaynanani kocani ammmann eylemden gelsin sana nazan ablaaa amman.........haydi ac dinle

haklısın canım çoğu evlilikte maalesef 3. kişilerden dolayı huzursuzluk çıkıyor.bu aralar bende de var bu durum
ama çözüm erkek de erkek isterse kimse için eşini üzmez kırmaz
senin çözümünde eşina.s umarım en kısa zamanda aklını başına toplar

ya nasıl bir anne bu kadın anlamadım.sanki kocanın sevgilisi töbe töbe.öz annesi olmasa insan şüpelenecek ya.ay valla okudukça sinirlerim bozuldu.benim kaynanamda aynı aslında ama o kadarda değil.ben 14 yıllık evliyim 11 yaşında kızım var kızımı annemin evinde doğurup 3 yaşına kadar orda büyüttüm. kaynanamın yüzünden. değiştimi hayır hala aynı ama ben sallamıyorum ne samimi oluyorum nede ayrı duruyorum resmiyet koydum araya. ama gerçekten iş kocada bitiyor.benim kocamda anasına laf söletmez bide onların yanında beni terslemesi en çok üzende o zaten

Canım ya bak bende benimkinden bir tane daha bulunmaz diyordum demekki varmış Allah bize sabır onlarada akıl fikir ihsan etsin...

derdim var bölumunde guzl ne bulacaksin hobilerim böumunu tikla mutfak bölumunu tikla acilirsin salla kaynanani kocani ammmann eylemden gelsin sana nazan ablaaa amman.........haydi ac dinle

Vallahi canım ne bileyim bir anda bunaldım...
Hani şu dertlerinin yazan arkadaşların çözülmüş olanları yok mu babındaydı isyanım..
Biraz onların adına sevineyim istedim...
kaydirigubbakcemile3

Çok iyi anlıyorum sanırım benimde çok fazla sorunum olduğu için..Hayatı zindan etmeye pek bir heveslidir bu kayınvalideler..Üzülme isteyerek oynarak gelin alanlarından sonradan bir tarafı kalkıyor çok da değişen bişey olmuyor inan..Eşin dur demez ise hep daha fazlasını yapacaktır benim eşim bazı şeyleri görmesi uzun sürdü ama gördü annesi ile konuştu 1 hafta susuyor bildiğin melek sonra eşim yokken laf sokmalar devam önce eşimin de yanında yapıyordu..Allah a haval ediyorum benden evimden eşimden uzakta ne halt ederse etsin..Rabbim bizlere yaşattılarını yanlarına koymasın inş.

Amin canım inşallah benimkide görür.

Kızlar dün gece Kızımı alıp parka götürdüm.Eşimide aradım iş çıkışı geldi.Birde sevdiğimiz eşimin ailesinin eski komşusu olan bir bayan var oda parka bizimle geldi.Sohbet muhabbet derken bir baktım kaynanam gelmiş parka uzaktan bizi seyrediyor ben gördüm eşim ve yanımızdaki hanım görmedi.
Usulca kızıma eğilip söyledim babaannen gelmiş gitr yanına dedim.Nede olsa babaannesi yanlız kalmasın istedim.Kızım gitti.Eşime annen burada dedim.Selini yanına gönderdim dedim.Kızım az bir zaman sonra geldi Kaynanam ona yanınıza gelirdim ama annen beni istemezki demiş..
Hay allahım deli olacam.Ben yanlız kalmasın diye kızı yolluyorum yanına alsın getirsin diye o kızıma neler söylüyor.Sizce ben aptallık mı ettim? Bize neler yapan bu kadın bir de şimdi kalmış annen beni istemezki diyor......

çok fena imiş valla çocuğa bile acıtasyon yapmaya çalışıyor sanırım ben anlamıyorum ya neden böyleler oğulları ile evlendik die mi bilmiyorum ki nedennnn ayyy alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…