Kesinlikle anlatılmamalı! arkadaşlarınla dertleşirsin o ayrı ama her iki tarafın ailesi de bilmemeli. Ben iki buçuk yıllık evliyim çok şükür büyük hiç kavgamız olmadı, ama şuana kadar en ufak bir gerginliğimizi bile bilmezler ki kaynanam üst kat da oturur. Ama eşimin kardeşi evleneli 6 ay oldu( ki zaten hiç anlaşamazlardı nişanlıyken de, evlenince düzeliriz diyenlerdendiler) ilk ayında dayak yedi salak, sonraki ay yine kavga 3. ayda o kadar şiddetli bir kavga oldu ki bir birbirlerini bıçaklayacak duruma geldiler suratlarına tükürmeler küfürler hakaretler ve bütün familyamız , bütün bu kavgaların ilk anından itibaren içinde ve tabi ki rezillik diz boyu ve BONUS Şuan 2 aylık hamile, (salak dememin sebebi bu). Özetlersek, benim gözlemlerimle ailelerini her şeyi bilmesinin sonucu da şu; hiç kimse onları ciddiye almıyor, önemsemiyor, değer vermiyor ve en önemlisi benim hiç bir şeyime karışmayan kaynanam eltimin her şeyine laf eder. Çünkü her kavgalarını bildiği için artık kendinde onlara müdahale etme hakkı buluyor. Bir nevi itibarsızlaşma başlıyor.