- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.091
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Yine dinlemeyeceksiniz, bir kulaktan girip diğerinden çıkacak. Çok kilo verdiğiniz dönem ay hadi inşallah diye bir umutlanmıştım ama yok gerisi gelmedi. 2 senedir bu forumda aynı şeyleri yazıyorsunuz. Kilom var, ona aşık oldum buna aşık oldum, doktorun asistanına aşık oldum, şununla bununla sevgili olduğumu hayal ediyorum...bu forumdaki bazı kadınlar çok zeki bana yıllar önce derslerine odaklan azami süre var demişlerdi ben dinlememiştim
Sana ruh ve sinir hastalıkları kliniği yardım eder biz değilsürekli romantizm aşk içerikli hayaller kurguluyuyorum okula bile gitsem aklımda acaba aşk olur mu biri beğenir mi diye düşünüyorum
sürekli beğenilme sevgi romantizm temalı düşünüyorum
sürekli gittiğim klinikteki doktorlara sürekli birilerinin aşık olduğunu çok romantik şeyler döndüğünü kurguluyorum
leş gibi olduğunu herkesin 15 senedir aynı kişiyle olduğunu bilmeme rağmen böyleyim nedden böyleyim ne olur yardım
Pembenin elli tonuHikâye yazsana, harcama bu ilhamı.
Terapiye gidiyorsun onlar bile sana çare bulamamis burdaki kadinlar sana nedemesini bekliyorsun ki yıllarcada söylüyorlarsürekli romantizm aşk içerikli hayaller kurguluyuyorum okula bile gitsem aklımda acaba aşk olur mu biri beğenir mi diye düşünüyorum
sürekli gittiğim klinikteki doktorlara sürekli birilerinin aşık olduğunu çok romantik şeyler döndüğünü kurguluyorum
leş gibi olduğunu herkesin 15 senedir aynı kişiyle olduğunu bilmeme rağmen böyleyim nedden böyleyim ne olur yardım
Size allah akıl fikir versin diyip güzel dileklerde bulunmaktan başka ne yapılabilir ben bilmiyorum. Sürekli konu açıyorsunuz, ona aşığım, bundan hoşlandım, şununla hayaller kuruyorum, sürekli mezun olamadım derslerim kötü diyorsunuz çalışmıyorsunuz. Bir de okulu bitirip eczacılık okuyacağım demişsiniz. Valla kafa bir milyonsürekli romantizm aşk içerikli hayaller kurguluyuyorum okula bile gitsem aklımda acaba aşk olur mu biri beğenir mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?