Her şeyi benmi yanlış anlıyorum bıktım sürekli laf sokmasından !!!!

Ne demek napıyosun aşağıda yaa ayaklarımı uzattım kitap okuyorum,tv izliyorum ya da boş boş duvara bakıyorum. O ne ki?
Koyuver tavrını. Korkma azıcık dişli ol.
İşte napiyim beni sürekli ailemle irtibat halinde felan şikayet felan ediyom sanıyor heralde ama asla öyle bi insan değilim sürekli whatsaptan beni takip etmeleri işte şu saatte niye girdin bilmem ne

Çünkü bina bize ait sadece onlar eşim ve ben yani ayrı yapsam tuhaf kaçar burda ama çocuğum olursa mecbur yaparım evimde çocuğumun manasını yemegini
Nesi tuhaf kaçacakmış?
Ya gerçekten kusura bakmayın ama cahilsiniz.
Bunlar birikir birikir. İlerde başa çıkamazsınız.olan size olur.
Siz köle değilsiniz.

İşte napiyim beni sürekli ailemle irtibat halinde felan şikayet felan ediyom sanıyor heralde ama asla öyle bi insan değilim sürekli whatsaptan beni takip etmeleri işte şu saatte niye girdin bilmem ne
Gerekirse şikayet evet. Annen bilsin her şeyi. O seni kocana şikayet ediyormuş ya. Sen de et. Ailenin arkanda olduğunu bilsinler ki ezemesinler.

kaynanan senin ev işini beğenmediğinde bezi süpürgeyi uzatıp sen daha iyi temizlersin diye eline vereceksin.
başka gelinleri övünce, o gelinler kaynanalarının evlerini temizleyip, yemeğini yapıyorlar mı, diye yaptığın herşeyi yüzüne vuracaksın.
ne yaparsan yap o beraber yemeği kes, fazla muhattap olma içli dışlı olma mesafe yap, onun evini temizlemeyi bırak.
hatta bir iş bul çalış bunları yapmak için bahanen olur.

Nesi tuhaf kaçacakmış?
Ya gerçekten kusura bakmayın ama cahilsiniz.
Bunlar birikir birikir. İlerde başa çıkamazsınız.olan size olur.
Siz köle değilsiniz.
İnanın sizin düşündüğünüz her şeyi düşündüm ama oyle burda yurtdisinda gelinlerin bi kaçı bizim memleketten öyle sadece yatmaya assa iniyolar onada razıyım en azından yatarken basbasa

Simdide çay demliyorum derlerken hemen çayın suyunu üstüne dökmüşum o yüzden çayım hiç güzel olmuyormuş.:)

Öff hakkaten.
Bu kadar pısırık olmayın lütfen ya.
Mutfağınız bile yokken evlenmişsiniz zaten.
Bari çocuk yapmayın bilinçlenmeden.
Çocuk olunca mutfak yapmak ne alaka?
Söylenecek çok şey var da siz konuyu öylesine açmışsınız adım atacak birine benzemiyorsunuz.

Yani çocuk olunca mecbur maması yemeği sürekli yukarı çıkmam yaparlar o zaman

Ne biliyim mutfağı olmadını türkiye'den geldim gelir gelmez yapacaz edicez dediler. Bi ara hamileydim o zaman da yapacaz işte felan demişlerdi

Gerekirse şikayet evet. Annen bilsin her şeyi. O seni kocana şikayet ediyormuş ya. Sen de et. Ailenin arkanda olduğunu bilsinler ki ezemesinler.
Annem babam ayrı babannem Babamla birlikte kaldım onlar büyüttü beni annem 13 yaşımdayken gitti birazda bu yüzden galiba ezik büyüdüm

İnanın yorum yapamıyorum.
Komşunun kızı geldi aklıma, daha 15 yaşında.Kendi annesine bile sert yapıp hakkını savunur.
Umarım değişirsiniz

önce yeme içmeyi ayırmakla başlayın olmaz öyle şey evler ayrı yeme içme bir

Savunduğum zamanlarda hep bastırıldım geri cevap veriyor oldum saygısız oldum damarıma damarıma basıp beni güya saygısız yaptılar
Kesmeyecektin cevap vermeye devam edecektin ki anlayacaklardı. Ama yapmamışsın.
Baştan nasıl başlarsa öyle gider.
Neden benim kv bir duruşumla neye kızdığımı anlıyor. Çünkü zamanında tecrübe etti

Reactions: Yeu
Ne kadar maas aliyosun bu isler icin? Bedavaya yapiyorum deme!
İnanırmisin bazen öyle düşünüyorum sabah kalk evi temizle yemekleri yap sonra eşim kayin babam işten gelsin yemeklerini hazırla sonra yat çok monotonlasti abimle gezmeye 2 ayda bir bilemedin 1 ayda bir gidiyoruz

Evet baştan gerekirdi şimdi çok geç yapmasam bunda bi tuhaflık var ailesinden akıl aldı bilmem ne.

İnanırmisin bazen öyle düşünüyorum sabah kalk evi temizle yemekleri yap sonra eşim kayin babam işten gelsin yemeklerini hazırla sonra yat çok monotonlasti abimle gezmeye 2 ayda bir bilemedin 1 ayda bir gidiyoruz
Amaaannn eşimle dicektim valla beynim durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…