- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi yediverenim
-
İşte napiyim beni sürekli ailemle irtibat halinde felan şikayet felan ediyom sanıyor heralde ama asla öyle bi insan değilim sürekli whatsaptan beni takip etmeleri işte şu saatte niye girdin bilmem neNe demek napıyosun aşağıda yaa ayaklarımı uzattım kitap okuyorum,tv izliyorum ya da boş boş duvara bakıyorum. O ne ki?
Koyuver tavrını. Korkma azıcık dişli ol.
Nesi tuhaf kaçacakmış?Çünkü bina bize ait sadece onlar eşim ve ben yani ayrı yapsam tuhaf kaçar burda ama çocuğum olursa mecbur yaparım evimde çocuğumun manasını yemegini
Gerekirse şikayet evet. Annen bilsin her şeyi. O seni kocana şikayet ediyormuş ya. Sen de et. Ailenin arkanda olduğunu bilsinler ki ezemesinler.İşte napiyim beni sürekli ailemle irtibat halinde felan şikayet felan ediyom sanıyor heralde ama asla öyle bi insan değilim sürekli whatsaptan beni takip etmeleri işte şu saatte niye girdin bilmem ne
İnanın sizin düşündüğünüz her şeyi düşündüm ama oyle burda yurtdisinda gelinlerin bi kaçı bizim memleketten öyle sadece yatmaya assa iniyolar onada razıyım en azından yatarken basbasaNesi tuhaf kaçacakmış?
Ya gerçekten kusura bakmayın ama cahilsiniz.
Bunlar birikir birikir. İlerde başa çıkamazsınız.olan size olur.
Siz köle değilsiniz.
Yani çocuk olunca mecbur maması yemeği sürekli yukarı çıkmam yaparlar o zamanÖff hakkaten.
Bu kadar pısırık olmayın lütfen ya.
Mutfağınız bile yokken evlenmişsiniz zaten.
Bari çocuk yapmayın bilinçlenmeden.
Çocuk olunca mutfak yapmak ne alaka?
Söylenecek çok şey var da siz konuyu öylesine açmışsınız adım atacak birine benzemiyorsunuz.
Emin ol yapmazlar böylesi işlerine geliyor çünkü.Yani çocuk olunca mecbur maması yemeği sürekli yukarı çıkmam yaparlar o zaman
Annem babam ayrı babannem Babamla birlikte kaldım onlar büyüttü beni annem 13 yaşımdayken gitti birazda bu yüzden galiba ezik büyüdümGerekirse şikayet evet. Annen bilsin her şeyi. O seni kocana şikayet ediyormuş ya. Sen de et. Ailenin arkanda olduğunu bilsinler ki ezemesinler.
Savunduğum zamanlarda hep bastırıldım geri cevap veriyor oldum saygısız oldum damarıma damarıma basıp beni güya saygısız yaptılarİnanın yorum yapamıyorum.
Komşunun kızı geldi aklıma, daha 15 yaşında.Kendi annesine bile sert yapıp hakkını savunur.
Umarım değişirsiniz
önce yeme içmeyi ayırmakla başlayın olmaz öyle şey evler ayrı yeme içme birMerhaba ben 2 senelik evliyim kv lemlerle alt üst oturuyoruz ama yemek içmek bir oluyo. Her şeye karışır 2 3 saatlik işlere gider o gelene kadar evi temizlerim hem kendi evimi hem yukarıyi. Sonra yemekleri yaparım gelene kadar yani ona hiç iş yaptırmam. Ama yinede memnun değil sürekli bi karışmak dışarda duyar bunu gelini böyle iyi işte çok marifetli sanki ben yapıyormuşum gibi yinede memnun değil. Bi hata yapsam sürekli beni eşime demekle tehdit eder oda biraz anneci tabi yani haklı olsamda onu kırmaz savunur yinede bide ben gurbetteyim gelin geldim tekim yani başka kimsem yok ailem türkiyede valla şimdi çocuğum yok bide olunca hiç düşünemiyorum nap cami nasıl davranacağımi bilemedim.... rahatlamak için yazdım nolcak böyle
Kesmeyecektin cevap vermeye devam edecektin ki anlayacaklardı. Ama yapmamışsın.Savunduğum zamanlarda hep bastırıldım geri cevap veriyor oldum saygısız oldum damarıma damarıma basıp beni güya saygısız yaptılar
İnanırmisin bazen öyle düşünüyorum sabah kalk evi temizle yemekleri yap sonra eşim kayin babam işten gelsin yemeklerini hazırla sonra yat çok monotonlasti abimle gezmeye 2 ayda bir bilemedin 1 ayda bir gidiyoruzNe kadar maas aliyosun bu isler icin? Bedavaya yapiyorum deme!
Evet baştan gerekirdi şimdi çok geç yapmasam bunda bi tuhaflık var ailesinden akıl aldı bilmem ne.Kesmeyecektin cevap vermeye devam edecektin ki anlayacaklardı. Ama yapmamışsın.
Baştan nasıl başlarsa öyle gider.
Neden benim kv bir duruşumla neye kızdığımı anlıyor. Çünkü zamanında tecrübe etti
İnanırmisin bazen öyle düşünüyorum sabah kalk evi temizle yemekleri yap sonra eşim kayin babam işten gelsin yemeklerini hazırla sonra yat çok monotonlasti esimmle gezmeye 2 ayda bir bilemedin 1 ayda bir gidiyoruz
Amaaannn eşimle dicektim valla beynim durduİnanırmisin bazen öyle düşünüyorum sabah kalk evi temizle yemekleri yap sonra eşim kayin babam işten gelsin yemeklerini hazırla sonra yat çok monotonlasti abimle gezmeye 2 ayda bir bilemedin 1 ayda bir gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?