Her şeyi benmi yanlış anlıyorum bıktım sürekli laf sokmasından !!!!

ben olsam yapmam. ama sizde bu resti çekecek cesaret yok. alışmış ve alıştırmışsınız.

senin kursun işin vs yok mu

sonuçta yurt dışında öncelik dil öğrenmek sonra da o dili geliştirmek için çalışmak

Hepiniz iyi diyosunuz güzel diyosunuz da kimse ayrılmak için evlenmiyo ki bide kimse bişey çekmeden evliliği yürümüyor ki öyle olsa her evlenen boşansin bide ben sadece assada yatmak için vakit geçiriyorum ben bütün gün yukardayim yani yukarda olupta bile bile yapmamak bu çok ters gelir. Ben dil kursuna gittim bir yıl çok şükür kazandım şimdi imkanın olsa çalışırım ama eşim istemiyor ki. Bazı şeyleride görmüyorum duymuyorum artık ben size ayrılırım ederim diye yazmıyorum ben nasıl hareket edicemi artık nasıl davranacağımi bilmiyorum. Sizden akıl istiyorum. Ben buraya gelinligimle geldim boşanma taraftarı değilim sizden de büyüğüm olarak akıl istiyorum artık gerçekten bıktım her şeyime karışıyor.

Eşim çalışmamı istemiyor diye bir şey yok. Güzel, tatlı dille istersen bir şekilde altından girer üstünden çıkar eşini ikna edersin. Eğer çalışmaya başlamazsan seni hiç güzel günler beklemiyor kardeşim. Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. Ayrıca kimse bir şey çekmeden evlilik yürümüyor anlayışını da terk et. Hep kadınlar mı çekmek zorunda bir şeyleri? Senin eşin ne çekiyor mesela?

Evinizin mutfağı mı yok bu nasıl birşey böyle misal 5 sene çocuk düşünmüyorsunuz 5 yıl boyunca o evin mutfağı olmayacak mı biraz dişinizi gösterin mutfaksız ev mi olur.

Tabiki iki taraflı fedakarlık olmak zorunda ama kadına biraz fazla düşüyor fedakarlık yoksa bu kötü gidişte iyi gelirmi sizce ben bu akılla bi evlilik yürütemem sanırım biraz cabalicam sabredecem mevla kerimdir dur bakalım noluyo sonuna bakacam

Sanane ki kv nin evinden çalışıp parasını sana mı veriyor ki evini temizleyip yemeği yapiyorsub insanlar olarak iyilikten anlamıyoruz malesef

ağzınla kuş tutsan yaranamazsın
yapma
ne b.k yerse yesin
ne yapsam memnun değilsiniz
en iyisi sizin eve karışmamak de çekil
istediğini söylesin
eşinin söylediklerine de kafanı tıka
ama bunu yapmaya başlamadan önce eşinle aranın daha iyi olmasını sağla
yani
önce süslen püslen nazlar yap hemen peşine patlat çıkma yukarı

@Ezgi95 benim anlamadığım eşime söylemekle tehdit ediyor demişsiniz... nolur yani söylerse eşinize? Kızar mı, küfür mü eder, döver mi? Nolur yani söylesin.. benim eşimle aramda bi sürü problem olur ama kv bana seni eşine söylücem demişti bir kere.. aç söyle dedim.. sonra eşimi aradım dedim böle böle.. madem beraber yiyorsunuz tamam yiyin ama işini yapmayın.. yemek vakti çıkın yukarı yemeği yapın yiyin eve inin. . Napıyosun aşağıda derse hiç cevap verme. Kv boykot et görmeden gel. Ama eşin varken değil. . Azcıkk politik ol.. o mutfağı da yapmazlar.. bi ketıl, 2 bardak, çay, şeker al.. bari yemekten sorna çaya evine in..

Onuda dedim anne çağır o zaman o yapsın diye beni hemen şikayet etti saygısızlıkmis. Mecbur yapmam lazım gelin olduğum için yoksa başka görevim ne ki benim aman öyle düşünürler
sende temizlik yapma boşver pis dursun elalem evi gelin temizlememiş mi desinler kaynananin eli ayagi tutuyor ya...
sen kendi evini mis gibi tut.. de gelsinlerde vayy gelinin evi tertemizmiş kaynanasinin pismiş desinler yani.
ben hiç yapmadim bi kere bile...
kaynanam çok titiz bir kadin.. kızı da ayni anasi gibi..
ben çok daginigimdir.. temizim yinede.. ama eşim anasi gibi çok titiz bir adam.

Ben sabahtan kalkıyorum direk yukarı kahvaltılarını hazırlıyorum onlar yatiyo tabi sonra kalkıyorlar ise giden ise okula gidende okula gidiyor öyle yani assaya inmem akşam 8 buluyor arada inerim öyle bi iki saatliğine toplarim sonra geri çıkarım hafta sonlarında evimi temizliyorum öyle

Evet yediği yemeği kaldırmaz ben yapmasam hele o hiç yapmaz kaldırmaz daha 43 yaşında

Eşim kizar bana dahada ilerisi olur saygisizlik yaparsam bunu bende düşündüm hatta uyguladım güzel oldu gerçekten

Evet yediği yemeği kaldırmaz ben yapmasam hele o hiç yapmaz kaldırmaz daha 43 yaşında
sende kaldir yıkama bulalşıklari çik evine orda durma... eşin niye yapmadin derse ben senin annenin hizmetçi miyim de. kendini ezdirme canim ya.

Eşim kizar bana dahada ilerisi olur saygisizlik yaparsam bunu bende düşündüm hatta uyguladım güzel oldu gerçekten
Dahada ilerisi olur derken ne yapar döver mi yani? saygısızlık değil ki eşin sanırım ayrı bir evi olduğunu hala kabul edememiş.

sende kaldir yıkama bulalşıklari çik evine orda durma... eşin niye yapmadin derse ben senin annenin hizmetçi miyim de. kendini ezdirme canim ya.
Ayyy öyle desem anında kapı dışarı eder anneme iş yaptırma yoruluyor hasta felan diyo topa tutar beni. Sen onların hizmetlerini yap diyo gerisine karisma

Ayyy öyle desem anında kapı dışarı eder anneme iş yaptırma yoruluyor hasta felan diyo topa tutar beni. Sen onların hizmetlerini yap diyo gerisine karisma
alla alla. seni dişariya atcaksa korkacak bir durum yok ailen arkanda olduktan sora napcaksin.. çok yüz vermişsin kaynanana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…