- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi yediverenim
-
Evinizin mutfağı mı yok bu nasıl birşey böyle misal 5 sene çocuk düşünmüyorsunuz 5 yıl boyunca o evin mutfağı olmayacak mı biraz dişinizi gösterin mutfaksız ev mi olur.Açıkçası benim mutfağım yapilcak ama şimdi değil çocuğum olursa yapacaklardı ama şimdi olmadığı için mutfağım yok zaten olsada kendi evimde yemek 2 kişilik abes kaçıyor onlara göre bana göre sorun değil yapmak isterim evimde bilmiyorum bide akrabayiz biz
Tabiki iki taraflı fedakarlık olmak zorunda ama kadına biraz fazla düşüyor fedakarlık yoksa bu kötü gidişte iyi gelirmi sizce ben bu akılla bi evlilik yürütemem sanırım biraz cabalicam sabredecem mevla kerimdir dur bakalım noluyo sonuna bakacamEşim çalışmamı istemiyor diye bir şey yok. Güzel, tatlı dille istersen bir şekilde altından girer üstünden çıkar eşini ikna edersin. Eğer çalışmaya başlamazsan seni hiç güzel günler beklemiyor kardeşim. Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. Ayrıca kimse bir şey çekmeden evlilik yürümüyor anlayışını da terk et. Hep kadınlar mı çekmek zorunda bir şeyleri? Senin eşin ne çekiyor mesela?
sende temizlik yapma boşver pis dursun elalem evi gelin temizlememiş mi desinler kaynananin eli ayagi tutuyor ya...Onuda dedim anne çağır o zaman o yapsın diye beni hemen şikayet etti saygısızlıkmis. Mecbur yapmam lazım gelin olduğum için yoksa başka görevim ne ki benim aman öyle düşünürler
Ben sabahtan kalkıyorum direk yukarı kahvaltılarını hazırlıyorum onlar yatiyo tabi sonra kalkıyorlar ise giden ise okula gidende okula gidiyor öyle yani assaya inmem akşam 8 buluyor arada inerim öyle bi iki saatliğine toplarim sonra geri çıkarım hafta sonlarında evimi temizliyorum öylesende temizlik yapma boşver pis dursun elalem evi gelin temizlememiş mi desinler kaynananin eli ayagi tutuyor ya...
sen kendi evini mis gibi tut.. de gelsinlerde vayy gelinin evi tertemizmiş kaynanasinin pismiş desinler yani.
ben hiç yapmadim bi kere bile...
kaynanam çok titiz bir kadin.. kızı da ayni anasi gibi..
ben çok daginigimdir.. temizim yinede.. ama eşim anasi gibi çok titiz bir adam.
Evet yediği yemeği kaldırmaz ben yapmasam hele o hiç yapmaz kaldırmaz daha 43 yaşındasende temizlik yapma boşver pis dursun elalem evi gelin temizlememiş mi desinler kaynananin eli ayagi tutuyor ya...
sen kendi evini mis gibi tut.. de gelsinlerde vayy gelinin evi tertemizmiş kaynanasinin pismiş desinler yani.
ben hiç yapmadim bi kere bile...
kaynanam çok titiz bir kadin.. kızı da ayni anasi gibi..
ben çok daginigimdir.. temizim yinede.. ama eşim anasi gibi çok titiz bir adam.
Eşim kizar bana dahada ilerisi olur saygisizlik yaparsam bunu bende düşündüm hatta uyguladım güzel oldu gerçekten@Ezgi95 benim anlamadığım eşime söylemekle tehdit ediyor demişsiniz... nolur yani söylerse eşinize? Kızar mı, küfür mü eder, döver mi? Nolur yani söylesin.. benim eşimle aramda bi sürü problem olur ama kv bana seni eşine söylücem demişti bir kere.. aç söyle dedim.. sonra eşimi aradım dedim böle böle.. madem beraber yiyorsunuz tamam yiyin ama işini yapmayın.. yemek vakti çıkın yukarı yemeği yapın yiyin eve inin. . Napıyosun aşağıda derse hiç cevap verme. Kv boykot et görmeden gel. Ama eşin varken değil. . Azcıkk politik ol.. o mutfağı da yapmazlar.. bi ketıl, 2 bardak, çay, şeker al.. bari yemekten sorna çaya evine in..
sende kaldir yıkama bulalşıklari çik evine orda durma... eşin niye yapmadin derse ben senin annenin hizmetçi miyim de. kendini ezdirme canim ya.Evet yediği yemeği kaldırmaz ben yapmasam hele o hiç yapmaz kaldırmaz daha 43 yaşında
Dahada ilerisi olur derken ne yapar döver mi yani? saygısızlık değil ki eşin sanırım ayrı bir evi olduğunu hala kabul edememiş.Eşim kizar bana dahada ilerisi olur saygisizlik yaparsam bunu bende düşündüm hatta uyguladım güzel oldu gerçekten
Ayyy öyle desem anında kapı dışarı eder anneme iş yaptırma yoruluyor hasta felan diyo topa tutar beni. Sen onların hizmetlerini yap diyo gerisine karismasende kaldir yıkama bulalşıklari çik evine orda durma... eşin niye yapmadin derse ben senin annenin hizmetçi miyim de. kendini ezdirme canim ya.
alla alla. seni dişariya atcaksa korkacak bir durum yok ailen arkanda olduktan sora napcaksin.. çok yüz vermişsin kaynananaAyyy öyle desem anında kapı dışarı eder anneme iş yaptırma yoruluyor hasta felan diyo topa tutar beni. Sen onların hizmetlerini yap diyo gerisine karisma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?